Şimdi Ara

75 Yaş Kalça Kırığı [Doktorlar İçeri]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dedem kalçasını çatlatmış bugün düşme sonucunda, 75 yaşında ve KOAH hastası ayrıca geçtiğimiz dönemlerde ufak bi kalp krizi geçirdi 2 damarı tıkalı durumda ayrıca tansiyonu var.

    İnternette araştırma yaparken ölüm riskinin %20 lerde olduğunu okudum ve gerçekten bu beni çok korkuttu, amasyada yaşıyor ve ortopedi uzmanı ameliyat edemem diğer rahatsızlıkların var diye demiş, kenarda birikmiş 8 bin lira para var gerekirse ev araba da satarım sorun değil özelde ameliyat olabilirmi, protezmi platinmi, olur gerçekten çok korkuyorum

    uzak illerde yaşıyoruz bakım konusunda normale dönemez mi çatlak iyileşemezmi ben 2 ay 3 ay altından almaya razıyım iğrenmem ama ölüm tehlikesi çok korkutuyor babamı da çok genç yaşta kaybettim bir kez daha bunu yaşamak istemiyorum şu dönemde.

    Hertürlü öneriye açığım lütfen bilgilendirin.



  • Gecmis olsun Allah sifa versin inşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel hastaneye yatır parayı bastır.Babaannem özelde yattı 85 yaşında kalça kemiği kırılmıştı iyileşti 98 yaşına kadar yaşadı.
    Babam devlete düştü 1 ayda mezar teslim. Babaannemin babamdan çok yaşadığını gördüm devlette yatarsan başına herşey gelebilir.
  • Dostum bize de anneannem için aynı şeyi söylemişlerdi. Alzheimer başlangıcı da vardı. Ankara Hacettepe hastanesinde sıkıntısız bir şekilde ameliyat oldu. Ameliyatsız bir şekilde bırakma şansı da vardı ama çok acı çekiyordu kendisi de istemedi o şekilde kalmayı. Düzgün bir yerde yaptırırsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Allah acil şifalar versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. uzun süre giremedim şimdi baktım bildirimlere;

    Amasya Devlet Hastanesinde ameliyat oldu. Ameliyata 6 tane doktor girdi herhangi bir şeye karşı. Tam narkozla ameliyat gerçekleştirilemedi çok riskli dediler. Ameliyattan çıkabilme ihtimali için %65-70 lik bi oran verildi, ameliyattan sonra ayağa kalkma ihtimali yine %70 denildi. Riskleri göze aldık çünkü çok ağrısı vardı.

    Bugün banyo yapabildi çok şükür. Yürüyor dikişleride alındı 5 parça platin takılmış turp gibi 2. günü merdiven felan çıkabildi rahat rahat. Desteksiz yürüyor ama yinede 1.5 2 ay kullanmasını istiyoruz ne olur ne olmaz diye.

    Sadece ciğerlerde çok fazla balgam olduğu için narkozun etkisini atamadı ilk gün konuşamadı bile peltek oldu dilini dönmüyordu, burası benim evim mi felan diyordu Alzhim...-alzaymır- oldu sandık fakar narkozdanmış 4. gün zorla kusturduk parmak yöntemiyle :D kendine geldi 1 saat sonra normal konuşmasına döndü.

    Şuan herşey iyi çok mutluyum çok çok sağolun sizlerde iyi geceler :)




  • Junkie05 kullanıcısına yanıt
    Allah başka sıkıntı yaşatmasın hocam çok sevindim. Çok geçmiş olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başınızdan eksik etmesin. İlk mesajı okurken çok üzüldüm, son mesajinizi okuyunca rahatladım. Geçmiş olsun Allah uzun omurler versin inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun dostum, dedenin iyi olmasına sevindim. İlk mesajında gerekirse evi arabayı satarım, altını bile degiştiririm falan demişsin ya gerçekten bir tuhaf hissettim. Bizim için bırak torunları acaba evlatlarımız böyle düşünecek mi diye soramadan edemiyor insan. Tebrik ederim.

    Bu arada bende babamı 16 sene önce kaybettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.