Şimdi Ara

99 terra 1.6 ciyak ciyak ötüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle araç soğuk iken 99 Corolla Terra aracımın direksiyonunu sağa yada sola çevirdiğimde ciyak ciyak ötüyor bir süre sonra da susuyor. Ayrıca sabahları araç soğuk iken direksiyon çevirme sertleşiyor bir süre sonra normale dönüyor. Servis yolu gözüküyor ancak bu sesin nedeni nedir ayrıca masrafı kaça malolur bilen arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. saygılar. ( araç 110 bin km'de)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemininbiri

    Özellikle araç soğuk iken 99 Corolla Terra aracımın direksiyonunu sağa yada sola çevirdiğimde ciyak ciyak ötüyor bir süre sonra da susuyor. Ayrıca sabahları araç soğuk iken direksiyon çevirme sertleşiyor bir süre sonra normale dönüyor. Servis yolu gözüküyor ancak bu sesin nedeni nedir ayrıca masrafı kaça malolur bilen arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. saygılar. ( araç 110 bin km'de)


    Triger kayışı soğuk havalarda bu sesi yaptırı. Arıza işareti kesinlikle değildir.Triger kayışını yeniletsen bile soğuk havalarda aynı sesi duyacağından emin olabilirsin
  • Benim de soğuk geçen kışın ardından aynı ses başladı. Triger kayışı olsa direksiyonu çevirince ötmesiyle alakasını anlamadım. Sanki direksiyon kayışı kaçırıyor diyeceğim ama, sanayideki ustam şöyle bir baktı, kayışın sağlam gözüküyor dedi. Bir de bunların pompası falan varmış. Onda mı bir şey oldu acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.