Şimdi Ara

Age of conan ? Yeni başlamayi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar snn uo dan baslayan merakım wow la devam etmisti fakat askerlik su bu derken oynamadım su sıralar age of conandan arkadaslar söz etti sizdende bilgi almak istedim size sorularım bu oyunda level kasim parti gruplar seklindemi veya farm olayı varmı bunun dısında turkler en cok hangi serverda ve turk oyuncular arasında birlik varmi level kasmak zormu max level tahmini ne kadar surede elde edilebiliyor yardımcı olabilcek arkadaslar msn varsa emiralmas@gmail.com msn adresim eklerlerse sevinirim ve burda post olarak takip edecegim detayli bilgi şart degil bilmem gereken ve yuzeysel bilgiler yeterlidir

    iyi oyunlar :)



  • http://forum.donanimhaber.com/m_28586702/tm.htm

    Sorularının bir çoğuna yanıt vercektir.

    Solo yapabildiğin görevler elbette cok ama elite mobların oldugu instancalar - questller için tam balance parti toplaman lazım. Güzel bir sistemin varsa zevkle oynarsın. En aşaği 2 gb ram 8600gt 2.6ghz + dual core orta seviyede oynaman için yeterli . imzamdaki sistemle son ayarlarda 22 inc mon 1680*1050 de cok rahat oynuyorum.

    Turkler en fazla Aquliana Rp PVP server inda Anatolian Hun EMpire çatısı altındadır. Crom pve serverinda ise herkes bir yerde dağılmış vaziyette olarak bulanmaktayız.

    Max lvl senin oynama sürene bağlı... Oyunu biliyorsan Bir haftadada olur bilmiyorsan gunde 15-16 saat oynama ile ortalama 8-10 gun arasında zamanın yoksa yavas yavas iki aydada =)




  • oyunu bilmediğim zamanlarda günlük 8 10 saat oynayarak yanılmıyorsam bir buçuk ayda 80 olmuştum.60 dan sora sırf farm yapmıştım
    ama şuanda ymirs pass ve yeni questlerle rahat 2 haftada olursun.
  • Bilgiler icin sagolun peki nasıl bi char acmalıyım hangi class burda en guclus char olur yada rouge tarzi char varmı ?
  • şuanda en imba tos.hem healer hemde one shot özelliği var.
    ama nerflencek gibi duruyor...
  • Tam olarak char isim nedir :) d&r migros antalyadaki son age of conan cd sini aldım bakalım sımdı acıp kurcaz yalnız dıkkatımı cekti son 1 haftada 15 adet sattık dediler oyun demmeki tutuor
  • Birde hangi irki sececegiz bunun bir onemi varmi ? yani horde allice muhabbeti varmi ben Aquliana ya gelirim buyuk ihtimal cd de detaylı bilgiler var yani yanında kitapcik verilmis :)
  • Irk Seçimi Sadece seçeceğin karakterin yeteneklerini etkiliyor Mesela Aquliana Olursan Mage Irkından Seçemessin Ama Stigyalılardan olursan Seçersin Bu seferde Guardian Seçemessin Zaten gireceğin server PvP İse Birbirinize Gireceksiniz Aynı ırk Olsan bile

    Daha yeniyim Anca bukaadar anlatabildim
  • Peki en kolay kasabilcegim ırk ? birde kararsiz kaldigim dark templar la barbarian ve assasian sizce hangisini secmeliyim keyif almak icin oyundan hem pve hem pvp
  • ırk ayrımı yok horde ally falan hiç bişi yok.death match takılıyosun.
    dark templar güçsüz diyorlar ama eğer featleri güzel verirsen raidlerde damage 1.si olabilirsin (bi kere bizim guildde oldu :D )
    en kolay gank yapabilen karakter assasin.oynaması sanki biraz zor :/
    barbarian ne desem bilmiorum.fena değil diyelim geçelim.ne tam dps nede çok dayanıklı orta şeker.pvp yapması en zor klasslardan biri bence tabi kişiden kişiye değişir
  • Gang yapılabilir derken kastin ney assain da
  • Msn pm olarak atabilirmisin ekleyeyim konusuruz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smarthan

    ırk ayrımı yok horde ally falan hiç bişi yok.death match takılıyosun.
    dark templar güçsüz diyorlar ama eğer featleri güzel verirsen raidlerde damage 1.si olabilirsin (bi kere bizim guildde oldu :D )
    en kolay gank yapabilen karakter assasin.oynaması sanki biraz zor :/
    barbarian ne desem bilmiorum.fena değil diyelim geçelim.ne tam dps nede çok dayanıklı orta şeker.pvp yapması en zor klasslardan biri bence tabi kişiden kişiye değişir


    Barbarian dps :D Assasini aglatıyor oyle diyim =) PvP de assaslara kök skötüyorum valla :D Adamlar ögrenmiş bi avatar basıyorlar :D 7 saniye ziplıyorum civarda sonra tak assas yerde :D :D

    Oncelikle herkesin zevkli farklı , her karakter dogru featler ile iyi diyebilirim pvp de dt hariç...




  • assasin mi barbar mi karar sız bıraktınız bi de bu statlari nasil verecez :D
  • old member bu dediğini barbarla mı yapıyorsun ?
    eğer barbarla yapıyorsan ya çok iyi oynuyorsun barbarı (ki bu dediğini yapmak nerdeyse imkansız).yada assasin çok noobmuş.ha tabi duello deilde world pvpde yapıyorsan bunu o başka.
    duelloda en bilindik assas taktiği şudur:
    charge başlar avatar of death açar kb atar snare atar en olmadı fear atar.snare atınca sen zaten hoplayıp zıplayıp kaçamassın.elini kaldıramadan ölürsün.um de işe yaramaz o snaredan kurtarmıyor.(yani kurtarıyorda guardian ve assasinin attığı snaredan kurtarmıyor :/ )
    ama ben sana benim yaptıım taktiği anlatam.duele başlamadan önce sürekli no escape spamla.adam charge bastığında charge iptal oluyor stun yiyor.avatar of deathda açamıyor.hemen yanına git uzaklaşmasına izin verme.eb aç peşinden um.ve bas kb yi.adamda eb açıcak.ama roottan kurtulamayacak.peşinden fear atacak ama sen um basmıştın.um 7 sn ferşeyden koruyor seni.isteğine göre umyi fear yedikten sorada basabilirsin tabi.assas rootta oyalanırken öle git arkasına full bufflu cos IX one shot :)

    stat dediğin skill herhalde.
    pvp yapacaksan endurance - run speed - hide (eğer roguesen) - skulk (eğer rogue isen)
    bunlar full olsun gerisi boş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 8 Mart 2009; 10:57:57 >




  • Barbarda Midless Brute vardır bunu bastıgıgında fear etkisi ortadan kalkar... Balance . bastıgın zaman başlangiçta kb yemezsin . Ondan sonra kb ni yap geç assasin arkasına eğlen =) Hani bunu bir assasla yapıp söylemiyorum bir çok değişik assasla duelim oldu ha önemli olan nedir?

    Doğru Featler ve doğru zamanlama... İyi zamanlama yapamazsan kaybedersin yine. Benim en cok sevdiğim şey barbarın çift silahı kullanma şekli, izlerken sanat yapıyor gibi hissediyorsun o silahlarla =D

    Birde sana başka birşey soyliyim , mesela adam arkanda hemen ters yöne adamın arkasına dogru zıpla... Bu %95 insanların ıskalamasını sağlıyor =) AYnı şeyi cdlerin gelene kadar yada canının düzelene kadar tekrarlıyabilirsin =)

    Benim tek sorunum heavy armorlarda oynmayı bilirlerse cok zorluyorlar =)
  • midless brute nedir ya ilk defa duydum.şimdi featlere baktım featlerdede midless brute yok.bilmediğim bişi galiba:/
    benim featlerde tek cc kırıcı olarak unstable mind var.ha birde kb olarak clobber 2 fln yapmak lasım.yoksa bi şekilde engelliyorlar kb yi.ha tabi sorunumuz fear değil.sorun snare.snaredan kurtulunmuyor.charge basıp direk avatar açıyorlar.
    sen kb sallasanda rootlamıyor böyle olunca.kite etsen snare attı sana nası kiteliycen.tek çare gelirken no escape basmak gibi.
    sen hangi serverdaydın bu arada ?

    heavy armor çok zorluyor.hele o conquerorlar iyi oynarsa XD .2 assasın arasından çıkan conqueror bile gördüm.baktılar öldüremiolar 3. bi barbar geldi öyle öldürdüler conuqeroru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 8 Mart 2009; 11:58:17 >
  • dostum kusura bakma ya :D 6 tane 80 char olunca feat isimleri kafada karısıyor. Benim kast ettiğim unstable mind olmalı evet. Benim yazdıgım hox ta :D Baska bir feat o :D

    Ben Cromdayim =)

    Snare den kastın cok yavas hareket ediyorsun budur dimi? Ben oyle olunca double forward yapa yapa kaçıyorum adam yaklasınca geriye dogru çift vuruyorum geriye zıplıyor boylece zaman yaratıyorum biraz.
  • tamam anladım :)
    aslında assasla duello atarken biraz şansa bakıyor.
    evade şansları yüksek.kb evade fln oluyor bazen yada parry miss.insan acayip sinir oluyor :)
  • Unstable Mind(bütün cc)- escape artist(Trap-Snare)- ex balance (kb)

    Asassinin barbar karsısında pek şansı yok. Genelde charge la başlarsa ex balance acar unstable cakarsın,cats paw veya avatar açtıgını gorursen kitelarsın cc yedirene kadar cc,onları açmassada stun veya kb atarsın yediği zaman zaten one shot :) full buff cos10 ölmedi no escape.

    Open critilerle canı yarıya geliyor komboya başlamadan zaten comboyuda yapınca ölüyor.

    Barbar da 2 classta zorlanırsın ; Bearshaman ve POM

    Bearshaman ve ve pomu one shot da aldın aldın yoksa yattara :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvliGamer -- 9 Mart 2009; 11:26:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.