Şimdi Ara

ACİL. Fiat Egea Station wagon mu? Ford C max mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wave61

    Ruyanda giremeyecegin kadar arac incelemis ve kullanmis biri olarak sana HE diyorum hadi bakalim yandan yandan

    Alıntıları Göster
    Sinirleniyorda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedan araçla sw veya mpv bagajı karşılaştırıp sedana avantajlı diyebilen hakikaten arabadan anlamıyordur.

    Egea hb lounge plus kullanıyorum. Bende bile 400ltye yakın bagaj her işimi görüyor. Sw egea mantıklı. Trend x cmax kötü bir araç değil. Dizel değilse zor satarsınız. Cmax dedin mi dizel olacak. Ama egea benzinli motorları ciddi satış rakamına ulaştı. 1.6larda herhangi bir kronik sorun yok. 110bg sizin corolladan sonra özellikle uzun yolda sizi rahat ettirir. Üstte bahsedilen adaptif cruse control tuşlarina dikkat edin mutlaka. Bazı partilerinde full olmasina rağmen adap.cc yoktu. Direksiyondakisağ taraftaki tuşlarin tam olmasina dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACİL. Fiat Egea Station wagon mu? Ford C max mi?
    Hocam direksiyondaki düğmeler bu şekildeyse adaptif kontrol sistemi bulunuyor bunlar yoksa sadece hız sabitleme ve sınırlama var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    Evet hepsi var bunda, bunun gibi olmalı işte. Bazılarında sağ alttaki üçlü tuş takımından eksik oluyor, dikkat etmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Temmuz 2018; 21:17:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya ben araba aldıktan sonra baya yazılmış. Yeni girdim foruma. Arkadaşların dediği gibi, C max Benzinlilere LPG sıkıntılı. Antalya ford servisi aradığımda da aynı şeyi söylediler. Hiç bir arabamıza lpg takmıyoruz tavsiye de etmiyoruz. Benzinlileride kullananlara sordum 12 litreleri buluyor diyor ki ocağımıza incir ağacı diker. Binemediğim arabayı da almak mantıklı değil. Toyata Verso alacaktım ki Toyota üretimini durdurunca ondan da vazgeçtim. Egeanın da SW na çok para istiyorlar. Aracın içide bana basık geldi. Ön konsal felan çok hoşuma gitmedi. Otomatik olması beni baya cezbetmişti ama vazgeçtim. Tam bu esnada kendisine Bir çekilişte BMW 3.20 çıkan öğretmen arkadaşım 2017 ekimde sıfır aldığı Toyota corolla 1.6 Touch aracını 9 binde satılığa çıkardı BMW gelince. Birde fiyat zamlarını aracına yansıtmadı uygun fiyata aldım. Çok memnunum araçtan. Benzinli Antalya şehir içinde 7,5 litre yakıyor. Performanslı 8,5 litre. İlk bakımını yaptırınca LPG taktırabilirim yine. Diğer 1,33 corlladan dağlar kadar fark var araçta.




  • Adaptif cruse control , otomatik acil fren , 7 inch tablet , tam otomatik sanziman , sinifinin en sessizi ve 550lt bagaj olunca egea sw alinir lpg ile uzun sure garanti kapsaminda ekonomik olarak binilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.