Şimdi Ara

aaaaaaa (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
27
Favori
78.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
490 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün mekanı ziyaret ettim. Normalde oturduğum yere çok uzak değil ama hafta içi işlerden dolayı hafta sonu ise arabayla o bölgeye gitmeyi pek sevmediğimden bugün iki müşteri ziyareti arasında uğradım. Öncelikle çok iyi niyetli, kibar ve düzgün bir arkadaş. Umarım istediği gibi başarılı olur. Lezzet ve kaliteden önce sosyal medyada kendine prim yapacak şeylerin peşinde olan insanların ilgisini çok çekecek bir mekan değil maalesef. Yakın zamanda evime 50 metre mesafede çok ciddi yatırım yapılarak bir cafe açıldı. Mekan açılırken kira ve diğer giderleri karşılayamaz diye düşünürken açıldığı hafta itibari ile önünde sıra oluşmaya başladığını gördüm. Sonradan influencer denen insanları para karşılığı mekana getirdiklerini ve İnstagram üzerinden reklam yaptıklarını öğrendim. Mekan bana hitap etmediği için hiç gitmedim ama giden arkadaşlardan paranın karşığını vermeyen, insanların sadece fotoğraf çekip paylaşmak için gittiğini öğrendim. Kimseye akıl verebilecek durumda değilim ama bu dönemde tanıtım bütçesi olmadan butik bir mekan açıp işletmek çok kolay değil. En azından mekan oturana kadar zarar etmeyi göze almak gerek. Ayrıca bölge bu iş için ne kadar uygun emin değilim. İşlek bir yer ama yayadan çok araçlar için işlek. Ayrıca insanların özellikle zaman geçirdiği bir bölge değil. Daha çok geçiş amaçlı kullanılıyor gibi. Ben ciddi birlikte cheesecake sever olarak sık sık uğramaya çalışacağım. Umarım yakın zamanda işler yoluna girer.

    Bu arada örnek olarak anlattığım mekan Emilia.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam adres yazar misin ozelden bende gelmek istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hanımla uğrarım fotolar güzel geldi gözüme mesajım dursun
  • Tunahan kardeşim öncelikle seni çok karamsar gördüm, belki haklısın atanamışsın ülkenin gidişatından memnun değilsin ama kurtarman gereken bir işin var ve bence bu konulara odaklanma ülke çok iyi bir noktaya gitse bile senin kurtuluşun yine sende kendin başarmak zorundasın, öğretmen olsan bile orda bitmiyor tam aksine yeni başlıyor olacaktı. keşke önce iyi bir kafede çalışsaydın garson olarak bir iki yıl hiç bir şey düşündüğün gibi veya dışarıdan göründüğü gibi değil içine girmeden anlıyamıyorsun. belki ürünlerin çok lezzetli çok kaliteli ama toplumda bunun karşılığı ne kadar? tartışılır. şimdi sana bir iki ufak tavsiyem olacak işletmenle alakalı okuduğum ve fotoğraflarda gördüğüm kadar;

    1. maddi sıkıntın için seni idare edecek iki-üç aylık borçlanman gerekli. utanma sıkılma iste ailenden sağdan soldan ya tamamını batırcaksın yada bir şekilde hepsini kurtaracaksın.
    2. dükkanında en önemli şey ürün ama sen onu gidip en arkaya gömmüşşün vitrinin önde olsa hiç değilse yoldan geçenler görür canı çeker. şöyle iki tane spot lamba üstüne ürünler bir göstersin kendini. camlardaki etiketleride sök gereksiz göz yoruyor.
    3. vitrin bomboş evet haklısın satamadığın kadar ürün yapmak istemiyorsun ama kocaman tabağın ortasında bir kek kocaman dolabın çoğu boş. ürün çeşitliliğini artırırmısın bilmem ama o dolabı doldurman gerek. gerekirse hazır ürünler doldur ama doldur.
    4. dükkanın ön cepesi içeri girik bu çok büyük handikap bir şekilde ön tarafında ürünlerin reklamını yapman lazım veya pano tabelayı oraya koyman lazım.
    5. dükkanda ufak bir tv gözüküyor birde kollar umarım müşteri yokken orda oyun oynamıyorsundur. o tv nin görüntüsü çok kötü.
    6. tüm sosyal medyada olmasılın günlük paylaşım yapmalısın mesela google haritalarda varmısın varsan hepimiz ordan yorumlara yüklenelim aynı şekilde diğer yerlerden de. sen bunları kullanmıyor önem vermiyor olabilirsin ama artık bu çağda öyle bir şey yok. mesala facebook un reklama ihtiyacımı var adamlar google reklam veriyorlar bu arada sen ücretli reklamlardan uzak dur şimdilik forum ihya eder seni.
    7. fiyatların düşük geldi bana daha çok paraya hakkediyorlar bence.
    8. paketin varmı mesala gelip müşteri paket yaptırabiliyormu bence en önemli konulardan biri bu görmedim yazılanlarda umarım vardır. hep paket olursa yaş pastada satarsın en güzel para bırakan olay geldi aldı gitti ne oturması var ne kalabalığı.

    bursadayım istanbula gelirsem mutlaka ziyaret edeceğim inşallah işlerin rast giderde kotarırsın bu işi.




  • On tarafa dondurma vitrini yada teshir standi konulamaz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oranin oturmuş müsterisi olmaz,insan her gün tatlı yemez,tatlı yemek için para ödemez, kahvaltı türü ürünlere yönelmemi tavsiye ederim, pogaça börek simit.ayrica forumda fiyatlara zam yapmani isteyen kisilere aldiris etmemeni tavsiye ederim.

    Not: bugun gelip 2 adet tatli alip paket yapmani isteyen müsterin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 16 Nisan 2019; 18:28:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    personelim varken poğaça ve börek çıkarıyordum abi, ama şu an tekim ve her şeye yetişmem zorlaştı. Kahvaltı veriyorum ve dediğiniz gibi iyi gidiyor, ürünleri de geniş tutmaya çalışıyorum.
  • Hocam ben pazartesi gelip beyaz çikolatalı cheesecake yemiştim ve dh'den geldiğimi, çok beğendiğimi söylemiştim belki hatırlarsınız. En kısa zamanda yine geleceğim kız arkadaşımla. Tuzlu olarak neler var? Kadıköyde yemek yemem gerekiyor bazen, tuzlu bir şey varsa sizde yiyeyim. Bir de cheescake paket yapıyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce cheesecake'nin ve brownie'sinin tadına baktım. İkisi de muhteşemdi. Kardeşim de bayıldı. Böyle yerlere destek olmak lazım. Bıkmadık mı madodan bhu dan seyidoğlundan hacı sayid den. Hep aynı fabrikasyon ürünler. Tunahan kardeşimiz kendi eliyle emeğiyle kaliteli malzemeler ile yapıyor.
    Lütfen destek olalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinburnundan geleceğim , marmarayla ayrılık çeşmesinden çok uzak mı ? Kabataslak bir tarif etsen güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukukturan

    Zeytinburnundan geleceğim , marmarayla ayrılık çeşmesinden çok uzak mı ? Kabataslak bir tarif etsen güzel olur
    Hocam ayrılıkçeşmesinden kadıköy tavşantepe metrosuna binin. Kadıköyde inin. Mekanın ismi Mr. Cheesecake. Google ile arayınca haritada çıkıyor. Boğa heykeline 2 3 dakika mesafede

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eduyardo

    Hocam ben pazartesi gelip beyaz çikolatalı cheesecake yemiştim ve dh'den geldiğimi, çok beğendiğimi söylemiştim belki hatırlarsınız. En kısa zamanda yine geleceğim kız arkadaşımla. Tuzlu olarak neler var? Kadıköyde yemek yemem gerekiyor bazen, tuzlu bir şey varsa sizde yiyeyim. Bir de cheescake paket yapıyor musunuz?
    Merhaba, tost, börek, kahvaltı vs var. Bir de bunlara ek bazen esnaflar yemek soruyor diye mantı gibi çok pratik bir kaç ürün daha var onları da veriyorum nadir de olsa soran olunca, hepsini hazır tutmaya çalışıyorum 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukukturan

    Zeytinburnundan geleceğim , marmarayla ayrılık çeşmesinden çok uzak mı ? Kabataslak bir tarif etsen güzel olur
    Merhaba, metrobüs durağı dukkanima 5 dk mesafede, metro ile ise rıhtıma ciktiginiz da boğaya çıkın stada giden kuşdili caddesindeyim. Googlede haritalarda varım 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içerisinde arkadaşımla beraber ziyaret ettik tunahan abinin güzel tatlı dükkanını ve gerçekten mükemmel bir deneyimdi. Gider gitmez tunahan abinin elini sıktık birer cheesecake söyledik , şeker tüketmiyorum normalde genetik olarakta şeker hastalığına yatkınlık var , çok güzel ye diye ısrar edilen tatlılardan maksimum 1 çatal alan birisiydim , tunahan abinin cheesecake'ini soluksuz bitirdim. Malzemeler inanılmaz kaliteli bence , diğer yerlerde yedikleriniz gibi boş boş şeker tadı almıyorsunuz bir kere , tunahan abide her ne kadar yorgunda olsa güler yüzünü eksik etmedi , geldi yanımıza da. Üniversite öğrencisiyim burs ile geçinmeye çalışıyorum , verdiğim paraya gram acımadım sonuna kadar hakediyor. Kadıköy tarafına her geldiğimde uğramaya çalışacağım en kötü bir çayını içmek isterim tunahan abinin. Arkadaşlara tavsiyem bir şans verip gidin , tatlılarını beğeneceğinizden şüphem yok. Tunahan abiyle de birdahaki sefere inşalkah daha fazla sohbet etme imkanımız olur , arkadaşım vardı uzun süre sohbet edemedik ama birdaki sefere kendisinin tecrübelerinden istifade etmek isterim. Tunahan abi hiç moralini bozma, sen işinin hakkını ver elinden geleni yap yeter. Fotoğraflarını da çekmiştim onları da paylaşayım arkadaşlarla :

    aaaaaaa
    aaaaaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün uğrayıp cheesecake'in tadına baktım, gerçekten çok iyi. Cheesecake hastası biri değilim ancak ikinciyi yememek için zor tuttum kendimi; kesinlikle yakın zamanda tekrar ziyaret ederim.


    Mekanla ilgili gözüme takılan tek şey, tatlılar biraz daha göz önünde olabilir. Masalara fotoğraflı küçük bir menü eklenebilir.

    Umarım ayakta tutabilirsin, lezzet ve hizmet konusunda hiçbir kusur yoktu.

    Bir de çay daha iyi olabilir sanırım, arkadaşlar da biraz acı buldu. Müşteri sirkülasyonundan da kaynaklanabilir tabii, geç saatte geldik.
  • hocam ürünler gerçekten HARİKA görünüyorlar ama reklamcılıktan ve ticaretten az çok anlayan biri olarak demek istediğim şey şu: tabela çok kötü.

    umarım başarılı olursunuz. istanbul'a gelince mutlaka uğrayacağım.
  • Bugün Tunahanı ben de ziyaret ettim hafta sonuna kadar detoksum olduğu için cheesecakelerin tadına bakamadım ama işlerini nasıl geliştirebileceği konusunda bayağı bir sohbet ettik.

    Buradan tekrar yazayım moral bozmak yok el birliği ile belli stratejiler belirleyip (zaten belirledik bir kısmını) istediği noktalara getireceğiz.
  • Konu yukarda kalsin...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahan1071 T kullanıcısına yanıt
    Hocam zomato neden acmiyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorekoka çıkmışsın hocam videonun sonunlarına doğru :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=P67J8ZUEyMw&pbjreload=10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 18 Nisan 2019; 20:31:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.