Şimdi Ara

abd ziyareti yapmışlara bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşimle bir haftalık bir abd ziyaretimiz oldu. Döndüğümüzde farkettim ki kardeşimin pasaportunda, vizenin olduğu kısımda benimkinden farklı olarak bir de üzerinde çıkış tarihinin belirtildiği dikdörtgen kaşe var. Benimkinde sadece girişte basılan elips şeklinde "admitted" ve giriş tarihimi belirten kaşe var. Benim pasaporta abd den çıkış kaşesi basmayı mı atlamışlar yoksa başka bir durum mu var. Benden başka abd den çıkışta pasaportuna kaşe basılmayan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • benimkinde iki tane var birtanesi sizin bahsettiğiniz admitted yazan diğerinin de şekli aynı ama ne yazdığı belli olmuyor
  • başka bilgi verecek yok mu. abd den çıkış yapan başkaları da vardır forumda elbette. elçiliğe mail attım ama 1,5 haftadır bir cevap gelmedi. ikinci maili atmadan önce buraya sorayım dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcdekran -- 20 Mayıs 2015; 19:20:37 >
  • Ben de 2 sene önce ailecek gitmistik. Simdi hepimizin pasaportlarina baktim. Sadece giriş mühür var elips olan. Çıkış la ilgili bir mühür yok 4 pasaportta da. Acaba vize türüyle ilgisi olabilirmi. Sorun olacagini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abd den cıkarken bir pasaport kontrol yok o nedenle cıkıs ile ilgili bir damga olmamalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murats1907 -- 22 Mayıs 2015; 10:33:46 >
  • hayır çıkışta pasaport kontrolü var fakat girişteki gibi önem verilen bir tarzda değil. muhtemelen o yüzden yok zannediyorsunuz. tabi thy nin uçuşlarını yaptığı jfk terminali için konuşuyorum.

    şimdi buradaki iki arkadaştan gelen geri bildirimden çıkardığım sonuç şu. çıkarken pek bir şeyi salladıkları yok. memurların keyfine göre kimi kaşe basıyor kimi de basmıyor. vize türüyle de bir ilgisi olmamalı. kardeşimle benim vizemiz aynı türdü. onda fazladan bulunan kaşe de giriş kaşesinin aksine soluk ve belirsiz. sadece çıkış tarihi okunuyor.

    başka arkadaşlardan da geri bildirim gelirse sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 mayısta san francisco dan döndüm ve dönüşte pasaport kontrolü yapılmadı abd nin uygulaması bu şekilde, sadece vizenin olduğu sayfada giriş tarihim yazılı damga var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TGYüksel -- 24 Mayıs 2015; 17:41:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.