Şimdi Ara

AC: Valhalla'nın son eklenti paketi Dawn of Ragnarok nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un yaptığı Assassin's Creed Valhalla'nın yeni eklenti paketi Dawn of Ragnarok geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Biz de bu videomuzda oyunun ilk dakikalarına göz attık.



    Ayrıca Bkz.Elden Ring - İnceleme: Gerçekten son yılların en iyi oyunu mu?



    Dawn of Ragnarok yaklaşık 40 saatlik yeni bir içerik sunuyor. Biz de bu videomuzda Valhalla'nın son eklenti paketinin alınıp alınmayacağına cevap arıyoruz. 









  • Valla dlc'yi çıktığı günden beri oynuyorum. Gayet iyi olmuş. Ama yine teknik sorunları, bug'ları var tabi.

  • ne saçma bir oyun bu kadar dlc yapa yapa sıkılmadılar. sürekli aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar insanlarda yiyor

  • DLC ye bak 40 saat hey maşallah be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Hocam haksız değilsiniz. Ama güzel ısıtıp koyuyorlar önümüze, ondan tadı az farklı oluyor :))

    Şahsen Ubi ile sevgi-nefret ilişkim var yıllardır, ama bir şekilde indirimlerde falan almadan edemiyorum. Şaka maka oyunu Aralık 2020'den beri oynuyorum. Her yeni içeriği tükete tükete 220 saat oldu. Witcher 4 kafasıyla oynuyorum zaten, Assasin's Creed'den çok Witcher gibi artık.

    Yani kısacası bitmemiş, pişmemiş oyunları bir şekilde satmayı ve suyunu çıkarmayı beceriyorlar. Benim gibiler de alıyor 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • borderlands 3 season pass 2 ve gold editiondaki season pass'e dahil edilmeden çıkan dawn of ragnarok. artık benim için yeni oyun 2020'de çıkan oyunlardır. zaten preorder vermiyordum, artık gold edition, season pass falan da almam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valhalla güzel bir oyun iyi gidiyor optimize bir oyun. DLC paketinin sonuna geldim o bitmeden yenisi geldi ama tuzlu baya sağlam bir indirime anca alınır. artık en zorda oynamak bile o kadar zor gelmiyor. benim sevdiğim ubisoft tarzı. güçlüyüm lan güçlü kolay kolay olememi yaşıyorsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • season pass sahıbı olmama ragmen guzelim ubisoft bu dlc yi ücretsiz vermedi deli gibi de bekledigim bir expansion paket ti yapacak birşey yok deyip 180 lira verdım 40 saatlık bir oynanıs süresi için ücreti normal suana kadar beni fazlası ile tatmın etti sindire sindire oynuyorum son dlc oldugu için oynanıs yenilikler harita tasarımı mükemmel olmus hastası olmasam kesinlikle 180 lira verip alıp oynamazdım ancak tüm ana oyun 2 adet dlc paketleride bitirdikten sonra haliyle bu paketide alıp güzelcene sonlandırmak istedim eger bütce sorununuz yok ben bu oyunu seviyorum derseniz kesinlikle pişman etmeyecek bir genişleme paketi yenilikle fazlası ile mevcut kesinlikle tavsiye edebilecegim bir paket olmus ben fazlası ile memnunum...

  • Bu oyunun makine çevirisi varmı bilen ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.