Şimdi Ara

ACER İconia W700 Kullanıcıları Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ACER İconia W700-6454 11.6 İnc ürününü istanbul bilişimde bu gün %22 indirime girmiş 1357.03 e aldım (gördümki indirim (28 olmuş aldığım gün buda 100tl zarar eder) Video inceleme aşağıda.




     ACER İconia W700 Kullanıcıları Kulübü

     ACER İconia W700 Kullanıcıları Kulübü

     ACER İconia W700 Kullanıcıları Kulübü

     ACER İconia W700 Kullanıcıları Kulübü


    İşlemci
    Intel Core i3-3217M 1.8 GHz. 3 MB Cache Bellek İşlemci

    Ram
    4 GB DDR3

    Hafıza
    64 GB Solid State HDD

    İşletim Sistemi
    Microsoft Windows 8

    Ekran kartı
    Intel HD Graphics 4000

    Ekran
    11.6 " Full HD Dokunmatik Ekran (1920 x 1080) Led

    Kamera

    arka 5mpx Ön 1.3mpx

    WIRELESS LAN 802.11b/g/n
    BLUETOOTH Bluetooth 4.0
    ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK
    AĞIRLIK 950 Gr
    USB (3.0)
    HDMI Micro Hdmi
    KULAKLIK ÇIKIŞI 1

    aksesuar olarak
    Dock station(İçine koyarak kullanabiliyoruz gayet farklı bir tasarım olmuş çerçeve gibi)
    Klayveli kılf
    Mini hdmi-Vga Dönüştürücü veriliyor.

    Cihazı kullanma fırsatını buldum bir kaç bir şey yazabilecek kadar. Windows 8 yüklü olarak geliyor cihaz, güncelleme ile cihazı 8.1 e kolayca yükseltebiliyoruz. Notebook yada android tablet kullanıyorsanız bana göre alışmak oldukça zor dokunmatik windows tablete. Klavye tuşlarına alışmak ta insanı biraz yoruyor açıkcası bunun nedeni de klavyeli kılıfta tuşlara basarken biraz hissetmek zorundasınız yoksa arada bir kaç harf eksik çıkabiiyor
    Kısaca değerlendireyim

    EKRAN

    Ekran 1920\1080 çözünürlülüğünde, ucuz tabletler gibi donuk bir görüntü olmadığı gibi çoğu labtoptan çok çok iyi bir görüntü deneyimi sunuyor, 11.6 ekran büyüklüğü yeterli geliyor. Dokunmatik odukça iyi kesinlikle telefonunuzdan yada ios, andrid tabletlerden farklı değil. Parlaklığı ve renklerin keskiniğli odukça iyi.
    ips ve full hd ekran 178 dereceye kadar görme açısı sunuyor.

    SES

    Ses gerçekten tatmin edici, asus k53 serisi laptobumdan çok daha fazla ve kaliteli ses veriyor, Dolby Home Theather ses teknolojisini destekleyen hoparlörler tabletin alt kısmına konumlandırılmış ve akustiği de çok iyi. Ses ile ilgili içindede ayrıca bir yazılım bulunuyor.

    İŞLEMCİ VE GENEL PERFORMANS

    Android ve atom işlemcili windows bir tablete göre oldukça hızlı ve performansı yüksek buda onlara göre daha düşük bir pil ömrü olarak geri dönüyor. Yoğun kullanımda 5 saat pil ömrü gördüm. Tepkileri oldukça iyi. Takılma, donma, aniden bir yavaşlamaya henüz rastlamadım. Win 8.1 e güncellediğimizde tablet aniden yavaşlıyor fakat bu tabletin suçu değil. Çözüm ise ufak bir ayar (win 8.1 ing olduğundan ing. paylaşıyorum) ntel Dynamic Platform & Thermal Framework Settings > Low Power Mode Setting and change from enable to Application Specific or Disable.
    Sayfaların açılması, geçişler, oyun performansı çok iyi fakat mesela pes 2014 pixel shader istediğinden ekran kartında, oyun oynarken çimler falan yani kısaca grafikler pert fakat oyun gayet akıcı, bi crysis 2 oynamak zor gibi gözüküyor sonuçta i 3 4gb ram ve paylaşımlı ekran kartı.
    Dokunmatik mükemmel çalışıyor fakat windowsdaki ikonlar, tabetteki yüksek çözününürlük, ufak yazılar dokunma hareketlerine dikkat etmememizi gerektiriyor çünkü kocaman kalıyor parmaklarımız. Kalem bu konuda çok iyi bir çözüm olabilir.

    Aksesuarlar

    KLAVYE
    Çok maceram olmadı ancak bu zamana kadar gördüğüm en iyi klayeli kılıf. Tuşlara biraz basmanız gerekiyor yoksa eksik harf basabiliyoruz. Fonksiyonlu yani küçücük klavyeye kocaman kocaman klavyelerin işlevlerini yerleştirmeye çalışmışlar; ilk zamanlar karışık gelsede zamanla alışıyorsunuz. Konuyu açtığım günden beri yoğun kullanıyorum ancak klavyenin şarzı henüz bitmedi... Artık siz düşünün. (12.07.2014)

    DOCK
    Dock malesef bana göre çok kullanışlı değil, usb leri ancak cihaz şarzda iken çalışıyor, normal zamanda çalışmıyor ve ben bunun mantığını çözemedim. Usb çoklayıcı aldım 4 tane 4 düde çalışıyor ancak dock şarzda değilse cihaz onun usb leri çalışmıyor

    Ekstra olarak kurtarma cd leri, wga kablo ve istanbul bilişimin hediye etti çok şık ve küçük taşıma çantası da sürpriz oldu.

    Genel Konular
    sabah şarj dan adığımdan akşama kadar şarj aramıyorum, yoğun kullanımda ise 4 saat rahat görüyor. Şarj olma süresi oldukça kısa. Tablet için ağır diyorlar ancak 10 inç üzeri olan android tabletlerde o kadar hafif değil. Kıyaslayınca aslında o kadarda ağır olmadığını düşünüyorum. Köşeli bir yapısı olduğundan kaba durabiliyor.
    Sonuç olarak PC den vazgeçmem ama tabletim olsun diyorsanız size uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 12 Temmuz 2014; 21:18:17 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: gecegunesim

    Bende hızlı aldan bu ürünü almıştım kuponla 1170 tl Acer Iconia W700P İ3 11.6" 64GB Tablet.
    Fakat sizin aldığınız üründen degil anladığım kadarı ile cunku bilgilerinde işlemci farklı görünüyor ve USB felan gibi.bu ürünü internette
    Aradığımda bir bilgi bulamadım bende şiparisi iptal icin mesaj yazdım müşteri hizmetlerine umarım iptal ederler cunku etmezlerse bide kargo ile uğraşacağım tekrar geri gonder felan.konu icin tsk ler bilgilendirmiş oldunuz.gule gule kullanın

    Hizlica baktim vaktim yok.
    Sizinki hem usb 2.0 hem islemci farkli. Detayli bakarim ama buna gore dusuk gibi geldi. Link atarmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri p3 biri w700 dür
  • normalde Türkiye de satın W700 lerde incelemeyi yapan arkadaşa verilen Dock verilmiyor.

    İstanbul bilişim kendi ithalatını kendi yaptığı için yani GRAY ürün sattığı için cihazlar farklı. Almanyadan kuzenime aldırttım onda da arkadaştaki Dock station vardı.

    Amam ben burada media markt tan aldığımda sadece klavyeli kılıfı vardı.

    Herşeyi ile kusurusuz bir cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mentalaritmetik

    normalde Türkiye de satın W700 lerde incelemeyi yapan arkadaşa verilen Dock verilmiyor.

    İstanbul bilişim kendi ithalatını kendi yaptığı için yani GRAY ürün sattığı için cihazlar farklı. Almanyadan kuzenime aldırttım onda da arkadaştaki Dock station vardı.

    Amam ben burada media markt tan aldığımda sadece klavyeli kılıfı vardı.

    Herşeyi ile kusurusuz bir cihaz.

    Dock ta bi şeye benzemiyor, şarj da iken usb ler çalışıyor ancak cihaz şarzda değil iken usb ler çalışmıyor.Ancak cihaz efsane, baya zaman oldu çok memnunum.
  • Arkadaşlar bu aletin klavyeyi kılıfını nereden alabilirim?
  • asus transformers book alcaktım ama bu çok daha güzel geldi gözüme sırf kılavyeli kılıfı ve taşınabilirliği için işlemci vs de iyi almayı düşünüyorum arkadaslar ama bulamadım istanbul bilismde stokta yok acaba üst versiyonu felan mı çıktı pek bulamadım
  • merhaba,
    satmak isteyen var mı.
  • Mrb Kardeşim almadıysan haala almak istiyorsan satabilirim. W700 i3 işlemcili. almak istersen buradan ulaşabilirsin. klavyesi yok cihaz, orjinal deri kılıfı ve şarj aleti var.
    fiyatı 1000TL
  • hala duruyor mu? ankaradaysanız alırım...
  • Arkadaşlar cihaz açılmıyor power tuşunda mavi ışık var ve Windows logosunda kalıyor ne yapmam lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format atacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var ekran sol alt da bırısı sureklı ekrana dokunuyormuş gıbı tepkime veriyor kullanamıyorum cihazı aldıgımda recovery ini almıştım geri yükledim ama yine sol alt köşeden birisi tık tık sureklı dokunuyormuş gıbı tepkıme veriyor bu ekran arızasımı veya baska bırseymı bılen varmı
  • i3 olanı var bende de canavar gibi hala aliexpressten pil alıp değiştirdim ilk günkü gibi oldu. Parasının hakkını veren cihazlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihaz için hafıza artırmayı düşünüyorum. içerisinde bulunan sabit disk 64 gb, bi 128 gb taksam süper olacak.
    yapan yaptıran var mıdır?
    aldıysanız ne aldınız? nasıl yaptırdınız?
    ne önerirsiniz?

    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • cihazı elinde olupta satmak isteyen var mı ?
    istanbul içi elden nakit alacağım

    saygılarımla.
  • Arkadaşlar birisi windows 8 -8.1 veya da 10'da tüm driverlarını yedekleyip paylaşa bilirmi acaba ?? acerin sitesindekiler tam olarak işime yaramıyor.....
  • acer w700 yanında verilen orjinal dvdlerin iso olarak imaj alınmış orjinal dosyaları......lazım olur belki arayanlara

    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4949742
  • Merhaba,
    W700 de sol alt köşede ekranın kendi kendine basması problemi bende de var. Çözüm ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? İlginize teşekkürler ve iyi günler...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt99 -- 25 Haziran 2021; 1:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.