Şimdi Ara

93-96 model 3 serisi BMW almak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. sahibinden.com da bu yıllar arası otomatik şanzuman bazı araçları beğendim almak istiyorum. Sıkıntıları nelerdir ? yada alınır mı ? model eskide olsa beğendiğim kasalar lakin km yüksek olmakta yaştan dolayı. otalama 200.000km görmüş olmaları bu araçlar için sağlıklı mı ?


    örnek birkaç araç linki :


    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_bmw_3_16ia-30WQQaXQQ19357347WQQpXQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/3_20_bmw_klimali-07WQQaXQQ18891237WQQpXQQdisplayitem


    http://www.sahibinden.com/1996_model_3_16_i-95WQQaXQQ18265680WQQpXQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/aranan_bmw_doktordan_degil_hastasindan-17WQQaXQQ17359051WQQpXQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/acil_hatasiz_boyasiz_borusan_cikisli_borusan_oto_personelinden-48WQQaXQQ11807325WQQpXQQdisplayitem



    biraz fazla seçim oldu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. teşekkürler.







  • bakımlı olduktan sonra hiç sorun olmuyor 3 sene önce eniştem aldı ilk sahibi yaşlı bi amcadan orjinal 80 bin kmdeydi 95 model 3.18i bide gaz taktırdı canavar gibi kullanıyo hiçte sorun çıkarmadı sanırım şuan 100 bin civarı...bakımlı olduktan sonra 150-200 bin bmwye koymaz...
  • anladım örnek için teşekkürler. yardımı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • arastırdıgın arabalar dan kısa olanlar ıcın cok sıkı pazarlık yap bunlar tutulmıyan kasalar daha ucuza alabılırsın dıye dusunuyorum dıgerlerı ıcınse sonucta bmw saglam araba yapar parcası pahalıda olsa sık bozulmazına bakma sıkı bır cekap yaptır arabanın neyı nedır oren cunkı bu arabalar bıraz karızmatık oldugundan suruculer bıraz dıkkat cekmek vs gıbı sebeplerde cok sert kullanıyor ozellıkle zaten satacam zavkını alıym mantıgı ıle kullananlar hor kullanıyor arabayı
  • kazası fazla olmayan 180 bin km yi gecmemiş agır bakımları yapılmıs bulursan birazda temiz kullanırda bakımlarını zamanda yaptırırsan ömürlük bir arac alırsın hee öle ucuz 220 bin kmde ucuz bakımsız ama temiz görünen birşey alırsan evini tamircinin yakınlarına taşırsın.!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.4citamm

    kazası fazla olmayan 180 bin km yi gecmemiş agır bakımları yapılmıs bulursan birazda temiz kullanırda bakımlarını zamanda yaptırırsan ömürlük bir arac alırsın hee öle ucuz 220 bin kmde ucuz bakımsız ama temiz görünen birşey alırsan evini tamircinin yakınlarına taşırsın.!


    kesinlikle katılıyorum...Üstüne tek bir sey ekleye bilirim 1-2 bin hatta 3 bin TL araclar arasında aynı modellerde fark edebilir sen sen ol temizine 2-3 e kadar fazla para verebilirsin yoksa aracı aldıktan sonraki hafta servise gidersen 5 bin normal tamirciye gidersen 2 bin TL rahat rahat harcarsın hemde ufak tefek gözüken iscilikler.
  • yaa bu 2 el telefon gibidir kimse memnun olan telefonunu sıkışmadan yada sıkılmadan satmaz sıkılan adam ucuza satmaz bozuk olan hemen satarki dahada elinde patlamasın diye aslında cogu öyledir conta yakma cok meşhurdur cogu arkadasımın e46 da bu problemle karsılastık ve masraf yaptık ..! Paranı en fazla 5 milyar yüsünden sokaga atma arkadasım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.