Şimdi Ara

A4 Tech XL 755K inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
23.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ellerimkirli
    Sol panelde bulunan diğer tuşlara herhangi birşey atayabiliyor musunuz peki? (Örneğin Cs için "B-4-3" gibi)?
    Sol panelin tamamı kişiselleştiriliyor. Ben ileri-geri tuşları ses + - için, üst tuşu CS AK47 ve set için, turuncu tuşu da CS M16 ve set için kullanıyorum, alltaki tuşu da gecikmeli atış olarak kullanmıştım bir süre ama pek pratik gelmedi.
    Diğer türlü garantiyi deneyin yada CS oynuyorsanız ben size PMden bir script linki atayım onu deneyin?

    @ASİL01
    Özellikle dolardan sonra uçtu fiyatlar ancak dediğiniz gibi parasının hakkına satmayan yerler var mesela Teknosa'da BFxl 50TL olması lazım.
  • ben bu mouse u 1-2 aydır kullanıyorum fakat dün sebebini anlamadığım bi şekilde mouse hareket etmemeye başladı. Yani imleci hareket ettirmiyor. Ama normal tuşlar yine çalışıyor. Bunun sebebini ve çözm yollarını bilen varmı ?
  • Arkadaslar 740 ı media markette denedım okadar büyük değil.Hatta söyle diyeyim 755k aldım normal değil bence baya büyük.Avuc ıcıne gelen kısım cok yuksek.Alısması zor oluyor.Ama mause bence gayet başarılı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 0utLine.

    ben bu mouse u 1-2 aydır kullanıyorum fakat dün sebebini anlamadığım bi şekilde mouse hareket etmemeye başladı. Yani imleci hareket ettirmiyor. Ama normal tuşlar yine çalışıyor. Bunun sebebini ve çözm yollarını bilen varmı ?



    Arkadaşım oyun oynuyorsan eğer yani mouse'un zemininde mouse pad'in varsa bi güzel temizle çok hassas çünkü mouse bendede olmuştu temizledim sorun kalmadı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yux[H]ell!cA


    quote:

    Orjinalden alıntı: 0utLine.

    ben bu mouse u 1-2 aydır kullanıyorum fakat dün sebebini anlamadığım bi şekilde mouse hareket etmemeye başladı. Yani imleci hareket ettirmiyor. Ama normal tuşlar yine çalışıyor. Bunun sebebini ve çözm yollarını bilen varmı ?



    Arkadaşım oyun oynuyorsan eğer yani mouse'un zemininde mouse pad'in varsa bi güzel temizle çok hassas çünkü mouse bendede olmuştu temizledim sorun kalmadı.


    Aynı sorun bende de var.2 hafta kullanmadım calısmıyor 755k diger tuslar calısıyor.Bilgisayara mause takılı ıken reset atıyorum guvenlı modda acmak ıstıyor.




  • XL-740K'da şimdi aynı sorun bende de oldu. İçeri gidip geldiğimde bir baktım mouse hareket etmiyor(öncesinde hareket ediyordu.). Işığı yanıyor, tuşları işliyor. Ama hareket etmiyor. Bu sorunu çözebilen var mı?
  • slmlar mouse hakkında pek fazla bılgım yok yardımcı olursanız cok sevınırım call of duty ıcın uygun mu acaba bu mouse oynayan arkadasların tavsıyelerını beklıorum
    tesekkurler




  • Bende X750-Bf var.XL 755K ile benimki arasında ne gibi farklılıklar var?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HitEmUp

    Bende X750-Bf var.XL 755K ile benimki arasında ne gibi farklılıklar var?


    XL-755K veya XL-740K serisi Oscar'dır. Makro yazabilirsin. XL-740K'nın ağırlıkları değişebilir.
  • güzel inceleme teşekküler
  • 3 Gün Önce B.düzü MediaMarkt'ten 55.99 A nakit aLdım...

    Makrosunu Denemedim Gerek Yok Hazır Makroları Süper
    Kayma Hızı Aşırı kullanışlı Peder Pcyi kullanmak istediğinde DPI düşürüyor kendine göre
    Başparmağının altındaki 5 tuş normal bi ele Cuk Oturuyor
    Üstündeki Kumaş Çok iyi eli rahatsız etmiyor plastikler gibi ve ne kadar 0 terletmesede gerçekten geciktiriyor

    O razer DiamondBack/x7 oscar arasında kalan arkadaşımada Tavsiyem x7 oscar xL-755k Dır
  • Ayrıca garantiye gönderdiğim mouse 3 gün önce geldi. Gerçekten hızlıydı ve aradığımda durumunu söylediler.
  • baska bi konuda sormustum ama burada da sormak istiyorum.kusura bakılmasın lutfen.2 gundur izmir de bu mausu ariyorum.(755k)ama maalesef hic bir yerde yok.online magazalarda var ama benim de online alişveriş yapma şansım yok.izmir de bulabilecegim bir yer bilen var mi acaba?
  • arkadaşlar bende bu mouse u aldım fakat ps2 olarak çalıştıramıyorum. nedeni nedir. benim bunu ps2 çalıştırmam lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ggurak

    arkadaşlar, ben de söz konusu mouse'u 4 gün önce aldım. ilk 2 gün sorunsuzca kullandım, gayet de memnundum. fakat 2. günün sonunda sol klik düğmesinde rahatsız edici bir sorun oluştu. düğmede bir boşluk var ve basıldığında düğme sanki iki kademeliymişcesine iki kez tıklıyor. çok büyük bir problem değilmiş gibi görünen bu durum, beni oldukça rahatsız ediyor. oyun oynamanın ötesinde video kurgu ve grafik işleri de yaptığımdan bazı belli başlı işlemleri yapmak, en basitinden çift klikleyerek klasör açmak bile eziyet oldu. işin kötüsü, bu "ufak" sorunu malın bir ayıbı olarak göstermenin imkansızlığı. dün cevahir teknosa'da a4tech mouse'ları tek tek inceledim ve yüzde 60'ında bu durumun var olduğunu gördüm.

    belki de fazla titizim bilemiyorum. ancak, yine de sormak istedim; mouse açmanın bir yolunu bilen var mı? altında bir tek vida var ve bu vidayı sökerek kapağı açmak imkansız. belki mevcut sorunla ilgili bir şeyler yapabilirim diye düşündüm...


    bende sanal marketimden 41 liraya aldım bugün elime ulaştı tekno fiyattan baktığımda gigatek.com.tr de 33 lira olduğunu grünce sanalmarketimden aldığıma pişman oldum neyse fiyatını da geçtim ürünün sağ ve sol iki tuşunda da anlamsız bir boşluk var tuş iki kademeliymiş gibi bu boşlukta ses çıkarıyor ve tuşa bastığınızı düşünmenize sebep oluyor ayrıca tuşları biraz sert sizce bu durumda ne yapmam gerek ürünün ithalatçıyamı yollayayım yoksa sanalmarkketim.com a iademi edeyim sizede böyle bir sorun varmı gerçekten sinir bozucu bir durum

    not: ürün xl-755k



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 18 Ağustos 2009; 23:24:40 >




  • beyler geçen ay a4tech mouse aldım x7 750.
    dün de a4techin x7 mouse padini aldım. ikisi birbirine uyması gerekirken. hiç bir işe yaranmadı. mouse pad de her türlü mouse a uyumludur diyor. benim mouse niye hiç hareket etmiyor anlamadım. napabilirim?

    yardım lütfen ya
  • ürünü bugün aldım bakırköyden gazi osman paşaya multimedya bilgisayara götürdüm. sorunumu söyledim ürünü incelediler üründe sorun olmadığını söylediler. ürünün tuşlarının altındaki buttonlar tuşların en uç kısmına konumlandırılmış olduğundan tuşların orta kısmına basınca tuşlar esneme yapıyor boşluk varmış gibi hissediliyor. xl 750f de böyle bir sorun olmadığımnı söylediğimde o seride buttonları tuşların daha yukarısında orta kısmına yakın bir yerde olduğunu söylediler. xl- 755k nın buttonlarının tuşların en uç kısmına konumlandırılmasının sebebi scroll un sağa sola hareket etme özelliği olduğundan iç yapının biraz daha büyük olduğunu söylediler. ürünün değişim falan yapmadılar ürünü xl 750f ile değiştirmelerini söyledim bunuda kabul etmediler ürünü aldığım yere iade etmemi söylediler. bu durumda benim el yapım ve parmak uzunluğum biraz küçük olduğundan ürünü verimli kullanamıyorum. bi daha kargo parası verip ankaraya göndermemek için pazartesiye kadar satmaya çalışacağım satamazsam pazartesi iade etmek üzere sanalmarketim.com a kargolayacağım. ürünü almak isteyenler ikinci el bölümünde ilanı görebilirler. almak isteyenler benim başıma gelen durumu göz önünde bulundursunlar teşekkürler.




  • Ben hayatımda bukadar saçma sapan arıza veren bir elektronik ürün daha görmedim. A4 ü yıllardır kullanırım, mouse lerinin ortalama ömürleri 1,5 yıldır bunu bilerek aldım. Ama 5 dk da bozulacağı hiç aklıma gelmezdi. Hepsiburada dan verdiğim sipariş bu sabah elime geçti, bağladım bilgisayara tanıdı. Birkaç dakika kadar kullandım, sonra mouse takıla takıla hareket etmeye başladı ve durdu. Duruş o duruş bidaha imleç hareket etmedi, geri kalan bütün özellikler ve tuşlar çalışıyor ancak imleç oynamıyor.

    Bu durumun bir çözümü varmı arkadaşlar? yoksa yarına geri iade edecem
  • kargoya ver karşı taraf ödemeli olarak geri yolla dostum bu arada hangi modelini aldın xl-755k mı? bende az önce sanalmarketim.com a gönderdim iade için hipernex ten bi düşük modeli xl-750f i sipariş verdim bakalım o naıl çıkacak merak ediyorum şu ana kadar 6 lira alış 5 lira iade kargo ücreti 7 lira multiedyaya gidiş yol parası toplamda 18 lira masrafım oldu sorunlu bi mause yüzünden mause fiyatının yarısı kadar masraf yaptık umarım xl-750f de böyle bir sorunla karşılaşmam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.