Şimdi Ara

a3 yol bilgisayarı ve cc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun yol bilgisayarı ve cc için dogus ankara'yı aradım. Yol bilgisayarı takılıp takılamayacagını anlayabilmek için aracı gormeleri gerektigini soylediler. Orta ekranın tam orta kısmının lcd mi yoksa plastik ile kapatılmıs bir bolge mi olup olmadıgını anlamaları gerekiyormus. Benim bildigim ekranımın tamamı lcd, cunku kapılar acıkken tam o ortada hangi kapının acık oldugunu gösteren bir araba simgesi cıkıyor.

    ayrıca yol bilgisayarının cc siz takılamayacagını soylediler, sorunlara sebep oluyormus. CC ve yol bilgisayarına da artı olarak eksoz ucu taktıklarını ve bu 3 unun kampanyada oldugunu soylediler, 3 u toplan 1100 tl dediler. Bana cok fazla geldi bu rakam. Ayrıca camlara %30 karartılmıs film için 590 tl istediler, 5 yıl garantiliymiş film. Bunun dısında araca sonradan garanti kapsamında xenon far takmadıklarını, silecek motorlarında agrızaya sebep oldugunu soylediler.

    cc ve yol bilgisayarını daha ekonomik olarak orjinal parcalar ile taktırabilirmiyim, aracım 2011 nisan ayına kadar garantili ve garanti kapsamında cıkmasını da istemiyorum. Ayrıca sonradan xenon far taktırabilmemim hiç bir yolu yok mu ?







  • Bende gectiğimiz hafta 2009 bi a3 aldım suan serviste bende de xenon yok arastırdım isim vermiyim cok bilinen bi sitede adamlar satıyo 2011 xenon far adında sordum 2009 a uyumlumudur dıye uyumludur dediler ancak baska bi yerde ankarada sırf audi parçaları satan bi adam tüm sistemi değiştirmemiz gerekir bi xenonlar arabayı çalıştırdıgınızda yukarı asağıya inerken aşağıda veya yukarıda kalabılır ve silgeç motorlarında hata olusuyo dediler.birde bu ''cc'' dediginiz sey nedir?
  • bir de bir sey sormak istiyorum arabamın torpido gozunde iphone girisi gibi bi kuçuk bi uç var telefonumu taktım takıldı ışıklarıda yandı yanılmıyosam bu guç kaynagı sarj etmeye yetmez yazıyodu ne işe yaradıgını bır turlu çözemedım yardımcı olabılır mısınız?
  • ipod ve usb girişi torpidolarda bulunuyor a3 lerin
  • taktıgımda hıc bı fonksyon gostermedı ama çözemedim ve cc nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezumrut

    taktıgımda hıc bı fonksyon gostermedı ama çözemedim ve cc nedir?


    cc = cruise control

    Ben Sasmaz aydoganlarda cc ve yol bilgisayarı taktırma işini gecen hafta yaptırdım ve bana maliyeti 650 tl + 250 tl (işçilik) oldu, sorunsuz calısıyorlar ve iyiki taktırdım diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.