Şimdi Ara

7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
12.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • malum zihniyet yine şaşırtmadı

  • 7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)


    Atatürk, Türk halkı yalnızca kendi koyduğu kanunlarla ve kendi seçtiği kişilerle yönetilebilir dedi

    egemenlik kayıtsız şartsız milletindir dedi...


    Ulan Atatürk olmasa sen bugün ne akp ne chp konuşuyor olurdun... Şu anki siyasi liderler seçme seçlme hakkı olmadığı için muhtemelen köyünde çifçilik yapıyo olacaktı...Atatürk seni kul olmaktan çıkardı birey yaptı vatandaş yaptı seçme ve seçilme hakkı verdi.


    Atatürk olmasa padişah bu adam olacaktı, büyük erkek kardeş küçüğü boğduracak tahta geçecekti...ondan sonra da onun oğlu... ondan sonra da onun oğlu....21. yüzyıla gelmişiz Adamlar hala saltanat savunuyo la havle....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 8 Eylül 2021; 13:0:3 >




  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

    İşgal kuvvetlerinden biri olan yunanistan için "keşke yunan galip gelseydi." diyecek kadar vatan haini olan fesli leş deli kadir popcornoğlunu savunan da yada onun görüşlerini normal karşılayan da malesef gözümde popcornoğlu ile aynı seviyededir. 7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) 

  • storm350 S kullanıcısına yanıt

    o laf mana olarak öyle değil, ama evet dışarıdan bakınca öyle görünüyor. ben merhumun her görüşüne katılıyorum demedim zaten


    şurası bir gerçek ülkede kemalistler yunan edebiyatı yaparlar ama yunan meyhanelerinden koylarından çıkmazlar. rahmetli bu vahşeti kitap haline getirdiğinde yıl 60lar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: storm350

    İşgal kuvvetlerinden biri olan yunanistan için "keşke yunan galip gelseydi." diyecek kadar vatan haini olan fesli leş deli kadir popcornoğlunu savunan da yada onun görüşlerini normal karşılayan da malesef gözümde popcornoğlu ile aynı seviyededir.  

    lafı cımbızla çekresen istediğiniz yere koyarsınız vitrinde doğal, adamın tam konuşmasını koyun baştan sonada sarsan ,sondan başada sarsan o cümleyi ne anlamda kullandığı everest gibi açık .

    he oyle birşey diyecek dindar milliyetçi taban halen sevecek onu hevele lüvele .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Eylül 2021; 14:15:11 >
  • Hadi len ordan kriptolar...





    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)


    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)


    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)






    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)


    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 8 Eylül 2021; 14:32:59 >




  • Bu fesliyi ve bunun gibilerini dinleye dinleye İnönü'ye saldırdıkları yetmezmiş gibi bir de onun eşine saldırıyorlar.Neymiş Venizelos'un koluna neden girmiş?Bunun kadar iğrenç bir üslup ve ima zaten ancak siyasal İslamcılardan çıkabilecek birşey...Neyse gelelim asıl konuya...Mevhibe İnönü Venizelos'un koluna girmiş midir?Evet girmiştir lakin aynı şekilde Venizelos'un eşi Helena Venizelos'ta İsmet İnönü'nün koluna girmiştir.Bu bugünde devlet protokollerinde uygulanan bir uygulamadır.Yani devlet başkanları fotoğraf çekilirken veya resmi bir yere giderken genelde eşlerini değiştirirler.A ülkesinin devlet başkanının eşi B ülkesinin devlet başkanının yanına;B ülkesinin devlet başkanının eşide A ülkesinin devlet başkanının yanına geçer.Bunda garipsenecek ya da altında art niyet aranacak bir durum yoktur.


    Buyrun islamcıların istismar ettikleri fotoğrafın gazete haberine bakalım;


    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)


    Haberde de açıkça belirtildiği gibi İsmet İnönü'nün kolunda da Venizelos'un eşi vardır.Lakin o dönemin insanları gelecekte siyasal islamcıların bu fotoğraf karesi üzerinden iftira kampanyası başlatacaklarını düşünememişler ne yazık ki.


    Buyrun bu da Venizelos ve Atatürk'ün çektirdiği bir fotoğraf.Atatürk evli olmadığı için fotoğrafta Venizelos'un kolunda manevi kızı Afet hanım var,Atatürk'ün kolunda da Venizelos'un eşi Helena Venizelos var;


    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)

    Bu fotoğraf karesinde Venizelos'un eşi açıkça Atatürk'ün kolunda gözüktüğü halde tahmin edin siyasal İslamcılar bunu nasıl paylaşıyor dersiniz?Elbette sadece Afet hanım ile Venizelos'u paylaşarak bu fotoğrafı yayıyorlar.


    Neydi,duyamadım ''Yalan Yazan Tarih Utansın' mıydı sloganları?


    Evet,bence de 'Yalan Yazan Tarih Utansın'...Ama pek utandıklarını bugüne kadar görmedim.Nitekim bu konu başlığı altında yazan fesli hayranlarında da bunu açıkça görüyoruz.


    Her halde bu İnönü'nün eşine ve Atatürk'ün manevi kızlarına,eşine,annesine,kız kardeşine saldırmalarının psikolojik alt nedeni şevketlü padişahları olan Vahdettinin eşlerini,kızlarını,çocuklarını İngiliz İşgal Kuvvetleri Komutanı General Harington'a emanet edip,İngiliz zırhlısı Malaya'ya atlayıp arkasına bile bakmadan ülkeden topuklaması yatıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 8 Eylül 2021; 15:22:24 >




  • ya alemsin surp adam Atatürkü ve Atatürke yakın olan klişileri sevmiyor dini politiklarından dolayı sanki gizli saklı brişeyde adam Atatürkü seven mezarıma gelmesin dedi daha nediycek acaba7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) 

  • üstteki fotoda çok medeniyetle bir alaksı varda sankide savunuyor birde, yok islamcılar saptırmış, karımın kızımın elin adamının kolunda ne işi var acaba? batılılaşcaz moderenleşçez diye saçma saçma işler yapılmış o zaman.

    2021 yılındayız o foto şu an bile normal değil türk toplumunda normal olmasıda imkansız Atatürkçü kesim dahil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Eylül 2021; 15:49:24 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    oooo Kerimcem hoş geldin nerelerdesin, artık seni böyle konular dışında ekonomi konularında göremiyoruz, lütfen daha aktif olur musun? Yoksa puanın düşer bak trol merkezinde süpervizörün kızar 7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) 


    o konuşmasını tam da dinlesen, yarımda dinlesen, baştan sona da dinlesen, sondan başa da dinlesen,yukarda aşağıya da dinlesen, 45° açı ile de dinlesen, köşe de dikine de dinlesen buram buram vatan hainliği kokuyor kerimcem cim7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)  siz sadece işinize geldiği gibi anlıyorsunuz mevzu bu7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm350 -- 8 Eylül 2021; 15:42:46 >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

    Yunan meyhaneleri yunan koyları ? sen hangi ütopya da yaşıyorsun? 60 yıllarda yazmış ama o vahşeti yaşatanların galip gelmesini istemiş çok enteresan ve mantıklı gerçekten 7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm350 -- 8 Eylül 2021; 15:43:22 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Hacıları dolandırdığı ve Mehmet Akif'e küfrettiği mahkeme yoluyla bilirkişi raporuyla ispat edildi. Fesli Mhp'li vekile açtığı davayı kaybetti. Böyle saçmalığı ancak senin gibi ne üdüğü belirsiz cemaatçi tipler savunur. 7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı) 



    Bu arada Yücel Bulut Mhp milletvekilidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 8 Eylül 2021; 15:43:58 >
  • Bu deli kadir aslında tam turnusol kağıdı gibi işlev görüyor.


    Birinin bu deliyi sevip sevmediğini sorarak tüm kafa yapısını anlayabilirsiniz. Seviyorsa ilişiğinizi kesmenizi tavsiye edebilirim.

  • msj larımı okuyup benle muhattap oluyorsan şu banı kaldırsana bir zahmet saçma değilmi cvp veremeyip şekilden şekile sokuyon beni.

    ben kadir mısır oğlunu seviyorum demedim adam açık Atatürk düşmanı .

    hacılar olayını bilmiyorum bilgim yok.

    ama o yunan galip gelseydi dediği cümle konuşmanın ana teması kaç defa dinledim çok açık dindarlara yapılan zulüm anlamında kullanmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Eylül 2021; 16:4:52 >
  • ben sevenleri 2 ye ayırıyorum.


    1- kendi görüşünün benzerliğinden dolayı seviyordur ve aklı yerindedir.(benim bir eski arkadaş yüksek lisans yapıyor.) onunla oturup konuşup bu herifin o kadar kafa yapısı normal olmadığını tartışarak bu konuda pek akıllı olmadığını anlatabilirsin.


    2-


    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)
    7 Eylül 1983: Kadir Mısıroğlu Artık Türk Vatandaşı Değil (İngiltere'ye Sığındı)youtube
    Hasret Yıldırım Araştırmacı-Yazar Hak Yolu’nun Bağrıyanık Yolcusu
    https://www.youtube.com/c/HasretY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m/videos

    bu iki fitneci kanallar gibi kafa yapısı aynı ise işte bunlardan uzak durmanız gerekebilir. bıçak da çıkar kan da çıkar. o derece





  • uuuu forumun ejderyacısı gelmiş

    o lafı savunmasa şaşardım yok öyle demek istemedi de hebele hübele....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Eylül 2021; 19:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    yuh ya 2 türlüsü de iğrenç bunun nesini savunuyorsunuz

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.