Şimdi Ara

Ağdaki Tüm Pc ler internete giremiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Bir şirkette BT departmanında görevliyim. Bizim tüm pc ler kendi özel domainimizde sorunumuz tüm pcler sabah açılınca yeni bir ağ2 diye bir şey buluyor ve internete girmiyor. Yeniden başlatınca sorun düzeliyor !! Routerin fişini çektik bekledik yine devam etti. Bu ağ2 nerden çıkıyor?

    Şöyleki ;

    Dışarıdan gelen bir pc normal ağ kablomuzu takdığı zaman internete giremez zaten, pc nin domain içine alınması gerekli ki girsin.

    Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • morphey M kullanıcısına yanıt
    PC sayısı kaç ki router dediğin kat switchi var mı ? Düzgün sonlandırma yapıldıysa şişmemesi gerek yada kapasitesi okadar bilgisayarı kaldırıyor mu.Sanırım sorunu çözmüşsün aklıma gelenleri sıraladım
  • Merhaba; Hafta sonu araya girdiği için bakamadım. 30 kadar pc var sorun hala devam ediyor. Benim anladığım pcler yeni bir ip alıyor başka bir yerden alıyor. Bizim mevcut domainde gözükmüyor nete girmedği zaman. Sorun çözülünce burdan bildireceğim.

    Teşekkürler
  • Ben bu konular hakkında bilgili değilim ama bilgisayarı kullananlardan biri cep telefonunu modem olarak bilgisayara bağlıyorsa ve ağa bağlı olduğu için diğer bilgisayarlarda bu telefondan ip alabilir mi?
  • Bağlı cihazlardan herhangi biri, router görevi gören bir cihaza bağlanıyor muhtemelen. Daha önceden sorunsuz çalışan donanımla, şimdi hata alınıyorsa sebep budur. Yeni sistem ise farklı sebepleri olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.