Şimdi Ara

Acil yardımınıza ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    1988 doğumluyum,aöf'de üst üst'e 2 yıl kaldım,kaydımı yenilemedim.. 1 ay öncesinde askerlik şb'ne gittim , görevli memur sen şuan sistemiz de sen öğrenci görünüyorsun
    ve 2016 yılına kadar aöf tarafından tecil ettirilmiş... Fakat 2 yıl üst üst'e kaldı isen 2016 yılına kadar olan tecil hakkından yararlanamıyorsun diye söyledi görevli memur...
    Şuan yoklama olmak istiyorsan yoklamanı yaparım sülüsünü veririm,2 gün içerisinde asker olursun dediler.. ( Herhangi bir belge v.s istemediler , kimliğinle gelmen yeterli olur diye söyledi ) Sorum şu ? Görevli memurlar genelde asal şubelerinde bayan olmakla birlikte çok ilgisizler,diğer konulara baktığım da görüyorum , mayıs ta gidersin dedikleri halde bir sonraki celp dönemine giden arkadaşlar olucakmış...Bende bu tarz sorun olur mu ? Çalıştığım şirketten ilişkimi keseceğim duruma göre ?
    Bu arada kütüğüm Ankara / Altındag 2012 kasım olarak alım yapıyor ( Asal'ın sitesinden kontrol ettim )
    Devre kaybı oluyorum sanırım , şayet görevli memurun dediği gibi yoklamadan sonra 2 gün içinde asker olur isem 23 mayısta yoklama olcağım 25 mayısta teslim olacağım....
    Yardımlarınızı , görüşlerinizi rica ederim..

    Şimdiden Allah yardımcınız olsun...







  • Akıl vermek bana düşmez ama kaydını sildir ve tecil için başvuruda bulun.Sana 1 yıl tecil hakkı vermek zorundalar. 2-3 yıllık yüksek okul mezunu veya 4 yıl ve daha fazla süreli fakülte terklerin ise, 1 yıl süreyle sevkleri tehir edilir diye madde var.

    Ben bu askerlik şubesindekileri anlamış degilim vallaha ne lan bu 2 gün içinde veririm sülüsünü yollarız askere sanki kargo paket yolluyorlar.
  • DEVRE KAYBI GİTMEMEYE ÇALIŞ .BAŞTA BİLECİK - İSPARTA - MANİSA - VE GENEL DOĞUDAKİ ACEMİ BİRLİKLERİNDE DEVRE KAYIPLARINA GENEL OLARAK SÖYLEMEYİMDE BU BÖLGEDE YAPAN ÇOĞUNA KÖTÜ DAVRANIYOLAR. GENELDE USTA BİRLİĞİNE GÖNDERMEYİP TÜM ASKERLİĞİNİ İLK GİTTİĞİN YERDE KALARAK . ACEMİLİĞİNİDE YEMEKHANEDE GEÇİREN DEVRE KAYBI ARKADAŞLARIM - DEVRELERİM VAR. KORKUTMAK GİBİ OLMASIN TABİ GENELLEMEYİ FAZLA KULLANSAMDA ASKERLİK BU MANTIK ARAMAYIP KALABALIĞA KARIŞCAKSIN =)

    DEVRE KAYBI GİTMEKTENSE BENCE ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ TECİL HAKKINI KULLAN BU ARADA KENDİNİ HAZIRLA. AMA ASKERLİĞİDE ÇOK SONRAYA BIRAKMA ARADAN ÇIKAR =) HEP BİŞEYLERE ENGEL OLARAK GÖZÜNDE BÜYÜR .

    HAYIRLI GÜNLER.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRşİmET -- 11 Mayıs 2012; 3:30:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.