Şimdi Ara

88/4 iskenderun hatay varmı aranızda =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu gün silüsü aldım aralık 13 de teslim olcam iskenderun hataydeniz er eğitim merkezi
    tavsiyesi olan varmı yanıma neler almalıyım



  • Kışın genelde yağışlı olur ama böyle aşırı soğuk olmaz. Bu arada birliğinizin alanı çok geniş
  • Güzel yer. Kışın o kadar zorlamıyolar askerleri. Değişmediyse sağlam bi birlik komutanınız var. Yeşil hiçbişi alma yanına. Beyaz iç çamaşırı muhabbetini zaten biliyosundur denizcilerde. Alabilirsen ayak numarana göre ortapedik taban al. Acemi birliğinde bot muhabbeti yok. Ayakkabı numaranı alabilirsen 1 numara büyük al. İlk gün kalabalık olduğundan bayağı bi curcuna oluyo oralarda gidebilirsen 1-2 gün erken teslim olman avantaj olabilir senin için. Bol bol çorapta çok iyi olur. Çünkü genelde ayak sağlığına dikkat etmezsen acemi birliğinde yürüyemez duruma gelebiliyosun. Valla daha aklıma gelirse yazarım. Ha bide genelde atlama derler ama bilgisayar kullanmayı bilen, hızlı yazı yazabilen biri varmı diye sorarlarsa atla abi direk:P Eğitime falan çıkmadan atlatabilirsin acemi birliğini er işlem büroda:D (Ha sonunda törene katılamayabilirsin ama inan tören yürüyüşü hazırlıkları işkencesini çekmekten 1000 kat iyidir:P)




  • 76/4 tertip olsa olmaz mı?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lómion

    Güzel yer. Kışın o kadar zorlamıyolar askerleri. Değişmediyse sağlam bi birlik komutanınız var. Yeşil hiçbişi alma yanına. Beyaz iç çamaşırı muhabbetini zaten biliyosundur denizcilerde. Alabilirsen ayak numarana göre ortapedik taban al. Acemi birliğinde bot muhabbeti yok. Ayakkabı numaranı alabilirsen 1 numara büyük al. İlk gün kalabalık olduğundan bayağı bi curcuna oluyo oralarda gidebilirsen 1-2 gün erken teslim olman avantaj olabilir senin için. Bol bol çorapta çok iyi olur. Çünkü genelde ayak sağlığına dikkat etmezsen acemi birliğinde yürüyemez duruma gelebiliyosun. Valla daha aklıma gelirse yazarım. Ha bide genelde atlama derler ama bilgisayar kullanmayı bilen, hızlı yazı yazabilen biri varmı diye sorarlarsa atla abi direk:P Eğitime falan çıkmadan atlatabilirsin acemi birliğini er işlem büroda:D (Ha sonunda törene katılamayabilirsin ama inan tören yürüyüşü hazırlıkları işkencesini çekmekten 1000 kat iyidir:P)

    teşekkürler yazın için büyük bi yermiş dediğin gibi duydun iklimide fena sayılmaz
    hadi hayırlısı
    eklemek isteyen varsa buyursun




  • peeeqqq 8/4 ha way bee torunum sayilirsin hatta mezar taşimsin

    neyse sana tavsiyem dostum inan hiç birsey götürme. hani dısari cikarsin ya gezmek için aynen öyle git teslim ol.
    askeriyede sana en ince ayrintisina kadar veriyorlar yanı igne ipliginden tut atletini kilotunu veriyorlar detaya girmeyelim.

    bide İskenderun müthiş bi yer hatta acemilik döneminiz bittigi zaman ayrilmak istemiyceksin.
    aynı şekilde usta birligindede aynı şekilde git , kullanmiş oldugun askeri kiyafetleri al yanına yeni kamuflajlari ve botlari yedekleri yanı evinde birak. neyse onlar sonraki iş.

    zaten acemi birligi abartilcak bişey yok. 200 tane koyun toplanmiş başiniza bi çoban (çavuş) size sıfırdan egitim vericekler . . . ama dediklerimi dikkate al yanliş anlama sakin.




  • kahvaltilarda corba verirlerse sakin icme, yanina hicbisey goturme, herseyini onlar veriyor.... cavus ve onbasilari kafaya al.... orada kadro kalirsan cok rahat edersin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tai-chi

    kahvaltilarda corba verirlerse sakin icme, yanina hicbisey goturme, herseyini onlar veriyor.... cavus ve onbasilari kafaya al.... orada kadro kalirsan cok rahat edersin.

    anlamadım dostum ? neden içmim aç kalmazmıyım gerçi kantin var ama.
    + ben kamaron mudur öyle bişey oldum gemide kaptan ve yolculara hizmet veren görevli diye geçiyor
  • ben de orda yaptım. iskenderun çok güzel bir yer ama daha çarşıya çıkmadan başka yere gideceksin orası eğitim alayı çok az kişi kalıyor. eğer spora yatkınsan silah tutmuşluğun da varsa talim öğretmeni olarak kalabilirsin. ama çok zor eğitimlerden geçiyorlar. diğer durumda büyük ihtimalle başka yere gideceksin ordan gölcük marmaris istanbul çıkarsa iyi ama zonguldak ereğli çıkarsa yandın:) çayı seviyorsan geçmiş olsun boş bıraktıklarında çay kuyruklarında en az 50 kişi oluyor ve sıra gelmeden eğitim başlıyor. eğitimden kaçmanın askerlik deyimiyle arazi olmanın inceliklerini de sen bul artık ben tavsiye etmiyorum:) dediğim gibi iskenderun güzel ama acemilikte çarşı izni olmadığı için seni ilgilendirmiyor. iskenderun çarşısı hakkında tek anın söylediğiniz "şu iskenderunda 3 kız yan yana içlerinden biri hişt dedi bana..." diye devam eden buna benzer yürüyüş marşlarından ibaret olur gerçekte öyle bir durumla karşılaşmazsın




  • Valla Askerlik felan nasıl olur bilemiyorum ama bence
    İskenderun Türkiyenin en güzel yeri
  • o zaman biraz erken gidip gezim otelde kalırım
  • buyur gel akrdeş hertürlü yardımcı oluruz ben iskenderundayım bekleriz :D yanında hiçbişey getirme tüm herşeyini askeriye karşılayacak geriye kalan eksiklerini butrdan alırsın ok
  • Usta Birliğimi Hatay İskenderun Hava Radar Mevzi Komutanlığında yaptım İskenderun gerçekten çok güzel biryer yanına mont felan al malum kış ayındayız orada deniz tugayı içinde Askeri hastane gene başka Deniz kışlası var ondan sonra 56.cı bakım komutanlığı var vs vs aklımda bunlar var haaa bide dağın tepesinde iki tane top var oraya bakarsan deki vayyy beee crackbaba burda askerlik yapmış dersin....Malum orası bembeyazdır şimdir kar vardır o tepede....
  • İskenderin Hatun Adayı diye okudum başlığı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CasTiLLa

    İskenderin Hatun Adayı diye okudum başlığı


    abazalık başa vurmuş
  • arkadşlar benimde askerligim iekederun deniz er egitim alay komutanlıgına cıkdı yaşıtlarıma gidiyorum askere 88/4 eyer varsa iskenderuna askere gidecek 13 aralıkda teslim olcak tanısalım orada mallık çekmeyelim:D::D eskişehilriiym ben 88/4 giden varsa msj atabilriir veya arayabilrir tanışalım 05543266829 saygılarla
  • varmı arkdasşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaleci1965

    varmı arkdasşlar

    ben varım kastamonudan 12 sinde aştide iskenderun hayat nura binecegim 35 ytl imiş biletler 12 sürüyor yolda...
  • Bizim 325. kısa dönemlerden de bayağı kişi oraya düşeceğiz aynı günlerde teslim olacağız sizlerle fakat siz şanslısınız şimdiden biletlerinizi falan almışsınız biz daha çarşamba günü öğreneceğiz nereye düştüğümüzü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.