Şimdi Ara

80.000-100.000 TL Arası Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yeni ehliyet aldım ve önümüzdeki bi kaç içinde hem şehir içi hem şehir dışında kullanabileceğim araçlara bakıyorum, aklımda bi kaç marka model belirdi ama bunlar sadece göz kararı belirlediklerim, yoksa arabadan ve motolarından nerdeyse hiç anlamıyorum.


    Suzuki - Alto(2005-2006) - 150.000-170.000km

    Çok satan yok aslında ama temiz gibi duran 1-2 tane var, sade ve hoş duruyor ama yılları diğer arabalarla aynı olmasına rağmen gösterge motor kısmı vs sanki bunun daha eski model gibi duruyor :)

    Fiat - Palio HB (2003-2009) yine km max 180.000km

    Bunlarin çoğunda güneş yanığı var komple boyali ama ben pek dert etmiyorum, hile hurdası olur mu bilmiyorum, bazılarının içi falan baya temiz duruyor.

    Chevrolet - Kalos (2004-2006) 150.000-180.000km

    Aralarında yılına göre en modern duran bu, ama sanki chevrolet türkiyede satılmıyor artık, tamiri falan zor mu olur sıkıntısı olursa bilemedim

    Hyundai - Getz

    Bu babamın ben çocukken sıfır aldığı(öğretmen maaşı ile) bir araba az cok biliyorum, şimdi ben kendim öğretmen olarak maaşımla 15-16 yıllığını epey zorlanarak alacağım. Bunun piyasası sanki daha fazla gibi ama antin kuntin tipleri de var çözemedim.


    Tabii bu araçları alırken yanıma ne kadar ek para ayırmam gerekiyor bilmiyorum, cebimden çıksa çıksa masrafları o su bu su için toplam 100.000 çıkar. Bunların dışında ne önerirsiniz, çok konfor derdinde değilim, çok arızası olmasın, aşırı yakmasın ve haftada bir şehir dışına gideceğimde(max 3 saatlik mesafe) sıkıntı yaratmasın. Satması zor olması benim için sıkıntı değil, param olmazsa daha da bir süre kullanacağım araba olabilir, o yüzden km leri düşük tutmaya çalışıyorum.


    Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirsavas -- 26 Aralık 2021; 23:25:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 2006 Ford Fiesta al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 mjet palio öneririm. Ford fiesta öneririm. Kalos ve suzukiyi salla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palio öneririm.Sizin bütçenize temizi bulunur,yedek parçası uygundur ve kullanımı kolaydır .Komple boya konusunda hile hurda olan araçlar oluyor elbette fakat aracın temiz olduğu belli ise(diri durması, km/yıpranma uyumu) iyi bir ekspertiz sonrası dert edilememesi gerekli bence (3 ay önce 2009 albea aldım komple çizik boyası var hatta arkadan kazalı ) motor ve şasisi sağlamsa kmsi orijinal ise problem edeceğin çok bir durum olmayacaktır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felicia 1.3 GLXi paket Combi iş görür.


    2.eli güçlü.


    Öğretmenim demişsin kaç maaş alıyon branşın ney merak ettim.

  • O da baya nostaljikmiş ilk defa görüyorum, teşekkürler. Ek dersim yok devlette kadrolu(8.yılım) 5.100tl maaş alıyorum, az daha düşsek asgari ücret diyebiliriz :)

  • toyota16 T kullanıcısına yanıt

    Aslında 2-3 ay önce bulunduğum yerde çok temiz paliolar vardı anında satıldı, bileydim alel acele alırdım. Denk gelirse aklımda temiz paliolar. Kur oynak diye satışa koyulmuyor da olabilir.

  • Maaşınız çok kötü hocam bir de 8 yıllık memursunuz... Torpille komiser olan 2 yıllık fakülte mezunu bebeler 12 bin maaş alacak bu ayın 15'inde, 8 yıllık öğretmen 5100 alıyor liyakat sıfır bu ülkede.


    Felicia'lar 80 olmuş, 94 komple boyalı Forman'a 56 verdiler sahibi vermedi arabam 65-70 eder diye valla şaka gibi artık sadece tenekesi para ediyor arabaların.

  • Hocam bende tipo var 5 6 ay oluyor 43.500 e aldım 5000 bin masrafı vardı yaptırdım ve cok rahat kanforlu bir araba sizede öneririm veya 2004 model sedan astra felan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.