Şimdi Ara

opet ultra force

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
15.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geçen opet istasyonunun önünden geçerken ultra force isimli yeni bir katkılı yakıt piyasaya sürüldüğü ile ilgili bir afiş asmışlardı.kullanan ya da bilgi sahibi olan varmı?internette ya da opetin kendi sitesinde böyle bir bilgi yok gerçi ilginç..



  • güncell
  • bende gördüm o afişi ama sormadım nedir diye! muhtemelen shell ve ya bp deki gibi katkılı yakıttır. anlaşılan opet daha fazla dayanamadı ucuz mazot satmaya. Alıp kullanan arkadaş varsa ve deneyimlerini yazarsa memnun oluruz.
  • tamamen rekabetten dolayı azalan satışları yükseltmek amacıyla yapılmış bir hamle olarak görüyorum reel bir kazanç sağlıyacağınıda sanmıyorum
  • fiyat olarak fazla değil sanırım.şu an için fiyat farkı görünmüyor
  • Dün istasyondan çıkarken gördüm..Pompacı efendiye sordum ağğğbi içerden öğren dedi...Bende sağol o zaman kalsın dedim...Öbür pompacı dizelide var abi falan dedi he he dedim geçtim...Baktım sitesinde hiç bir bilgi yok ama..normal eurodizelinden dandikse işime yaramaz fullsave -wpower gibi...Anlamadımda şimdi ben eurodizel deyince ne doldurdu acaba depoya?
  • koskoca opetin sitesinde yeni çıkardığı bir ürünü tanıtmaması çok aptalca bişeo zaman buradan şu sonuç çıkıyor;opet diğer firmalardan geri kalmamak için tamamen bir pazarlama politikası mantığıyla hareket ediyor ve aslında böyle bir ürün de yok.ben lukoil ecto dizel alıyorum çok da memnunum.bence sizler de birer lukoil kart alın ve katkılı dizeli 11 kuruş indirimli almanın ayrıcalığını yaşayın.
  • Bu shell deki gtl + gibi ise denenebilir ama diğer türlü zaten kalite çok yüksek değil araçlarımıza yazık.......
  • standart opetin dizel kalitesi çok düşüktü aracın performansını düşürüyordu. shell v power özellikte focuslarda çok fark ediyor. opetin yeni motorininin açıklaması internet sitelerinde var.

    OPET Ultra Force Dizel: 5 Avantaj Birarada

    Çevreyi Korur
    Ultra Force çevreyi koruma özelliği ile motoru temizleyerek enjektör ve yakıt sistemi ile yakıtın motorda tam yanmasını sağlıyor ve çevreye salınan gazlar en az düzeye indiriliyor. Yanma sonucunda egzoz çıkan gazlardan hidrokarbon oranında % 40’a varan azalma, karbonmonoksit oranında %12’ye varan azalma, partiküler madde kirlilik oranlarında %45’e varan azalma sağlanıyor.

    Motoru Temizler ve Ömrünü Uzatır
    Ultra Force yapısındaki deterjan kimyasalı ile aracın motorunu, enjektörlerini, yakıt filitresini ve yakıt sistemini temizlerken, temiz kalmasını sağlayarak, motorun gücünü artırıyor ve aracın ömrünü uzatıyor.


    Yüksek Performans Sağlar
    Ultra Force, temizlemiş olduğu motor, enjektör, yakıt filitresi ve yakıt sistemi ile sağladığı tam yanma sonucunda aracın gücünü ve performansını artırıyor. Standart yakıt kullanımında %12’ye varan oranlarda oluşan güç kaybı böylece ortadan kalkıyor. Ürünün içindeki setan arttırıcı kimyasal ile yakıtın setan sayısı 2-3 birim artarken, ateşleme süresi kısalıyor ve aracın performansını en yüksek düzeye çıkararak araç sürücüsüne sürüş kolaylığı ve zevkini yaşatıyor.

    Düşük Tüketim ve Tasarruf Sağlar
    Ultra Force yapısında içerdiği kimyasallar ile motor, enjektör, yakıt sisteminde temizlik ve temiz tutma, motorda güç kaybına, yakıt köpüklenmesine, korozyona, yakıt/su emülsüyonlarına karşı koruma sağlıyor ve motor ve yakıt sistemini oluşturan malzeme ile tam bir uyum sağlıyor.

    En Uygun Fiyat
    Çevreci Ultra Force tüm özellikleri tek üründe bir araya getirerek tüketicilerin cebini koruyor ve en uygun fiyatla satışa sunuluyor.

    daha kullanmadım ama umarım performansı iyidir. şuan shell dizel çok çok iyi.




  • Diğer konudaki mesajım


    quote:

    Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

    Bugün cam suyu eksilmiş almak için opet'e uğradım.Pompacıya sordum yine bilmiyorum içerden bilgi al dedi,kasiyere sordum kızcağız ben hiç anlamam istasyon müdürüne sorun dedi en sonunda buldum ve sordum şu ultra force olayını..

    Açık olarak sordum shelldeki full save-w power durumu var malum, full save gibi kırsal ayarında bir motorinmi dedim hayır dedi

    Eurodizel için söylediği normal mazotun yerine geldiği daha yüksek setan sayısı ve daha iyi çekiş sağlayan yakıt tüketiminide düşüren yeni bir ürün yani var olan eurodizeli biraz geliştirmişler dedi benzin ve dizel olarak satışta kullanın bir iki depoda farkını görürsünüz dedi bilginiz olsun arkadaşlar






  • alalım o halde deneyelim.
  • pazarlama hilesinden başka birşey oldugunu düşünmüyorum.
  • Aldım şu force'yi..200 km oldu kullanıyorum..Yorumlarım

    -Motor sesi daha ince daha tiz geliyor kulağı iyi olan birisi hemen anlar zaten

    -Performans uçma düzeyinde değil ama eskisi gibide değil yüksek devirlere çıkarken daha az zorlanarak çıkıyor araba alt devirlerde daha iyi topluyor turbonun max.devreye girdiği devrelerde hızlanmaları iyi

    -1 senedir 7.5 litrenin altına düşüremediğim yakıt (kısa mesafe soğuk motor çok geziyorum yakıtı yükseltiyor) 6.7 litre civarında bugün biraz gezindim yine 6.5'a kadar düşürdüm sıkışık ankara trafiğinde

    Yani özetle kesinlikle eski mazotla arasında baya fark olduğunu düşünüyorum benim arabaya yaradı yalnız shellden yada başka bir markadan daha iyimi bilmem birde onları denemeyi düşünüyorum her arabaya her mazot yaramıyor

    Edit: Birde benim arabadan turbonun sesini ve motordaki bazı sesleri çok fazla duyuyordum hatta bu konuda serviste gerekli kontrolleride ettirdim bu yakıtı alalı o sesleride pek duymamaya başladım onuda ekleyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 14 Haziran 2011; 23:40:17 >




  • Ultra Force Benzini nasıl?

    Kullanan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 14 Haziran 2011; 23:44:18 >
  • yakıt tüketimini düşürmüş anlaşılan.o zaman en belirgin özelliği ekonomik oluşu diyebiliriz bu tecrübe sonrasında.
  • DÜn bende aldım 100 liralık
    bakalım farkı farkedebilecek miyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

    yakıt tüketimini düşürmüş anlaşılan.o zaman en belirgin özelliği ekonomik oluşu diyebiliriz bu tecrübe sonrasında.


    Aynen öyle hocam yakıt tüketimi motorun sessiz çalışması artı bir özellik ancak olağan üstü bir performans artışı yok yani çok belirgin değil ama eskisine birazcık iyi..

    Bugün sabah işim vardı arabayla ulusa kadar gittim geldim pederde benleydi ki kendisinin şöförlüğü ehliyeti yoktur oda farketti ve sordu araba daha sessiz çalışıyor neden dedi bende mazotu değiştirdiğimi söyledim ki dizel focusun sesini bilen bilir




  • İstanbul Avrupa yakasında fiyatı ne? Fark varmı?.........
  • Benzini nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smg05

    İstanbul Avrupa yakasında fiyatı ne? Fark varmı?.........


    fiyat farkı yok eski mazotla zaten 2 üründe yok sadece full force dizel var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.