Şimdi Ara

96 model xei aldım.bir kaç sorum var.yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 96 model xei aldım.

    bir kaç sorunla karşılaştım.
    1-satıcı yanımda bir kaç kez bagajı içerden açtı kapattı satış yaptım eve geldik bagajı biz açamıyoruz.içerdeki basıyoruz plastik olduğu için fazla zorlayamıyoruz bagaj motorundan ses geliyor ama kilidi açmıyor.anahtarı sokuyoruz(dik durumda)ama dönmüyor.birde bagajda düğme yok adam merkezi kilide bağlı dedi ordan açılmıyor ne yapmam gerek?

    2-araç 161.000 km aldık adama ısrarla orijinal mi dedik evet dedi farkettimki km çalışmıyor?üzüldüm.neyse bunu nasıl çözebilirim birde herhalde km çok daha yukarılarda?

    3-ilk kez dün şehir dışına çıktık.eşim yani yan(yolcu koltuğu)kayıyor gibi rahat durumda orijinal halimi ayarladık dik duurma geliyor ama yaslanınca biraz geri kayıyor arkayı rahatsız etmeyecek kadar.acaba orijinal halimi birşey yapılabilinir mi?

    4-Israrla efsane kasa al deidler neyse aldık.1.6 motor gerçekten yolda araba yağ igibi gidiyor.hiç zorlanmıyor.motoru çok güzçlümüş.çok memnun etti beni.







  • Daha önce benimde 95 model vardı ve sorunsuz bi araçtı.. ayıptır söylemesi ama size biraz kakalama yapmışlar kolay kolay mekanikte sorun çıkarmayan bi aracta o saydığıniz sorunlar bayağı bi hor kullanma sonucu oluşacak durumlar ki o modelde emsal araçlara göre koltuk mekanizması tek bi tıkla komple aşağı yatıyor ve ileri geri gidebiliyor.. diğerlerinde bayağı bi uğraşıp koltuğun yanindaki yuvarlak kriko takozunu çevire çevire koltuğu yatırabilirsiniz.. yani sizin araç biraz hor kullanılmış bagaj açma halatini da bi gösterin o merkezi kilite bağlı falan değil bagajin ustunde tuş falan yok anahtarı takip çevirince atar bagaj yukarı doğru..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.