Şimdi Ara

ABD'de 'Francis Scott Key Köprüsü' çöktü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ABD'nin maryland eyaletindeki Francis Scott Key köprüsü, gemi çarpması sonucunda çökmüş.


    youtube bakınca, habere ait en yüksek rating "the guardian" a ait görünüyor. sesin en çok geldiği yer ingiltere olmuş diyebilir miyiz?


    gemi köprü ayağını adeta ortalamış..



    tasarımında sorun var görünüyor. tasarım kime ait ise yakın zamanda ona da atıfta bulunurlar.




    Guardian Newsyoutube
    A portion of the Francis Scott Key Bridge in Baltimore has collapsed after a large boat collided with it early on Tuesday morning, sending multiple vehicles into the water. Subscribe to Guardian News on YouTube ► http://bit.ly/guardianwiressub At about 1.30am, a vessel crashed into the bridge, catching fire before sinking and causing multiple vehicles to fall into the water below, according to a video posted on X. “All lanes closed both directions for incident on I-695 Key Bridge. Traffic is being detoured,” the Maryland Transportation Authority posted on X. The Baltimore mayor, Brandon M Scott, and and the county executive, Johnny Olszewski Jr, said emergency personnel were at the scene and rescue efforts were under way. The Guardian publishes independent journalism, made possible by supporters. Contribute to The Guardian today ► https://bit.ly/3uhA7zg Sign up to the Guardian's free new daily newsletter, First Edition ► http://theguardian.com/first-edition Website ► https://www.theguardian.com Facebook ►https://www.facebook.com/theguardian Twitter ► https://twitter.com/guardian Instagram ► https://instagram.com/guardian The Guardian on YouTube:  The Guardian ► https://bit.ly/guardiannewssubs Guardian Australia ► https://bit.ly/guardianaussubs Guardian Football ► https://bit.ly/gdnfootballsubs Guardian Sport ► https://bit.ly/gdnsportsubs Guardian Live ► https://bit.ly/guardianlivesubs #Baltimore #BaltimoreBridge #US
    https://www.youtube.com/watch?v=YVdVpd-pqcM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 26 Mart 2024; 17:50:30 >



  • İlk olarak türkiyede yaşıyoruz tabiki bu ülkedeki olaylar bizi başka ülkeden daha çok ilgilendirecek

    Ek olarak burda böyle olaylar olunca bir tane kişi istifa etmiyor, ceza almıyor, görevden alınmıyor

    Bunlar israilin oyunları denilip sorunlu firma akp tarafından kollanıyor Ensar vakfi bile kollandı bu ülkede elbette insanların sesinin çıkması lazım
    Köprüde ölenlerin kime nasıl davrandığını bilerek mi söylüyorsun? Ezbere cahil dinci söylemi mi yoksa? Allah filistine katliam yapan İsraillileri değil de amerikada Köprüde aracıyla geçen sivil insanları mı cezalandırmayı tercih ediyor?
    İslamcıların ciddi bir zihniyet evrimine ihtiyacı var. Bir müslüman olarak bunu söylüyorum.
  • Bu olay Türkiye'de olsa kim bilir ne kadar eleştirirlerdi ve söverlerdi ülkemize.



    ABD'de olunca 1 tane bile yorum gelmemiş. Puhahahaha

  • bir gün terörist abd ve israilin yıkıldığı haberide yapılacak. 

  • Bu haberi ilk gördüğüm sitede ağırlıklı olarak dindar insanların yorumlarını gördüm şok oldum. Herkes beter olsunlar, oh olsun, ateşi bol olsun, Allahın sopasi... gibi mesajlar vardı. Millet insanlıktan çıkmış. Filistin bayraklı profiller daha bi uçmuşlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 27 Mart 2024; 12:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz insana insan gibi davranmazsanız aynı karşılığı görürsünüz. 

  • Köprüde ölenlerin kime nasıl davrandığını bilerek mi söylüyorsun? Ezbere cahil dinci söylemi mi yoksa? Allah filistine katliam yapan İsraillileri değil de amerikada Köprüde aracıyla geçen sivil insanları mı cezalandırmayı tercih ediyor?
    İslamcıların ciddi bir zihniyet evrimine ihtiyacı var. Bir müslüman olarak bunu söylüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki ABD düşmanlığı, İran'dakinden bile daha büyük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin JPG-PNG, JPEG militanlarının desteğiyle yapmıştır bunu.

  • Tarikat cemaat zır cahil atmosferi ne güzelse ona düşmandır. Kadına , gelişmiş ülkelere vs. Kıskançlıkla beraber herkes kendileri gibi berbat yaşasın istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 27 Mart 2024; 12:26:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Kime nasıl düşmanlıkları edilmesi gerektiğinin bile bilmiyorlar. Kazada ölen siviller için sevinmek amerika düşmanlığı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Hayır ondan sonra diyorlarki bir o cenahtan terör saldırısı geldimi arkasında kim var bunlar radikal terörist değil batının maşası, terörist batı diyorlar. Ee sen kendin ne yapıyorsun sivil ölümlerine seviniyorsun sonra sivillere saldırı terör saldırılarında ardında batı var diyorsun. Bu nasıl iş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    İlk olarak türkiyede yaşıyoruz tabiki bu ülkedeki olaylar bizi başka ülkeden daha çok ilgilendirecek

    Ek olarak burda böyle olaylar olunca bir tane kişi istifa etmiyor, ceza almıyor, görevden alınmıyor

    Bunlar israilin oyunları denilip sorunlu firma akp tarafından kollanıyor Ensar vakfi bile kollandı bu ülkede elbette insanların sesinin çıkması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 29 Mart 2024; 8:53:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay Türkiye'de olsa o an iktidarda kim varsa bir daha asla iflah olmazdı. Ama ABD'de büyük bir kaza olarak karşılandı. Ne bir istifa eden, ne de hesap soran bir halk var. Bütün suçlar şirkete atılacak, bir tane kamu görevlisi sorumluluk almayacak. Kamu görevlilerinden hesap sorma konusunda Türkiye'deki halk ABD halkından daha çok sorgulayıcı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Mart 2024; 13:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Hiç güleceğim yoktu. Ülkede tren kazası oldu bakan benmi sürüyordum dedi. İflah olmazmış. 300 kişi öldü maden kazasında iktidar iflahmı olmadı, fıtrat dediler geçtiler. Abd medyasını takipmi ediyorsunda sorgulamıyorlar diyorsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    NTSB leading investigation into crash and collapse
    Multiple agencies are investigating the crash, though there is currently “absolutely no indication that it was intentional,” Baltimore Police Commissioner Richard Worley said Tuesday morning.

    National Transportation Safety Board Chair Jennifer Homendy told reporters Tuesday afternoon her federal agency would be leading the investigation into the crash and collapse with the help of the Coast Guard.

    Homendy added a team of 24 — including experts in nautical operations, human performance and engineering — will begin looking into the incident and collect information on the vessel, including obtaining recorders on the ship. But for the moment, she said, “we are standing back to allow the Coast Guard and search and rescue to continue search and rescue operations while we gather information from the command post.”

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

    Aha hemen damladı bi tane. Türk halkını değil, ABD halkını savunmak için. Türk halkının ABD halkından daha sorgulayıcı olduğunu kabul edemiyor zihni. Çünkü Amerikan kültür emperyalizminin tesiri altında kalmış

    Daha olayın büyüklüğünü kavrayamamış. Tren kazası ile eşit tutuyor. ABD'de kaç tane tren kazası oldu, hiç istifa eden bakan veya eyalet valisi gördün mü?

    Türkiye'de köprüye gemi çarpma olasılığı yüzde kaçtır? ABD'den düşük olduğu kesin. ABD halkını o kadar kutsamaya gerek yok. O köprüye çarpmak için büyük bir savsaklık gerekir. Türkiye'de bu kadar büyük savsaklık olacağını sanmam. Tamam, bizde de sorumsuzluk çok da, yani ABD'yı kutsayacak kadar değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Mart 2024; 13:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Gemide sorun o yüzden. Ama maden kazasında sorun yönetimde değilmi. Yönetimi denetleyen kim. Tren kazasında suçlu işletme değilmi. İşletme kime bağlı. Sizde artık şu stockholm sendromundan kurtulun. Ne olduğunu bilmiyorsan araştır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

    Siyasetle siyasetçilerle kafayı bozmuşsunuz. Ben halktan bahsediyorum. Türkiye'de halkın çoğunluğu sorgulama yapıyor, kamuoyu oluşuyor. ABD'de böyle genel bir şey yok. Genelde Eyalet sınırlarında kalıyor. Yani ABD halkı ülke genelinde bir kamuoyu oluşturmada Türk halkından daha mahir değil. Türk halkını bu kadar küçümsemeyin. ABD halkı Türk halkının eline su dökemez. Zihinlerimizi artık bu Amerikan kültür işgalinden kurtaralım. Yönetimlerin birbirinden pek farkı yok. ABDli yöneticilerin açıklamalarını okuyun, Türk yöneticilerle aynı mantıkla gidiyorlar; tüm ekiplerimizle sahadayız, soruşturuyoruz, sorumlular hesap verecek kem küm falan filan nutukları atıyorlar. Sorumlu genel müdürler olmayacak, sorumlu belediye başkanı olmayacak, sorumlu vali olmayacak, bakan hiç sorumlu olmayacak. Sorumlu belli; Türkiye'de ne oluyorsa orada da aynısı olacak. En büyük suçlu özel şirket, biraz suçlu da en alttaki bir kaç memur ve olay THE END.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Mart 2024; 14:21:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • asau kullanıcısına yanıt
    Sorumlular cezalandırıldığı için olmasın kamuoyu tepkisi azlığı. Bizde sorumlular cezalandırılmıyor kamuoyu tepki gösteriyor. Bizde zaten laik kesim tepki koyuyor sorguluyor, muhafazakar kesim kader deyip geçiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jungian_Shadow kullanıcısına yanıt
    jpeg kayıplı resim sıkıştırma formatı hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.