Şimdi Ara

Adana'da polisin uygulamasından kaçan genç göğsünden vurularak hayatını kaybetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
6.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En fazla bacağından vurabilir yazık olmuş gence 3bin TL ceza yememek için hayatından oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçmasaymış. Belki terörist belki bombacı. Kaçıp bir yerde kendini patlatıp bir sürü masum vatandaşın hayatını sonlandıradabilirdi. Polis görevini layıkı ile yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan kişi bildiğin polise karşı algı yapma peşinde. amerikada ne zaman zenci ya da siyahi birisi suç işlese '' young man '' yani genç adam kullanılır ki ırkçı olarak suçlanmasınlar diye, konuyu açan kişide böyle yapmaya çalışmış ama olmamış.
  • Adamın tam bedeninden vurmuşlar amacı durdurmak değil bildiğin öldürmekmiş.Kötü niyet var galiba suri diye tepki almaz dedi ama bilmiyorum yani.Durdurmak isteyen adam illa bir suç unsuru göstereceksede ayağından vurup etkisiz hale getirebilirdi.Bunun lamı cimi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Şimdi bu olaydan sonra başlarlar, bütün suriyelilere vatandaşlık verilsin ve 10.000 tl maaş bağlansın. He, altı ayda bir de prim.
    O kadar da demedik artık.Suriyelilere vatandaşlık verilmesine karşıyım sen nasıl bir ülkeye giderken binbir çeşit cendereden geçiyorsan vatandaşlığında bir önemi olmalı ülken yol geçen hanına döner.Zaten bir ton cehalet unsuru var ve kontrolsüz ürüyorlar demokrasi ayağına en başta bir oylama yapılır ve sanıyorum 20-25 sene sonra şeriatle hepten gider ülken bu kafa ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Nisan 2020; 1:3:55 >
  • Türkiye, terörün binbir türlüsünün kol gezdiği bir Ortadoğu ülkesi. Aynı zamanda sokağa çıkma yasağı var. Vurulan kişinin mülteci olması ve dur ihtarına uymayıp kaçması da cabası. Polis bu kişinin yaşını, terörist olup olmadığını bilemez. Yine de bacağından vurulup etkisiz hale getirilmesi daha doğru olurdu.
  • Ne saçmalamışsın? Baş kaldırdı diye canını mı almam lazım? Suçu da suç olsa bir de, sadece ceza yememek için kaçmış. Kuzey korede falan mı yaşıyoruz? Ya da millattan öncede mi kaldık hala?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    konuyu açan kişi bildiğin polise karşı algı yapma peşinde. amerikada ne zaman zenci ya da siyahi birisi suç işlese '' young man '' yani genç adam kullanılır ki ırkçı olarak suçlanmasınlar diye, konuyu açan kişide böyle yapmaya çalışmış ama olmamış.
    Ne algısı direkt haberde gördüğüm başlığın aynısını yazdım. Bir de oraya suriyeli mi yazmamı isterdin? Böylece polisin suçu azalmış olup algı olmayacak mıydı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 29 Nisan 2020; 2:9:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğa üzüldüm ama kurallara açıp bakmak gerekiyor. Özellikle terörün olduğu, kaçak girişlerin olduğu yerlerde kaçana ateş edebilirsin diye biliyorum. Polis rastgele üzerine ateş etmiştir uzaktan kalbini hedef alabilecekse polis değil özel harekatçı olması gerekiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    Allah rahmet eylesin. Polisten kaçan herkese aynı uygulama yapılmalı.
    Bir gün evladını vururlar anlarsın o zaman bu yorumu + lıyanlarla aynı havayı soludum için utanıyorım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polisten kaçmanın hiçbir mantığı yok katılıyorum ama daha zararsız biryerden vurabilirdi bel altı biryere nişan almak okadar mı zor, zaten 5-10 el ayaklarına doğru sıksan illaki 1-2 kurşun bacağına ayağına denk gelir bir yere kaçamaz ama kalbinden vurmak nedir..
  • Bitmişiz zaten okeye dönüyoruz başkan.
  • Allah sizin belanızı versin. Şu olay için bile faşist olmaktan çekinmiyorsunuz. İnsanlık diye bir şey yok hiçbirinizde...
  • Apoyu balla sütle besle...
    Gel sıradan insanları yanlışlıkla vurdum de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde bile kac defa soylerler
    Once havaya
    Sonra yere
    Sonra belden asagiya olmak uzere ates edilir diye
    Bunlar direk kalbinden vurmuslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis memuru ne yazık ki hatalı önce ikaz ateşi atmalıydı havaya sonra kaçmaya başladıysa bacak bölgesine sıkmalıydı zaten direk etkisiz hale gelirdi sanırım memur nişan almada sorun yaşıyor direk kalp bölgesine sıkmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olu hakkinda boyle konusulmaz ama iyi olmus..keske her suclunun sonu boyle olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçmasaymış. 2 gün sonra bir yerde bombalama olduğunda kıyameti koparıyorsunuz polis neredeydi diye.
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili yazacağım yok, paylaşılan videoya yorum yapıp tamamını koyacağım.

    Polisin en başından beri shots fired diyişini, muhtelif yerlerde özellikle 2:30 civarı öndeki araçtan ateş edildiğini görebilirsiniz.




    At approximately 7:24 a.m. patrol officers were dispatched to an attempted murder call in which the victim was shot multiple times. There were two suspects involved and they fled in a SUV described as an early 2000 Ford Expedition with big wheels. At approximately 9:30 a.m. officers observed the vehicle in the area of Constantine and Cooper. The suspect immediately sped away and officers began a pursuit. During a lengthy pursuit both suspects fired a total of 34 shots at officers striking multiple marked patrol vehicles. Officers returned fire a total of 32 times during the pursuit and at the point of termination on Ogden Avenue and 18th Street.

    Kalın yerler : Şüpheliler polise 34 el ateş etmiş, polisler şüphelilere 32 el ateşle cevap vermiş.




  • Polis Allah değil yetkileri var. Elinde silah yoksa dur emrine uymasa da vurma yetkisi yok, ha çok vurmak istediyse yaptırımını kabul edip bacağından kolundan vurabilir, kalbinden vurup öldüremez.

    Edit: Ceza almayalım şimdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 29 Nisan 2020; 14:25:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.