Şimdi Ara

Accountum Banlandı ve tekrar açıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Benzer duruma düşebilecek arkadaşlara kısa bir özet geçmek istiyorum. Belki faydası olur.

    13 Nisan Sabah 3 gibi gelmiş klasik Blizzard maili.https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/4ejb3i/account_bans_are_a_thing_that_blizzard_does_it/

    Öğlen hemen ticket açtım ve hiç 3. parti uygulama, VPN vb kullanmadığımı belirttim. Sadece aynı accountla hem Avrupa hem amerika serverinde oynadığımı yazdım. Bir diğer konu ise bazen PC Bazen Mac bilgisayardan bağlandığımı ve belki bundan dolayı bir aksaklık olabileceğini söyledim.

    Gelen cevap gene klasik "Your Heroes of the Storm account has been permanently..." diye başlayan mail geldi.http://eu.battle.net/heroes/en/forum/topic/15161346951#17
    Bundan sonrada ticketim "Çözülmüş" ibaresiyle kapatıldı.

    Yeni bir ticket açtım ve ban sebeplerini sıralayarak kimseye küfretmediğimi, oyunlarda afk olmadığımı dolayısıyla program kullanmış olamayacağımı söyledim. Ayrıca 64bit işletim sisteminde 32bit clienti kullandığımı (Bir yerde okudum zamanında olmuş) bunun sebep olabileceğini yazıp tekrar gözden geçirmelerini istedim. Yeni account açarsam gene aynı şekilde oynayacağım. Bilmediğim bir şeyden dolayı banlandım. Gene banlanacağımı söyledim.

    Bu kez tickete gerçek bir kişiden ban sebebinin afk farming veya küfür/kötü sözle ilgili olmadığı 3. parti program kullanımı ile ilgili olduğu cevabı geldi.

    Olaya sebep verecek tek şey aklıma geldi. Dün akşam redditte okuduğum bir guidede towers of doom haritasında altarlara gitmeden sadece towerları indirerek xp kazanılabileceği yazıyordu.
    Bende bunu denemek için harita gelene kadar training mode da 30-40 kere gir çık yaptım. Ayrıca aylardır aynı şekilde daily questleri hızlı bitirebilmek için Versus A.I. de boss olan haritalar çıkana kadar gene gir/çık yaptım. (haritada boss un laneyi temizleyip en son bossu alarak 7-8 dakikada hızlıca bitiyor) Bunları açıkça belirterek cheat tarama programlarının bu sebepten dolayı beni otomatik banlamış olabileceğini söyledim.

    Benim yazımdan 2 saat sonra "ikinci bir değerlendirme sonrasında hesabımın kapatılmasının hata olduğunu ve özür dileyerek yeniden açıldığını" belirten mail geldi. Tickette ise konuştuğum Gamemaster normalde kalıcı banlarda tekrar bakma durumu olmadığı, fakat durumun farklılığından dolayı tekrar bakıp hesabı açtıklarını yazmış.

    Bu da kenarda dursun. Oyunun hack/cheat tanımlama sistemi enteresanmış. Kim bilir kaç kişi bu yüzden hesabını kaybetti. Bizimde 19 Hero 14000 gold ve america serverde 39000 gold gidiyordu. Siz siz olun training bile olsa istediğiniz haritada oynayacaksınız diye gir/çık yapmayın

    Ayrıca merak eden olursa söyleyeyim özür dilediler ama stimpack vermediler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.