Şimdi Ara

75mb beklerken 7 mb'a mecbur kalmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet'e 15 gün önce başvurumu yaptım bugün itibariyle aboneliğim açıldı. Kendi verdikleri Asus DSL-AC51 modemi kullanıyor olmama ve yapa altyapısında olmama rağmen alabildiğim hız 7mb downlad 0.9 da upload. Üstüne basa basa sordum yapa altyapısında mıyım? hız kaç alıcam diye, yayıncı olduğumu ilettim bana minimum 75 alacaksınız yapa'dasınız dendi. Twitch ve Youtube.com üzerinden yayın yapan bir yayıncı olarak böyle bir interneti nasıl kullanmamızı beklersiniz? Arıza kaydı oluşturdum ama kim bilir ne zaman geri dönüş alacağım. Hali hazırda 15 güne yakın süredir internetin bağlanmasını beklerken şimdi de düşük hız mı alacağım? İstanbul Beşiktaş'ta oturuyorum. Kablo tv bile 25 mb veriyor!75mb beklerken 7 mb'a mecbur kalmak!







  • Sadece .
    İşte TÜRKNET!
  • Hat degerlerini paylaşın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, arkadaşlarım size konu hakkında detaylı bilgiyi vermişler. Biz YAPA santrallerimiz içerisinde hizmet alan kullanıcılarımıza herhangi bir hız kısıtlaması yapmadan altyapılarının desteklediği alabildikleri maksimum hız değerlerini veriyoruz.

    Ama sizlerin bu yüksek hızlara ulaşabilmeniz için bağlı olduğunuz santral dolabınıza yakın olmanız, altyapı kaliteniz, iç tesisatınız ve kablolarınızın kalitesi oldukça iyi olması gerekir.

    İsterseniz size hatalı bilgi verildiğini düşünürseniz bize OİM,MOİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden şikayet kategorili bir kayıt oluşturun. Satış esnasında yapmış olduğunuz çağrı görüşmesini dinleyelim ve değerlendirmeye alalım.
  • Kapa gitsin Turknetbu dogal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep yazıyoruz, yapa'nın marifeti telekom santraline yakınsanız işe yarıyor, yakın değilseniz adsl veriyorlar. senin modemden santrale kadar giden bakır kablo üzerinden anca adsl verebilirler zaten.
    yakınında vdsl saha dolabı varsa başka iss üzerinden 35/3 veya 50~75/4 paketlerine abone olabilirsin. yapa'da olduğun için önce aboneliğini tamamen iptal ettir, sonra başka iss'e yeni abonelik başvurusu yap.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Zaten Türksat kablonet'in süperzekalığı yüzünden türknet'e geçtim. 1 senede 25 defa sinyal arızası yaşattıkları için yayın yapamaz olmuştum. Aklımı seveyim ki türksat'ı kapattırmamıştım, onlarla artık kavga ede ede durumu düzelttiricem en azından 25mb download'a 4 upload veriyorlar sabit üstelik!
  • Bizde oda yok Tek Turk Telekom altyapisi var santral uzak oldugu icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santrale 500m den uzaksanız YAPA 5 para etmeyen bir sistem. VAE destekleyen bir isp ye geçin,yakındaki saha dolabını kullanın. Turknet vae desteklemiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    santrale 500m den uzaksanız YAPA 5 para etmeyen bir sistem. VAE destekleyen bir isp ye geçin,yakındaki saha dolabını kullanın. Turknet vae desteklemiyor.
    benim turknet. paketin yanında parantez icinde vae yaziyor
  • Vae den 97.65 Download (99999 kbps) / 3.99 Upload (4089 kbps) hız alıyorum. Yapa olmayan yerde Vae den hizmet veriyor Turknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    santrale 500m den uzaksanız YAPA 5 para etmeyen bir sistem. VAE destekleyen bir isp ye geçin,yakındaki saha dolabını kullanın. Turknet vae desteklemiyor.
    turknet vae desteklemiyor diye bişey yok. elbetteki destekliyor. turkiyenin her santralinde yapa mı var ki vae desteklemesin. ayrıca her santralde yapa olsa dahi santrale uzak noktalara zaten mecburen saha dolabından hizmet verilmek zorunda ve saha dolaplarında yapa olması suan telekom izin vermemesinden dolayı mumkun değil ve doğal olarak saha dolaplarından vae hizmeti veriyor turknet.
  • Türknet candır dostum telekom altyapısına cok uzaksındır bu yüzdende hızın düşük olabilir gayet normal..
  • Bir an once kurtulun Turk.net'ten. Cunku musteri temsilcisinin de yukarida soyledigi gibi suc en son bina ici altyapiya atilir bu durumda.
    Bu arada ben dolaba 20m uzakliktan 2 mbps aliyordum yapa ile. Yani dolaba yakinsaniz kesinlikle yuksek hiz alacaksiniz diye bir durum da yok. Turk.net en son bina ici altyapiya atmisti sucu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    Saha dolabından hizmet vermiyor zaten sana. Saha dolabını devre dışı bırakarak hattını direkt santralden getiriyor. Santrale olan uzaklığından dolayı bu hızları alıyorsundur. Vae'de saha dolabına kadar hız düşmeden geliyor, oradan sana geliyor. Yapa'da dslam cihazları santralde var sadece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıldan fazla 35 mb sabit hızda kullandım ben de. Son 3 aydır 13 mb download 1 mb upload alabiliyorum. Gelen Türk Telekom yetkililerin açıklaması ise kablolar yüksek hız aldığınız için hasar vermişsiniz oldu. Türk.net ise biz de sorun yok sizin ev hattınızda diyor. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bir alternatif var mı geçmek istediğiniz ?
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    Yapa da dslam santral de olduğu için saha dolabının yakın olması fark etmez,

    Sonuçta bina kablosu sokaktaki saha dolabına gidiyor doğru ancak o kabinde dslam var ise ona bağlı değilsiniz (bağlı olunca vae olur)

    Onun yerine dolap ile santral arası olan bakır tellerinden bir çifti ile sizi santral e bağlayıp oradan da Turknet in kendi dslam larından birine bağlıyorlar

    Eğer modemi bina ankastresine bağlayıp (yani iç tesisata devre girmeden - binaya gelecek Max sinyal ile) yine de düşük hız alır iseniz ve santral e uzaklık tahmini 1000 metreden az ise;

    Saha dolabı bina arası devre daha sonra ise saha dolabı santral arası farklı bir devre (bir çift tel e) alınmayı talep edin

    Şu an sinyal gelen devrenin durumu iyi değildir belki ama biraz zahmetli bir süreç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.