Şimdi Ara

ADSL hattım 81 Mbps destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili abilerim ve kardeşlerim ben 16 Mbps net kullanıyorum aldığım hız max 10. Benim altyapım yenilenmiş sanırsam, altyapı sorgulamasında 81 Mbps çıkıyor hız. Önceden 16 çıkıyordu bu da benim modem hattım ben 100 Mbps almak istersem max kaç hız alabilirim? Şimdiden teşekkürler.

    ADSL hattım 81 Mbps destekler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • şuan kötü hat değerlerin daha fazla hız alamazsın.

  • VDSL'e geçiş talebi oluşturmanız lazım şuan ADSL porttasınız, VDSL'e geçince hat değerleriniz değişecek. Kablolarda bir sorun yoksa genelde yazan hızı rahatlıkla alıyorsunuz hatta daha üstünü bile alabilmeniz lazım.

  • Ara hattını vdsl e çevirsinler. Hat değerlerin öyle çıkar ortaya. Şu an maksimumu alıyorsun zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattına alabileceğin max hızın biraz daha fazlasını tanımlamışlar bundan dolayı snr değerin düşük. Tabii kablonun durumuyla da alakalı bir durum bu. Sen vdsl geçmek istiyorsan ara müşteri hizmetlerini vdsl e aktarsınlar seni. Hattının asıl değerleri o zaman ortaya çıkar. Sorun yoksa sıkıntısız kullanırsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz altyapının yenilenmesi tamamlanmamış yeni koyulan dolaba aktarma yapılmamış senin yapacağın bir şey yok 1 ay içinde aktarma ekipleri gelip tüm hatları yeni dolaba aktaracak hat zayıflama değeri 10'un altına düşecek. Sorgulama sitesine erken giriyorlar benim de 15 gün önceden sorgulama sitesinde hızı yükselttiler boşuna talep açmakla uğraştım ama 15 gün sonra ekipler gelip sokaktaki hatları yeni dolaba aktarma yaptılar hat değerleri iyileşti vdsl'e başvurular kabul edilmeye başlandı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 30 Ekim 2020; 13:47:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.