Şimdi Ara

ADSL ile ilgili ilginç bişey!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilmiyorum içinizde bunu farkeden var mı ama bugün bişey keşfettim. 256k adsl ile klip indirirken du meter de hız 26-27Kb/s diye gidiyordu.Daha sonra işlemcimi zorlayacak bir işlem yaparken bilgisayar, du meterde hız bir anda 45-50 hatta 70Kb/s e çıktı.Bilgisayar normale dönünce yine hız 26-27Kb/s ye düştü.Sonra yine işlemciyi zorlayacak bir işlem daha yapayım dedim.Aklıma hemen hesap makinasında 10000000000 ın faktöriyelini almak geldi.Bunu uyguladığımda hız yine 45-50Kb/s oldu.Ama bu o kadar etkili olmadı. Siz de deneyin bakalım olacak mı? Acaba bu neden oldu? Yorumlarınızı bekliyorum.



  • Bu bendede oluyordu :) oluyordu dediğim 1 ay önce kesfettim burada topic acacaktım ama gercekten 40-50 kb/s cıktığından emin değildim.. (sonra dalga gecerler ) kesinlikle 40-50 kb/s olmuyor... 26-27 devam ediyor ... belki daha düsük seviylerde .... bunu denerlerse herkeste dumeter de yükselme olacaktır .. ama yanıltıcı... ilk anda bende cok heyecanlanmıstım..:( birde yazmısken sana sunu sorayım dumeter da dl yaparken 26.2 -27.7 arasındamı gösteriyor.. ara ara 30-32 oluyor o ayrı genelde ya 27.7 oluyor yada 26.2 sanki arada 27 filan yok gibi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 15 Ağustos 2005, 23:32:26 >
  • firefox download programı ile denedim....yok öle birşey
  • Casual ben onları yaklaşık yazdım küsüratını bilemeyeceğim. Olayı çözdüm.Olay göreceli.Hız falan artmıyo.Du meter bilgisayar işlem yaparken internetin hızlandığını sanıyor. Du meter de hız 45-50 gösterirken areste hiç bi değişiklik olmadı,yine aynı değerleri göstermeye devam etti. Keşke böyle bişey olsaydı be!
  • Olay basit..İndirilen veriler önce hafızaya sonra hdd ye yazılıyor.İndirme-yazma arasındaki hız sizin brüt download hızınız oluyor.İşlemciyi zorlayan bir iş yaptığınızda veriler hafızada bekletiliyor ve birden hdd ye yazılınca hepsi böyle yüksek hızlara çıkıyormuş gibi gösteriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.