Şimdi Ara

Acer dizüstü bilgisayarların ekran kartını güçlendiren güncelleme yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer dizüstü bilgisayarların ekran kartını güçlendiren güncelleme yayınlandı



    Acer bugün yayınladığı açıklama ile Predator ve Nitro dizüstü bilgisayar sahiplerine müjdeli haberi verdi. Yeni yayınlanan vBIOS güncellemesi ile RTX 30 serisi ekran kartlı Predator ve Nitro modellerinde MGP (Maksimum Grafik Gücü) yükseltildi. Güncelleme sayesinde bilgisayarların grafik performansı ciddi ölçüde artış gösterdi.



    Acer’ın, NVIDIA® RTX 30 GPU’lara sahip Predator ve Nitro serisindeki neredeyse tüm cihazlar ve dizüstü bilgisayarlar MGP güncellemesinden faydalanacak. BIOS ve vBIOS güncellemesi, uyumlu Predator cihazları için 30 Watt’a kadar ve uyumlu Nitro ürünleri için 15 Watt’a kadar daha yüksek MGP sağlayacak.



    Ayrıca Bkz.Amazon'un ekran kartı düşmanı oyunu New World, Steam'de 200.000 eş zamanlı oyuncuyu geçti



    Acer EMEA Başkan Yardımcısı Grigory Nizovsky, “Oyun donanımı konusundaki iddiamız, mümkün olan en iyi CPU ve GPU performansının yanı sıra, boyutlar ve dayanıklılık arasında mümkün olan en iyi dengeyi sunmak. İnovasyona yönelik sürekli yaklaşımımız hem yeni hem de ellerindeki cihaza BIOS güncellemesi yapacak müşterilerimize artan grafik performansının faydalarını sunmamızı sağlıyor” dedi.



    Güncelleme nasıl indirilir?



    Acer dizüstü bilgisayarların ekran kartını güçlendiren güncelleme yayınlandı



    Bugüne kadar satılan Acer dizüstülerin ekran kartı gücünü artırmak için vBIOS güncellemesini kendiniz yapmanız gerekiyor. Yeni üretime girecek modellerde ise söz konusu güncelleme Acer tarafından yapılacak. Güncellemeyi yapmak için Acer’ın web sayfasındaki destek sayfasından modelinizi bularak BIOS sekmesi altındaki “Update Nvidia discrete VGA VBIOS and improve performance.” başlıklı güncellemeyi indirerek kurulumu yapmalısınız.



    https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/drivers









  • Güncelleme nasıl indirilir hea? Dh üyelerinin çoğu emin ol o güncellemeyi bırak,custom vbios yazar gönderir.. milliyet haber e döndünüz iyice..Kaliteye bak akışa gel.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temmuz'un başında geldi bu güncelleme bravo ancak haberiniz olmuş. Siyasi projelere ilgi duyduğunuz kadar kendi işinizle ilgilenin.

    Acer-increases-the-TGP-of-multiple-NVIDIA-GeForce-RTX-30-series-gaming-laptops-by-up-to-30-W.548549.0.html

  • bu, markayı kötü yapar. baştan yapmaları gereken bir optimizasyon iştr hepsi bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.