Şimdi Ara

80 LWL ASAS RONARK İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 80 LWL asas ronark serverında satılıktır. Char çıplaktır +3 quest vardır 575 k npsi var. charın bütün bilgiler imevcuttur 200 ytl fiyatı. YAN CHAR 60 lwl priesttir potçu ulaşmak isteyen arkadaşalr 0505 781 9915 yada pm den ulaşabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwel123 -- 26 Nisan 2010; 12:00:21 >



  • Daha bugün üye olmuşsun karakter satışı yapıyorsun. Ne resim var ne bişey. Daha üye olalı bi kaç saat olmuş ama pm sistemine kadar her şeyi çözmüşsün. Alışveriş falan yapmayın arkadaşlar. Konu kilit lütfen.
  • Sen kimsinki böle konuşuyon illa yeni üye oldum diye satış yapamıcammı ronarkta HERKES BENİ TANIR ADRESİM BELLİ YERİM YURDUM BELLİ.

    Ayrıca çıplak charın ne resmini göstercem sana char çıplak bakmak isteyen olursa pmsine istediği yerde çekilmiş resim atarım.

    Charın nicki MaXWeLxTRx ioniada oynuyorum char kaldı orda o yüzdende satıyorum ioniadaki nickim Am0Rfh isteyen pm atar zorla bişi satmıyoz ya

    Pm sisteminekadar çözmüsün derken çok zor bişi değil yaşım 23 siteyi çözmek için çok zeki olmana gerek duyulmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwel123 -- 26 Nisan 2010; 12:52:37 >
  • Oyunda seni tanıyanlar beni ilgilendirmez. Forumda seni tanıyanlar önemli. Ki artık onlar bile önemsiz. Şüphelendiğim her konuya yazarım arkadaş. Bu forumda neler dönüyor. Çakallığa çukallığa tahammülümüz yok artık.
  • İçleri fesat olanlar beni ilgilendirmiyor ben başka siteye veriyordum bi arkadaşım burayı önerdi çabuk satarsın diye bende buraYA KONU AÇTIM CHAR SATICAM DİYE 1000 tane msj atcak halim yok çakallıklada uğraşıcak halim yok bilgilerim adresim msnm herşey mevcut satışda yaparsam yüz yüze evimde yaparım .
  • Orasını bilemem. Ben karışırım arkadaş. 2 saattir değil yıllardır burdayım ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.