Şimdi Ara

97 Model 323 1.8 famila GLX hakkında bilgi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
25.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dede2323

    araç normalde 35 40 krs yakıyor benzinde ama motor sesini duymak istediğin bi araç olduğu için 6000 devirden asagı vites atmak istemiyor insan
    dakkaları sayıyorum işten çıkınca arabaya binmek için. ( satın aldığım dördüncü araç öylesine kullandıklarımı saymıyorum bile herhalde son sahibi olacam )


    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
  • tsk ederim allah kimseye kaza bela vermesin
  • Konuğu hortlatalim azıcık

    Araç almak üzere olanlar içinde bir fikir olur konu

    Benimde almayı dusundugum bir araç kendisi 97-98 model 1.8 sedanlarindan şuan piyasa şişkin olduğu için beklemedeyim kısmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selâmün aleyküm mazda 323 .1.8 almayi düşünüyorum bitane kafana yatan buldum 14.600 yazmış familia istiyorum aslında buldugum glx şekil görüntü farkı yok glx le familia arasında ne fark var arkadaşlar yardımcı olun lütfen aradığım araç sahibi glx daha seri diyor araç izmitte olmadığı için bakamiyiyorum 2 si de doch motor değil mi nasıl glx daha seri olabilir ? 2 side doch mototsa glx niye daha seri ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulmez41

    Selâmün aleyküm mazda 323 .1.8 almayi düşünüyorum bitane kafana yatan buldum 14.600 yazmış familia istiyorum aslında buldugum glx şekil görüntü farkı yok glx le familia arasında ne fark var arkadaşlar yardımcı olun lütfen aradığım araç sahibi glx daha seri diyor araç izmitte olmadığı için bakamiyiyorum 2 si de doch motor değil mi nasıl glx daha seri olabilir ? 2 side doch mototsa glx niye daha seri ?

    1.5 ve 1.8 olmak üzere iki tip motoru var, glx olanı da muhtemelen 1.8 motorlu olanıdır ki, haliyle seri olması normaldir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.