Şimdi Ara

6500 - 7500 lira Arası Oyun Pc si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KONUYU YANLIŞ YERE AÇTI İSEM KUSURA BAKMAYIN TAŞIRSANIZ M.OLURUM

    Merhabalar Sayın Forum Abilerim ve Kardeşlerim Bütcem 7500 liraya Kadar Çıkıyo Bana Sağlam Beni En Az 5 - 7 Yıl İdare Edecek Pc Lazım Genelde 7/24 Açık Olacak 2 3 Oyun Açtığım Zaman Kasmıyacak Bir Bilgisayar Arıyorum Benim Teyzemin Oğlu Batmanda Bilgisayar Mühendisi Ona Sordum Toplama Dedi İşte Bende Pek Anlamadığım İçin Siz Değerli Forum Ailesine Danışmak İstedim Benim Ne Yapmam Lazım Bide Hd Ekran İstiyorum MasaÜstü Arıyorum Bütceni Zorla Derseniz 8000 liraya Çıkabilirim Şimdiden Siz Değerli Arkadaşlara Abilerime Kardeşlerime Şükranlarımı Sunarım HAYIRLI FORUMLAR.



  • Hocam konuyu buraya acarsanizhttp://donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=475 daha hızlı geri dönüş alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyur ASUS ROG
    MSI




  • Kardeş bana sorarsan senin için laptop veya toplama farketmiyor ise KESİNLİKLE MASAUSTU TOPLA . Fakat 8 bin liraya laptop da alsan masaustu de alsan 4000 - 5000 TL lik bilgisayarlarla aralarında fark olmayacaktır (Şu anki oyunlar için) .

    Masaustu toplayacaksan arkadaşlardan : İntel + Nvidia bir sistem tavsiyesi al

    Laptop istiyorsan da : Monster Tulpar T7 al çünki şu an ki bilgisayarların en iyisi bile 3-4 sene sonra eskiyecektir o yuzden kalan parayla da 3-4 sene sonra yeni laptop alırsın. Hem de oyunlarda yukarıda dediğim gibi 20 000 Tl lik laptopla da ultrada oynanıyor 4000 tl lik le de o yuzden bunu önerdim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.