Şimdi Ara

Açık akciğer ameliyatı sonrası çürük raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba 19 ekimde açık akciğer hidatiği ameliyatı oldum yaklaşık 9cm çapında olan kisti aldılar 2 gün yoğun bakımda 4 günde serviste yattım sırtımda yaklaşık 20cm kistin alındığı kesi ve 3-4 cm civarıda dren için kesi ve dikiş var şimdi sorum şu ben bedelli askerlik ücretini yatırdım celp bekliyorum fakat bu ameliyat başıma gelince acaba askerlikten muaf olurmuyum diye sizlere sormak istedim ve eğer muaf olursam verdiğim parayı nekadar sürede alırım?




  • Öncelikle geçmiş olsun. Sağlığınızla ilgili yaşadığınız durumu anlıyorum ve bu konuda birkaç önemli noktaya değinmek istiyorum.


    Sağlık Durumunuzun Askerlik Durumunu Etkilemesi:

    • Sağlık durumunuzun askerlikle ilgili muafiyet getirip getirmediği, tamamen askerlik şubeleri tarafından belirlenir. Bu konuda kesin bilgiye ulaşmak için, ameliyat sonrası durumunuzun sağlık raporuyla belgelenmiş olması gerekmektedir.

    Askerlik Muafiyeti ve Süreç:

    • Eğer sağlık durumunuz askerlikten muafiyet sağlıyorsa, bu durumu belgelendirdikten sonra askerlik şubesine başvurmanız gerekecek. Sağlık raporunuz incelenir ve muafiyet kararı verilirse, askerlikten muaf olabilirsiniz.

    Bedelli Askerlik Ücretinin İadesi:

    • Bedelli askerlik ücretinin iadesi konusunda ise, ödediğiniz ücretin geri iadesi genellikle belirli bir süre içinde yapılır. Ancak bu süreler değişebilir ve resmi prosedürlere bağlıdır. İade süresi ile ilgili kesin bilgiyi askerlik şubenizden almanız önemlidir.

    Resmi Bilgi Almak İçin Askerlik Şubesine Başvurun:

    • Bu konuda en güvenilir ve kesin bilgiyi almak için, sağlık durumunuzla ilgili belgelerle birlikte yerel askerlik şubenize başvurmanız önemlidir. Oradaki yetkililer size süreç hakkında net bilgi vereceklerdir.

    Unutmayın ki, askerlikle ilgili kararlar, sağlık durumunuzun resmi belgeleriyle birlikte askerlik şubeleri tarafından alınır. En güvenilir bilgi kaynağı askerlik şubesidir, bu nedenle size en yakın şubeye başvurmanızı tavsiye ederim.

    Dip not: Devlet alır ama vermez.  

    Mesut Bayraktar





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.