Şimdi Ara

7 yıllık ilişki ve yaşanan igrençlikler (mezhep, nişan, askerlik ve bir başkası ile evlilik) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
8
Favori
98.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • poten_za kullanıcısına yanıt
    Dünyayı dolaşıp 40'nda evlendim. 4 küsür yaşında çocuğum var. Ben de eşim de çok yüksek tahsilliyiz, maddi sorun da yok çok şükür. Ama huzur var mı? Yok. Kaprisin kralı var mı? Var. Zaman zaman cinnet noktasına geliyor mu insan? Sık sık..
    SONUÇ: Evlilik denen kurum 10 kez değil 10 bin kez düşünülmesi gereken bir olay Türkiye'de :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardesim ben bi sünni’yim ama boyle sacma bi laf ilk defs duydum. Bir insanin ailesinde boyle sacma insanlar varsa baska sebebe gerek yok ayrilma sebebi bu zaten.

    Verilmis sadakan varmis. Ama kizdir sonucta bunada cok fazla kaptirma kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aleviyim tokatli sunni bir kizla 4 yil ciktim bakir olmadığını bildigim halde kabul ettim ailesi aleviyim diye sorun cikardi bende ayrilik karari aldim herseyin bir sınırı var benim gozumde herkes esit onlara gore alevi namussuz ama kiz kapalıydı ayda 1 kere birlikte olurduk simdi baskasini bulmus benden hemen sonra simdi diyorumki Allah kurtarmis evlenmeden kacanin meyvasini yicen kardesim o seni yerse sende onu yicen o kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün TLC'de şu şişman insanların zayıflama ile ilgili programlarından birisini izledim. Siyahi bir kadın 2 tane çocuğu var, eşi yani adam da kilolu olan. Neredeyse 1.5 seneye yakın bir süreci gösteriyorlar.

    Yani bir şey diyeyim mi o kadının azmine, sabrına hayran oldum resmen. Bizim ülke de perdenin rengi, elektrik süpürgesinin markası cart curt derdindeyken bu siyahi kadının verdiği mücadele, o hayran olunası sabır çok acayipti çok. Bizim buralarda olsa ertesi günü boşardı herhalde kadın.

    Eminim evli olan arkadaşlar bazı şeyleri daha dikkatli değerlendireceklerdir ama bence bu birazda fazla imkanlılıktan kaynaklanıyor. Herkes bir garanticilik peşinde...Yıllar sonra annemden duyuyorum, babamla 1977 yılında evlenidiklerinde evde TV ve buzdolabı yokmuş. İlk 9 ay TV alamamışlar. Maddi imkansızlıklardan ötürü gidip spotçudan 2.el buzdolabı almışlar vs... Şimdi bakıyorum evlenen insanlara her şeyleri var ama mutsuzluk da o biçim...Daha görmedim ki " ya şunumuzda eksik olsun, sonra alırız..." diyen birileri. Allah gerçekten sabır versin evleneceklere...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F6806FD -- 16 Ağustos 2019; 3:10:6 >




  • Focus filme satsana hikayeni 1500 bölüm garanti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutma kızı alıyosan ailesini de alıyosun geçmiş olsun kurtulmuşsun en son başka biriyle evlenmiş olmamış sonrada kendini sana yamamaya çalışmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadınlara hak ettiklerinden fazla değer vermeyiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Huzur denen şey böyle işte hocam. Yüksek lisanslı veya doktoralı olmakta yetmiyor. Hocam yani sen de dünyayı dolaşıp neden gelip Türkiye'de evlendin :))
  • Akli dengesi bozuk galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afferim sana gardaşlık çok güzel yönetmişsin süreci. Şimdi mutlaka zor oldu bu süreç ama sonunda yönetmiş kimsenin kulu olmamışsın. Ben sünniyim. Etrafımda 20 çok samimi arkadaşım var ise 15 tanesi alevidir. Öyle ki onlar ile ölüme girerim. Bu ahlaksız aileden uzaklaşman ve sonucun böyle olması çok güzel olmuş.

    Ben olsam o kadar yılımın intikamını kesinlikle alırdım. Onu bir güzel kullanır ama sonuca hiç ulaştırmazdım. O zaman kadar seni baya kullanmış zaten. Yerinde olsam oyunu yeni başlatırdım.
  • Vallahi kardeşim Allah ciddi ciddi kurtarmış seni. Söz konusu Alevilik mevzusuna gelince, bildiğin ırkçılık. Anlamıyorum abi, bir insan alevi olmayı, kürt olmayı yada ne bileyim başka bir mezhebe mensup olmayı seçemez ki, doğuştan gelir. Boş ver kurtulmuşsun.
  • 1 sen bu kızla 7 yıl birlikte olup nasıl birisi olduğunu anlayamamışsın
    2 mezhep çatışması olacağını ya da olduğunu ailenin içerisinde olduğun halde görememişsin (her şekilde yansırdı)
    3 parasal yönden maddiyat olarak üstlenmişsin bu en büyük hatan olmuş kendini zengin gibi göstermişsin ve kalın bilezik almamışsın (onlar açısından öyle görüyorum çünkü kendini öyle lanse etmişsin. en kalın bileziği alabilecek durumda damat var ama aldığına bak bizim kıza deger olarak bunu görmüş derler normal olarak)
    4. ss kanununu hic mi okumadın. sev uzaktan sev. rahat mı yaşayacaksın evlen sonra rahat yaşa. zorlukları göster ki tepkilerini ölç sonra sorunlar yaşama.
    5 hocam yeni kız arkadaş bulmuşsun yeni yelkenler açmışsın. unutamayacaksın bu bir gerçek. çok sevmişsin değer vermişsin emek vermişsin ve karşılığında kocaman bir tekme görmüşsün bunları anlarım da yeni kız arkadaşlarda da bunları yapmamanı diliyorum.
    6 özel sorum olacaktı ama milyon kişi yazmış o yüzden üstü kapalı 4. maddeyi açayım.

    Ben çok hüsnü kuruntu yaparım. Bu kız bence sende bulamadığını bulmadığını başkasında aradı... 7 yıl eger evlenene kadar dokunmam(çok sevdiğine yapmaz insan anladın sen onu!) dediysen başkasında aramıştır. sonra sendeki eksikliği başkasında bulunca bunu bırakayım demiştir ama her insan senin değer verdiğin gibi sevdiğin gibi ona yaklaşmaz. sonra ondan da sıkılınca vazgeçip bir ömür geçmeyeceğini anlayınca sana dönmek istemiş... kısacası ss kanununu ya uygulamamışsın ya da o sana iyi uygulamış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0AF304ECB

    Hocam millet sizin gibi değil işte, bir mezhep yüzünden kutuplaşıyor insanlar. Saçmalıktan başka bir şey değil.
    Mezhep olayı yapandan 100 adım uzak duruyorum hayatta hiç bir faydası olmaz bana onu anladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cool_ice45

    Görkem kardeşim, verilmiş sadakan varmış iyi olmuş böyle ama benden sana tavsiye: Yeni ilişkinde 7/24 kızla birlikte olma. Sıkılır. Evden alıp eve bırakma, kendi gelip gitsin, arkadaşları ile olsun yalnız kalsın kendine vakit ayırsın.
    Yok şuan zaten arkadaşlarıyla takılıyor haftada 1 veya zorlarsan 2 kez anca görüşüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyrim

    Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamış biri olarak içinizde hep bir uhde kalacak. Arada hatırlayacaksınız ama en doğru kararı verip ayrı kalmışsınız.. Çünkü daha önce bunları yapan biri sonrada yapıyor emin olun.. Önünüze bakın..
    Hatırlamamak imkansız ara sıra tabi ki hatırlarım sonuçta 7 yıl beraberdik hep anılar kalıyor bir yerde. Ama kalbimde bir anısı bir sevgisi kalmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weisanstein

    Ucuz kurtulmuşsun. Bir sadaka ver önüne bak geçmişe çizgi çek. Allah yaşamında muvaffak etsin bundan sonra.
    Sağolun teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nextdoorboy

    Birader enayilik yapma, kıza da yardım etmeyi falan düşünme sil gitsin, önüne bak. İyi bir işin ve gelirin varsa elini sallasan ellisi
    Yok askerde iken akıl ve fikir vererek yardım ettim şuan yardım etmem işim dahi olmaz onunla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadyMM

    Yazdıklarını ciddiye alarak yazıyorum.

    Önceki kız hayırlı olmaz senin için. Bilgisizin teki. Bir kız bana bu takıları mı layık görüyorsun derse ve seninde fazlasını alma durumun yoksa o kız boş zaten. Kendini yetiştirememiş bilgisizin teki. Takı konusunda kız arkadaşlar ve aile ve özellikle anne karışır. Onlar beğenmezse ve kızda bilgisizse eğitimsizse onları dinler. Takılar insanın layık gördüğü şekli yansıtmaz. Önemli olan ne düşündüğündür,hissettiğidir. O kız yaşam boyu senden bir şeyler ister ve alamazsa kavga eder durur.
    Ona zaten dedim ki idare et evdekilerin eline para geçince zaten değişecekler para boşa durmasın diye aldılar anlamadı etmedi laf yaptı böyle oldu. İyi de oldu
  • Türkiye'deki kadınların zeka seviyesi 5 yaşındaki biriyle aynı gibi durduğundan pek çoğunun kafası çalışmaz ve uzun vadeli plan yapamazlar.
    Duygusal hareket ederler. Sinirli bir yanına denk gelirseniz sizi tek kalemde siler , istekleri yerine gelir ve onun mutlu yanına denk gelirseniz sizin peşinizi asla bırakmaz.

    Buna bir nevi sülük denebilir. Para simsarlığı da denebilir. Üzerinizden kazanç sağlamaya yönelik çıkarcı ve bencil insanlardır. Çok aşağılık insanlardır. Gerçek anlamda morgdaki ceset torbasından bir farkları yoktur. Ki yatakta bile ceset gibi hareketsizdir.

    Bu sebeple bu it ırk bulaşık yıkamaktan ve yemek yapmaktan başka bir işe yaramaz!
    Eğer kadın bulaşık yıkamaktan da bunalırsa size bulaşık makinesi almanızı söyleyecektir.
    Her ne kadar alacak durumunuzun olmadığını anlatsanız da kadın ısrar edecek ve yatakta gösterdiği ceset performansını da artık göstermeyecek ve belkide size yüz vermeyecek, sadece arkasını dönüp uyuyacak.
    Burada elindeki sidik kokan 30 gramlık ürünü size pazarlamaya başlayacak.
    Buradan sonrası cinayete kadar gidebilir.

    Ancak bu davranışların hiçbiri kadınların kendi kişiliği ile alakalı değil inanın.
    Bu yoz ve geri kültürümüzün sonuçlarının yeni kuşaklara yansımasıdır. Anadolu ise bu yoz itlerin en büyük karışım potasıdır. Buradan çıkan her zehirlenmiş beyin kalite ve anlayış gibi kavramlara sahip olamayacaktır!!

    Ben sadece menemen yapmayı biliyorum. Makarnayı bile yapmayı bilmiyorum, maddi durumum pek iyi değil diyorsanız, köylü Türk kadınları sizin ihtiyacınızı karşılamaya hazır. Herkes kapsın birer tane. Belki o zaman hayrını görürsünüz.




  • Ne acayip iliskiler yasiyorsunuz ne kadar karmasik. Hayati kendinize karmasiklastiriyorsunuz sadece. Paragoz oldugunu o altin olayinda anlayip birakmaliydiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Ağustos 2019; 10:49:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.