Şimdi Ara

Acer Tablet 3290 TL ( 4GB Ram - 128GB - 10” - FullHD ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tabletin işlemcisi mediatek mt8183, 2019 çıkışlı 12nm giriş seviye için bile kötü bir işlemci. Kesinlikle önermiyorum. Samsung a9-a9+ varken başka tabletlere yönelmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 12 Mayıs 2024; 4:4:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar önce bu tabletin fiyatına daha sonra sizin önerdiğiniz modellerin fiyatına bakar mısınız. O zaman herkes ipad alsın kurtulsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    Bu konuda katılıyorum. Evet işlemci kötüdür ram düşüktür vs ama bu fiyat bandında alınabilecek iyi bir model varsa söyleyin. 2 3 4 5 bin üstüne koyduktan sonra zaten denilenlerden daha fazla model seçeneği ortaya çıkacaktır. 2 koy x al 2 daha koy y al 2 daha koy ipad al bari.

  • Üzerine 1000 lira daha ekleyip Samsung tab a9+ alınabilir en azından. 3 taksitle alsanız ayda 300 350 lira fazla ödersiniz en fazla ama daha güncel ve düzgün bir tablet almış olursunuz.

    Yazılımsal bir sorun yaşasanız, acer communitysi bile yok; ortada kalırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğunuz oyun oynamayı bıraksın diye alıyorsanız alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrekas kullanıcısına yanıt

    1000 lira mı? A9+ ların 4gb olan modelleri pazaramada 4800 falan 8 gb olan modelleri de 5500 civarlarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Dediğim olaya geliyor konu. Bu fiyata çıkınca bu sefer honor modelleri falan da geliyor. Fiyat yükseldikçe seçenek artıyor. Biz dip fiyattan değerlendirmeye çalışıyoruz. Yüksek rakamlarda misal 30000 liralık bir telefon alacağın zaman 2000 daha koy 256 al diyebiliyoruz fiyat zaten yüksek artış fiyata göre düşük kalıyor. Ama bunda 3200 lira 1500 daha koyuyorsun. Neredeyse 1.5 katına çıkıyor. Tabletin kalitesi konusunda elbette sizlerle hem fikirim. Bana da çok iş yapacak bir tablet gibi gelmedi.

  • maliasik kullanıcısına yanıt

    Anlatmak istediğiniz şeyi çok iyi anlamış olmakla birlikte;


    Örneğin, şu an Amazon'da 4200 lira bahsettiğim model. 910 lira fark var konudaki modelle.


    Daha iyisini almak için 910 lira fark ödemek bu devirde uzun yıllar kullanılacak bir cihaz için hiç önemli bir meblağ değil. 5 bin 10 bin fazlasına şu var demekle, 910 lira fazlasına şu var demek farklı şeyler bence.


    Acer Tablet 3290 TL ( 4GB Ram - 128GB - 10” - FullHD )
    Acer Tablet 3290 TL ( 4GB Ram - 128GB - 10” - FullHD )amazon
    Samsung Galaxy Tab A9 Plus Tablet, 4 GB RAM, 64 GB Hafıza, Koyu Gri (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJVTJSY2?m=A1UNQM1SR2CHM&_encoding=UTF8&aff_sub4=9
  • Evrekas kullanıcısına yanıt

    ekranı tft, diğerinin ise ips...

  • Evrekas kullanıcısına yanıt

    Ekstradan şöyle ince bir detay var hocam. Pazaramadan bonusla 500 lira daha indirirek aldım ama amazondan alırsam bonusa kampanyası yok. Basit bir örnek ama ben de demek istediğinizi anladım elbette

  • maliasik kullanıcısına yanıt

    Güzel günlerde kullanın.Acer Tablet 3290 TL ( 4GB Ram - 128GB - 10” - FullHD ) 

  • Evrekas kullanıcısına yanıt

    Sağ olun hocam

  • Bilgi olsun diye yazıyorum. A9+ var bende 4/64. Sadece amazon video, pokemon go yüklü. Video izlerken de şarjı çok iyi dayanmıyor ama pokemon oynarken şarjı su gibi çekiyor 2 saat aralıksız açıksa bitiyor şarjı oyunda. Bir de 4-4,5 saat sürüyor pili doldurmak o yüzden zulüm gibi geliyor. Ayrıca aydınlık bir ortamda ekran çok kötü. Gece yatarken iyi ama normal zamanlarda ı ıh.


    Snapdragon var, yeni nesil cihaz dedik pokemonda kasıyor oyun. Pubg Allah bilir ne hale getirir. Keşke Honor x9'un fiyatının düşmesini bekleseydim.

  • exponent kullanıcısına yanıt

    2 ram bile donmuyor,4 ramda yıllarca sorun olmaz.

  • 4Gb ram çok yetersiz. Honor pad x9 oyun performansını bilmem ama 4k video yükleyince izletiyor sorun yok. Onda da sd 685 var. 2020 işlemcisi galiba
    Ekran olarak 20° açıyla bakınca bozuluyor . Film izlemek için iyi. Ses de iyi.
    Ama bir tab s serisi beklemeyin
    Ben tab s7 ye talim ederek kurtuldum bu cihazdan

    Acer Tablet 3290 TL ( 4GB Ram - 128GB - 10” - FullHD )
    Acer Tablet 3290 TL ( 4GB Ram - 128GB - 10” - FullHD )

    Honor sözde hdr ve 1 milyar renk var ama 2020 Tab s7 ekranı resimlere bakınca yorumu gerek yok

    Forum sahibine de cevap vermek gerekirse, pad x9 a ekstra para vermeye gerek yok. 4gb ram olduğu için fazla bir ekstranız olmaz. Üstüne para koyarım derseniz 8gb a9+ alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diktatör58 -- 12 Mayıs 2024; 16:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bonus ile birlikte 2790'tlye geldi. Konu için teşekkürler.


    Ben de mutfak da yemekle birlikte açıp bir şeyler izlerim diye tablet arıyordum. A9 baktım sonra onu alacağıma x9, onu da alacağıma xx vb. diye giderken ipad alıyordum sadece mutfakta youtube izlemek için. Acer Tablet 3290 TL ( 4GB Ram - 128GB - 10” - FullHD ) 


    Demem o ki tabi ki bu devir de bu paralar çok değil fakat konuda önerilen tabletler neredeyse Acer tabletin 2 katı fiyatındalar. İhtiyaç doğrultusunda tabi bütçe zorlanmalı sonuçta uzun yıllar kullanılacak cihazlar.

  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    EyvaAllah hocam teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler bonus+100 TL anler günü ile 2700 TL geldi.Acer yıllar önce piyasadaki en kalitesiz marka idi.Şimdi biraz daha kaliteyi artırmış genel olarak.M10 modelini aldım içinden kılıf çıkıyor.Ekranı kasası hissiyatı gayet güzel .Stereo hoparlörü yeterli dokunmatiği başarılı kamerası kötü .Genel olarak orta sınıf bir tablet olmuş saygılar.

  • aldım, geldi. ekran kötü. ips ama taban kalitede. farklı açılarda görüntü kayboluyor. max parlaklık da aydınlık havada yetmez, düşük.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 14 Mayıs 2024; 13:6:2 >
  • Bugün geldi ürün teslim aldım. Ufak incelemelerde bulundum, alacak kişileri bilgilendirmiş olayım. Ekranı FHD ancak bir S23 kullanıcısı olarak gerek parlaklık konusunda gerek netlik konusunda 1080p kalitesini veremiyor. Ips yazılmış ancak renkleri öyle pek canlı değil. Bu demek değil ki kötü bir ekranı var hiçbir şey yapılmaz. Gayet iş görür ancak yüksek kaliteli bir çözünürlük beklentiniz olmasın. Performans kısmına gelecek olursak PUBG gibi bir oyun denemedim ama işlemci performansı şimdilik iyi gibi gözükmekte. BluTV, Youtube ve birkaç yayın programını izlediğimde hiçbir kasma sorunu yaşatmadı. Şimdilik kısa süreli deneyimlerim bu şekilde. Alacak arkadaşlar buna göre değerlendirip alsınlar. Dipnot: Kılıf çıktı içinden.

  • Acer mi honor 9 x mi arasında 2 bin fark var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.