Şimdi Ara

adc oynarken nasıl pozisyon alacağımı bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gold seviyesinde oynuyorum kite becerim yüksek ama bir türlü pozisyon alamıyorum takım savaşlarında nerede duracağım bilmiyorum yanımda çok iyi bir support olması gerekiyor bir şeyler yapmam için yeni başladım adc oynamaya tavsiyeleriniz nelerdir nasıl pozisyon almalıyım ?



  • Tflere sonradan katil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin sana ulaşamayacağı yerde durman gerekiyor , bazı ad carryler pozisyonu kaybetse bile bazı skilleri ile pozisyonunu koruyabiliyor öyle adc ler oynamanı tavsiye ederim ( vayne , graves , kalista,tristana) eğer karşıda seni ortadan kaldıramayacak bir şampiyon var ise jinx iyi bir seçim olabilir tf de roketle alan hasarı çıkartırsın , herkes der bunu adc oynayan biri pozisyon almasını bilmeli , bence pozisyon almak karşıdaki herolara bağlı buda bir faktör mesela fiddle varsa karşı tarafta , bilirsin ki sağdan soldan ulti açıp gelicek bunu tahmin etmen pozisyonunu iyi almana yol açar ama kesinlikle unutma ki team fightlarda tek hedef sen ve apc'dir .
  • Supportun iyise pozisyona fazla gerek yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iyi pozisyon alıyorum da kite yapamiyorum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kogmaw ve cait oyna uzun menzille rahat pozisyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle klasik dusuk elo adc si gibi savası sen baslatmayacaksın savas basladıktan sonra mutlaka takımın tanklarının arkasından mumkunce adc>apc>suikastci sirası ile hasar vermek en mantıklısı gibi fakat adc ye hasar vericem diyerek araya girmek en buyuk hata olur. Adcnin ustune ya ust koridor tankının gidip oyalaması gerekir ya da suikastci ve apc nin teklemesi gerekir.
    Ayrıca eger pozisyon almakta sıkıntı yasıyorsan lucian, graves, tris gibi kacıs mekanigi olan adcleri tercih etmen en mantıklısı baktın hic beceremiyorsun yine lucian graves gibi anlık hasar verebilen sampiyonlarla hemen takım savası basında tum yetenekleri kullanıp öleceksin :)
  • Twitch al , bas youmuyu aç q yu tf öncesi , geç adamların arkasına , karşı adc veya apc den başla takır takır saydır arkadan . menzilin zaten 850 hemen öldüremezler seni . Ama sen 3-4 vuruşta alırsın adc yi falan . Ölsen bile 2-3 bilemedin 4 kişiye öldürürsün , ya da canlarını çok az bırakırsın takımın halleder . Önerim Twitch kısacası . Tartışmasız en güzel pozisyon alan adc .
  • Adc yer tutarmıyorsan adc oynamamayı tercih et...Mecbur kalırsan da 1 oyunluk bir şey olmaz zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.