Şimdi Ara

Aerocool Sixth Element Mid tower 650 watt kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kasa sizce nasıl fiyatı uygun diye alacağım. Bu fiyatta başka kasa önerir misiniz ama psu da olacak boş kasa değil.
    Bir de bu kasanın psu su nasıl. 80+ bornz filan yazıo ama markası da önemli.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-seasonic-650w-guc-kaynakli-mid-tower-siyah-kasa.html

    BU KASA

    bu da PSU su:

    http://www.seasonic.ru/products/items/5







  • Gayet güzel bir kasa, psu da öyle. İçiniz rahat alabilirsiniz. Yalnız kasa piyano black olduğu için parmak izi ve tozu çok belli ediyor. Bu tür şeylere takıntınız varsa şimdiden düşünün. Kasa genel olarak başarılı. Fanlar 2 adet 14 cm. Arka egsoz için isterseniz ekstra fan alabilirsiniz ama kullanıcılar yeterli olduğunu söylüyorlar. Ekran kartı uzunluğu konusunda da problem yok. Kablo toplama başarılı. Ön bölüm mesh ızgara olmadığı için tozlanma engellenecektir. Mesh kasalarda toz içeri girmese bile dışarıdan kötü görünüme sebep olur. Bu kasada o da olmaz.

    PSU marka olarak gayet güzel. Özellikleri de iyi. Ömürlük bir PSU diyebilirim.

  • teşekkğr ederşm yorumun için bunu alacagım
  • Bu kasa yerine Zalman'in z11 diye bir kasasi var onu tavsiye ederim.
  • Corsair 400R + CX 600w modeli daha iyi bir seçim olacaktır.

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986
  • TrMhMt arkadaşıma katılıyorum zalman z11'e iyi bir psu yerleştirirseniz tadından yenmez ayrıca ön panelde 2x usb 3 var kasa içi hava akımıda çok iyi :)
  • Zalman z11, Carbide 400r önerileri de güzel. Eklemek istediklerim;

    Eğer sade bir kasa istiyorsan 400r iyi bir tercih olabilir. Beğenmediğim yanları; ön paneldeki ızgaralar aşırı büyük geldi bana. Haf912'de de vardı bu durum. Gidip bizzat canlı canlı görünce 400r'yi beğenmemek için bir sebebim daha oldu. Ayrıca aşırı sade bir kasa.

    Mesh ızgara kasaların sevmediğim yanı önden bakınca kasanın içi gözüküyor, hele bir de kasa içine ledli birşey koyduysanız ön panelden rahatlıkla görüldüğü için görünümü bozuyor bana göre. Eğer öyle bir kasa alırsam 5.25" yuvaların arka taraflarına siyah elişi kağıtları koymayı planlamıştım, o kadar vahim yani. Bu yüzden 6th Element bana daha mantıklı geliyor. Kapak sayesinde içerisi görünmüyor, toz problemi kalkıyor. Fakat bunun da bir dezavantajı var tabiki, eğer fan kontrolcü falan koymak istersen kapak kapanmıyor. Bu tür ayrıntılara hep takılmışımdır. Kasa alırsam ön paneli donatırım diyordum kapak çıkıyordu ortaya, kapak olmasın diyordum be sefer mesh ızgara çıkıyordu.

    Zalman z11 de iyi bir kasa, sürücü montajı vidalı ama büyük bir problem değil. 5 fanla beraber geliyor, en büyük artısı bu. Fakat kontrolcü şart. Kablo toplamada Corsair kadar başarılı değil ama yeterli. Ön panelin ızgara olduğunu esgeçersek görünümü de gayet hoş. Pleksili kapak var, bu büyük bir artı. Ayrıca pleksinin özel şekli var. Nette o kadar iyi gözükmüyor fakat yakından bakarsan çok iyi bir görünümü var yan kapağın. Bu kasayı da düşünebilirsin. Mesh ızgara takıntın yoksa karar vermek daha kolay olur senin için. Yanına uygun bir psu alabilirsin zor birşey değil.

    Ben olsam z11 ve 6th Element arasında seçim yaparım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 21 Nisan 2012; 22:38:37 >




  • Önerilenler arasında kasa bazında tartışmasız zaten Corsair 400R daha iyi ve fonksiyonel bir kasa. Kalite olarakta, marka olarakta daha önde bu modeliyle.
    Psu olarak bakarsak 650w Seasonic daha iyi bir psu'dur. Eğer güç ihtiyacınızı 12v kanalından 480w sağlayabilen bir psu karışayamaz derseniz, 12v kanalında 625w verebilen seasonic psu'lu kasayı tercih edebilirsiniz. Ha derseniz benim kasam derli toplu soğutması iyi ve içi ferah olsun Corsair 400R alır güle güle kullanırsınız.
  • Cm Storm Enforcer
  • corsair 400r sanırım pahalı geliyor biraz bana. Ayrıca kasayı aldım hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için 6th element aldım bana yeter zaten bi ekran kartı bi anakart takmıcazmı uçuk bir sistem toplamadım zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagansozen

    corsair 400r sanırım pahalı geliyor biraz bana. Ayrıca kasayı aldım hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için 6th element aldım bana yeter zaten bi ekran kartı bi anakart takmıcazmı uçuk bir sistem toplamadım zaten.

    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Pahalı gelir bana dediğiniz kasa aldığınız olanla aynı fiyatta..?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagansozen

    corsair 400r sanırım pahalı geliyor biraz bana. Ayrıca kasayı aldım hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için 6th element aldım bana yeter zaten bi ekran kartı bi anakart takmıcazmı uçuk bir sistem toplamadım zaten.

    Hayırlı olsun, güzel seçim. İnceleme bekleriz.
  • şu konuya açıklık getireyim bana pahalıya geliyor dememin sebebi teknobyiotikten topladım sistemi ama corsair kasa yok sanırım bu sitede. Bundan dolayı pahalıya gelior. Neyse saolun yorumlarınız için. aldıgım kasa hakkındaki görüsleriniz beni rahatlattı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.