Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (879. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ozancelik
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.017
Cevap
782
Favori
1.604.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ysfdincer Y kullanıcısına yanıt
    2. Film alttaki olabilir mi?

    https://m.imdb.com/title/tt0913445/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    hocam biraz benziyor ama dediğim filmde küçük çocuk çok ön plandaydı.canavarla mutfakta karşılaşma sahneside vardı.filmdeki canavarda it filmindeki palyaço gibi birşeydi.
  • Merhaba arkdaşlar izlediğim bu film ya 1990'lar da ya da 2000'lerin başında cıkmış olabilir. Hatırladıklarım çocukları sevmeyen bir adam vardı cadılar bayramında kapısına şeker istemeye gelen çocukları kovuyordu sanırım ve evine giren bir çocuğu koltuğun altına saklamıştı. Çocuklar adamın evine gizlice giriyordu. Ismini hatırlarsanız lütfen cevaplayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir komedi film serisi vardı iki genç bir adamı yanlışlıkla mı bilerek mi onu hatırlamıyorum ölüyordu adam ama onu sanki canlıymış gibi yanlarında gezdiriyorlar dı komedi serisi idi. Neydi acaba ismi? Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,benim yıllar önce izlediğim film de adam bir kadınla birilerinden kaçıyordu.bir sahnesi kalmış aklımda,karanlık bir yerde (mağara veya yeraltı olabilir)adam yürürken böcekleri eziyordu.sonra dan fark ediyorlar dı hamam böceklerini ezdiğini.hatta onları cips sanmıştım gibi bişey diyordu kadına.sonra kapıyı açmaya çalışıyorlardı kapının her yeri hamamböceği,kadın kapıyı açmak için elini böceklerin içine sokuyordu.hatırlayan vardır umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Bir komedi film serisi vardı iki genç bir adamı yanlışlıkla mı bilerek mi onu hatırlamıyorum ölüyordu adam ama onu sanki canlıymış gibi yanlarında gezdiriyorlar dı komedi serisi idi. Neydi acaba ismi? Şimdiden teşekkürler
    Weekend at bernies

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gigaerman

    Arkadaşlar,benim yıllar önce izlediğim film de adam bir kadınla birilerinden kaçıyordu.bir sahnesi kalmış aklımda,karanlık bir yerde (mağara veya yeraltı olabilir)adam yürürken böcekleri eziyordu.sonra dan fark ediyorlar dı hamam böceklerini ezdiğini.hatta onları cips sanmıştım gibi bişey diyordu kadına.sonra kapıyı açmaya çalışıyorlardı kapının her yeri hamamböceği,kadın kapıyı açmak için elini böceklerin içine sokuyordu.hatırlayan vardır umarım.
    Indiana Jones temple of doom

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.Aklımda nedense rambo filmi diye kalmış sen yazınca hatırladım.
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Evet bu çok teşekkür ederim. Bir de şöyle bir film vardı onu biliyor musunuz? 7-8 tane kesik kafalar vardı konuşuyorlar dı o da komedi idi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar benim ismini hatırlayamadığım bi film serisi. Komünüst gibi bi devlet yapısı var uzay savaşları falan oluyor. 5 yıl önce izlemiştim 4-5 seriden oluşuyordu diye hatırlıyorum. Filmin dikkat çeken yönleri: ideolojisi ve uzay teması

    Yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Evet bu çok teşekkür ederim. Bir de şöyle bir film vardı onu biliyor musunuz? 7-8 tane kesik kafalar vardı konuşuyorlar dı o da komedi idi.
    8 heads in a duffel bag

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 12-13 sene önce zombili bir film izlemiştim. Cd'nin üstünde Alacakaranlık yazıyordu. Ama şu an internete filmin adını yazınca The Twilight çıkıyor. Eğer filmin gerçek adı Alacakaranlık ise neden bulamıyorum Değilse de şöyle tarif edeyim en az 15 senelik bir film. Zombilerin insanları parçalaması baya gerçekçi gösteriliyordu. Şu an tv'de yayınlayamazlar o görüntüleri o derece yani. Başka ayrıntı hatırlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, adını hatırlayamadığım bir film için yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
    Hatırladığım kadarıyla romantik komedi dalında, kadınları sadece dış görünüşüyle değerlendiren bir adam bir gün bir psikologla asansörde kalır, psikolog hipnoz ile tedavi uyguluyor ve adam artık kadınların dış görünüşleriyle değilde iç güzelliklerini görmeye başlıyor ve şişman bir kadına aşık oluyor ama kadını zayıf olarak görüyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myron Bolitar

    Arkadaşlar merhaba, adını hatırlayamadığım bir film için yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
    Hatırladığım kadarıyla romantik komedi dalında, kadınları sadece dış görünüşüyle değerlendiren bir adam bir gün bir psikologla asansörde kalır, psikolog hipnoz ile tedavi uyguluyor ve adam artık kadınların dış görünüşleriyle değilde iç güzelliklerini görmeye başlıyor ve şişman bir kadına aşık oluyor ama kadını zayıf olarak görüyor..
    Shallow Hal (2001)
  • Çok teşekkür ederim uzun zamandır aradığımız bir filmdi
  • 10-12 sene evvel dvd den kiralayıp izlediğim tahminen 2005-2008 aralığında çıktığını düşündüğüm bir film var arkadaşlar, uzun süre nette aramama rağmen bir türlü bulamıyorum

    film öncelikle tür olarak gizem filmiydi aslında teen slahser gibi ama cinayet filan değil de rüyalar bilinmeyen olaylar üzerine

    büyük ihtimal amerikan sineması, genç bir grup külüstür bir arabayla bilinmeyen bir yolculuğa çıkıyorlardı, bu yolculuğun başlangıcında bazı gençlerin başına bazı olaylar geldiği kaçırılması kaybolması gibi filan... bu tarz muhabbetler geçiyordu, bu arada giriş kısmında ki bu sahnelerdeki olaylar finalde de çıkıyordu. başta çıkan muhabbet filmin sonuymuş aslında... filim genel olarak o genç grubun gittikleri yerde gördükleri rüyalar üzerine geçiyordu gittikleri yer yeşil sahil kenarı olan bi yerdi, gruptaki kızlardan biri, diğer kız arkadaşının okyanus kenarında kumsalda tecavüze uğradığını görüyordu ama şöyle adamın biri o kızlardan birine tecavüz etmeye çalışıyordu, çıplaklık yoktu pantolonlu filandı yani böyle bir kâbus görüyordu arkadaşı, bu tarz rüyalar bilinmezler kabuslar üzerine, "kafa açan" bir filmdi açıkçası. ve ben başka hiç bir şey hatırlayamıyorum filme dair. tecavüz edilmeye kalkılan kızın ismi amy , emily tarzı bir isimdi sanırım.

    film tahminen sinema filmi değil de bir tv filmi yada dvd'ye çıkan video olabilir.
    yıl en geç 2004 en fazla 2010 filan olabilir.
    ama ben 2006-2007 diye tahmin ediyorum çünkü

    o gün 2 film kiralamıştım diğeri, Simon Says (2006) slasher tarzı berbat bi filmdi ;) anlayacağınız imdb 2.8 puanlı filmleri gidip rastgele eğlencelik gençlik filmi kafasıyla kiraladığımız dönemlerden
    bir ihtimal İskandinav sineması da olabilir bu arada
    bir türlü bulamıyorum. film beş para etmez bir şeydi ama kafaya takıldı mı takılıyor bulan hatırlayan olursa süper olur

    -

    edit: Lost Things (2003) filmiymiş ekşide buldular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaşifaga -- 2 Ekim 2019; 19:29:43 >
  • Depptodoke D kullanıcısına yanıt
    Alacakaranlık kuşağının 90'lar da yayınlanmış tv sersinin bir bölümü olabilir.
  • Bende 90 lı yıllarda seyrettiğim bir hint filmden bahsedeyim.

    Adamın karısını ormanlık bir yerde yol kenarında biri öldürüyor, kadının ruhu bedeninden cıkıp evine gidiyordu.Kadının ruhu eşini ve cocugunu öldüren adamın kötülüklerinden korumaya calısıyor fakat, eşi onu göremiyordu...

    Bu filmi çok aradım, ismini bilen varsa yazarsa mutlu olurum...
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Film ilginç geldi, sayende izleyeceğim.
    Geçmiş olsun, cezan bitince görüşürüz.
  • muhabd M kullanıcısına yanıt
    O filmi hatırlıyorum ama adı hariç. Benim ilkokul dönemlerime denk gelir 93-95 yılları olması lazım. ve öğleci olduğumdan okul vakti gelene kadar bu filmleri izlerdim.

    Kadın, kocasının bir düşmanı kötü bir adam tarafından yol kenarında öldürülür ormanda bırakılır. Ne var ki ruhu eve gelir. Kaynanası kocasını başkasıyla evlendirmeye falan çalışıyor. Kadın engel olmaya çalışıyor ama durduramıyor. Ağlıyor ızdırap çekiyor, sonuç sıfır. Bu arada kendisini öldüren herif biraz maço takılan çete reisi gibi birşey. Çiftli özel bir sigara içiyor. Çocuğunu kaçırıp fidye istiyordu sanırım. Kadın en son gidip evindeki buda heykelinin önüne diz çöküp dua ediyor ağlayıp yalvarıyor. Budanın elindeki çiçek kadının eline düşüyor. Kadın cisimleri tutabildiğini farkediyor ve şükrederek oradan ayrılıyor. Kendisini öldürenlerden intikam almaya gidiyor. Kocasına kavuşuyor falan fıstık.

    Yayınlandığı kanalı hatırlayabilirsek, sonuca gitmek kolaylaşır. Çünkü milyarlarca hint filmi var ve buralarda sorulduğu zaman kimse yardım edemiyor. Bulabilirsen bana da haber ver kardeşim. Daha bu kadar değil o yıllarda hergün bu filmlerden yayınlanırdı ve harika filmlerdi.

    Hoşçakal.
  • 
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.