Şimdi Ara

Acer aspire 5742G windows 10 driverları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba acer aspire 5742g modeli yaşlı emektar bir arkadaşımız var. Ben bu arkadaşa RAM ve SSD aldım şuan yoldalar.
    Lakin bir sorunum var acerin web sitesindeki orijinal drivarlar eski ve hepsi win 7 win 10 indirme seçeneği yok win 10 sisteme o driverları kurduğum zaman tam olarak çalıştıklarından emin değilim turbo boost özelliği vs. Ben tüm driverları kurduğum zaman win 10 sistemde aygıt yöneticisinde hiç bir aygıtta ünlem işareti olmuyor. Gayet stabil çalışıyor fakat win 7 deki gibi turbo boost widgeti yada masa üstünün sağ altında Intel rapid depolama teklonejisi simgesi gözükmüyor driverların çalıştığından yada en doğru şekilde yüklendiğinden nasıl emin olabilirim aygıt yöneticisinde ünlem olmaması driverların sorunsuz ve çalışır bir vaziyette olduğunu garantilermi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayni cihazdan bende kullandim kasa tipi cok hos bir makine. Hocam win 7 deki direverler win 10 da da uyumlu diye biliyorun ama bir deneyin isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kasa plastik ve çok dayanıklı değil ama görünüş olarak çok hoş duruyor biri uzaktan baksa bu PC 9 senelik demez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine 2009-2010 yıllarının makinesi. Üreticinin sitesinde Windows 10 driverı olmaması normaldir. Ki zaten Windows 10 çıktığı tarihte cihazın yasal destek süresi çoktan dolmuş oluyor. Donanım sürücülerini bulabilirsiniz fakat ACPI, Wifi Bluetooth açma kapama vs. lerde Acer'ın driver yayınlaması gerektiğinden sıkıntı yaşarsınız. Yani bu işlevler düzgün çalışmayabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir sorun yaşamadım internet kapalıyken ilk sitedeki orjinal driverları kurdum daha sonra windows update güncelledi driverları en sonda ekran kartının sitesinden win10 64 bit driverini kurdum son sürümünü şuan stabil bir şekilde kullanıyorum ssd çok fark etttiriyor acayip rahatlatıyor sistemi.
  • proniq13 P kullanıcısına yanıt
    Fn tuşları çalışıyorsa sorun yoktur. Genelde sorun fn tuşlarında çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.