Şimdi Ara

A-101 ürün iade sonuç hakem heyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13.04.2021 yılında a101den hi level 32 inç televizyon aldım. Ürün beklediğim gibi çıkmadı. Ve beğenmedim.
    Ürünü 7 gün içinde götürdüm giderken garanti başlattığım servise giderek herhangi bir defarmasyon veya arıza yok diye rapor aldım ve markete gititm oradaki bayan bölge müdürume ulaşamıyorum kutuyu birakin ben sizi araririm iade alırım veya almayız diye 2 gün aramadilar gittim de yanımda aradılar. Ve ürünü alamayiz açtınız sizin aldığınız rapor istediğimiz değil arzaali olursa aliriz dediler bende tüketici haket heyetine gittim sonuç nasıl çıkar ne olur hata mı yapiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneene_54 -- 23 Nisan 2021; 0:37:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • normal de iade alıyorlar hocam bu tarz marketler. başka bir mağazaya götürüp şansınızı deneyebilirsiniz. thh ye vermeniz iyi olmuş, muhtemelen iade gelir.

  • Başka şube almıyor yüksek mevla olduğu için aldığınız şubemize gidin dediler artık sureside geçti THY faizi ile alırız artii

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesafeli değil de doğrudan sözleşmelerde (mağazadan satın alma vs.) satın aldığınız üründe herhangi bir ayıp olmaksızın yalnızca beğenmeme nedeniyle iade hakkı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yer almamaktadır. Bu nedenle yine Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında mesafeli sözleşmelerde herhangi bir gerekçe göstermeden iade hakkınız bulunması nedeniyle internet alışverişleri kurumsal firmalardan yapıldığı takdirde daha avantajlı olmaktadır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.