Şimdi Ara

AEG FAVORİT 77010 ı20 - ı30 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    Makineyi forumları inceleyerek yapılan tavsiyeler sonucunda aldım (10/2012).

    son 1 aydır bu problem çıkarmaya başladı nasıl giderebileceğim konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum , garantisi devam ediyor lakin bu problemler bulabildiğim kadarıyla tahliye problemleri , makine ile alakalı olmayadabilir diye düşünüyorum. ne yapmalıyım.



  • Merhaba,

    Garantisi devam ediyorsa direkt servis çağırabilirsiniz.

    Sebebine gelince, bu modellerde yıllar sonra yağ ve yemek artıkları su seviye algılama sensörünün önüne dolarak makinenin içeride halen su olduğunu sanmasına ve hata kodu vermesine sebep oluyor. Su süzgecini çıkararak iç haznede sensöre giden deliğin içini kürdanla temizleyebilirsiniz. Çok fazla kirlenme varsa makinenin altındaki kapağı çıkararak sensörün ince hortumunun içini temizlemeniz yeterlidir. Düzeldiğini göreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 26 Şubat 2019; 9:49:8 >
  • Siz ne yaptınız, nasıl çözdünüz sorununuzu?


    Açıkçası yıkama olarak makineden memnunduk. Garantisi bitmek üzereyken i20 hatası vermeye başladı. Birkaç defa servis çağırdık birşey yok dediler. Çünkü her zaman yapmıyordu. Bi müddet sonra tekrar hata vermeye başladı. Ek garanti olduğundan servis inceledi ve ek kart değişimi yapıldı. Kart değişiminden bir yıl sonra seyrek aralıklarla bazen hata veriyor bazen vermiyordu. Şimdi artık çalıştıramıyoruz maalesef. Ve ek garanti de iki ay önce bitti. Servisi aradığımda garanti bittiği için yardımcı ücretsiz yardımcı olmayacaklarını. Servis bedeli 70 tl karşılığında tespit yapılabileceğini söylediler. Ek kartın fiyatını sorduğumda 750 tl gibi bir fiyat verdiler. Kart değişimden sonra hatanın tekrarlamayacağı garantisi de yok. Sanırım 2000 2500 lira arasında fiyata yerli bir yeni Bulaşık makinesine yöneleceğim. En azından 6 7 sene kafam rahat olur. Aeg aldığıma pişmanım.


    Farklı fikri olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.