Şimdi Ara

614c hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, 21/11/2008 tarihinde Ümraniye Mediamarkt marketinde Hp 614c marka pda telefonların topladıldığını öğrendim. tuş ve cihazın içindeki bir parça yüzünden olduğunu söylediler. bilginiz var mı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina34 -- 22 Kasım 2008; 19:44:05 >



  • Bu konuda ben de araştırma yaptım ancak mağazalardan toplatıldığına dair birşey duymadım.
    Servislerden araştırdım ve hoparlör ile kasada ki birkaç ufak problemden dolayı şikayet aldıklarını öğrendim.
  • 614c alacaktım, bunu öğrenince vazgeçtim. 914c aldım, bimeksten kampanyalı, ancak cihazın şarj kapağı kendiliğinden açıldığı için iade etmek istedim. fatura ile iade zamanı arasında bir saat vardı, sim kart taktığınız için iade alamıyoruz dediler. şok oldum. kayıt alalım 30 işgünü içinde falan birşey söylediler. bende haliyle oradaki yetkiliye biraz çıkıştım. yeni bir telefon ve aradan bir saat geçmiş makinayı iade almadılar. neyse hp den haber bekliyorum. Bimeksten ürün alırken iyi inceleyin(diğer ürünlerde böyle birşey olmuyormuş ama telefonlarda iade almıyorlarmış) telefonları fatura kesildikten sonra iade almıyorlar.(ama bimeks gibi bir markadan beklemediğim bir cevaptı) herkese syg.
  • Her nedense bu telefon hakkında çok karalama var. Ben de telefonun avukatlığını yapmıyorum elbette. :) Yalnız kullandığım ve tecrübe ettiğim kadar bahsedebilirim. Bu telefonu bir arkadaşta gördüm. Çok hoşuma gitti ama PDA gibi cihazlar bana fazla geldiği için uzak durdum hep. Sonunda arabama ya bir GPS alıcısı alacaktım ya da hoşuma giden ve içinde ayrıca GPS alıcısı olan bu telefonu alacaktım. Telefonu aldım. Paketin içinden çıkmadığı için bir yerlerden bulduğum bir nav yazılımı yükledim ve bir süredir kullanıyorum.

    PDA dediğiniz alet sıradan telefonlara nazaran zor bir alet. Yani çok basit şekilde telefonu tek elinizde tutup rehbere kolayca girip istediğiniz kişiyi kolayca bulup aramak bu aletlerde can sıkıcı bir hale dönüşebiliyor. Yazılımı Microsoft'tan çıktığı için illâ ki hata mesajları da alabiliyorsunuz (pc sürümleri kadar aşırı olmasa da). Ama yine de arabama binip gps'i açınca, yol hafızası zayıf biri olarak "oh, iyi ki almışım şunu" diyorum. Gece yatağa uzanıp telefonu kurcalamayı da seviyorum. Ne yalan söyleyeyim: hızlı bir alet.

    Ayrıca GPS refresh rate'i de hızlı.

    Bana göre tek sıkıntısı GPS ve WI-FI açıkken pili çok yiyor olması. Gerçekten sıkıcı bir durum benim için çünkü bu iki özelliği çok sık kullanıyorum.




  • Offical İngilizce rom güncellemesini illegal şekilde yükledikten sonra güç yönetimi konusunda bariz şekilde düzelmeler gördüm.

    İlgilenenler için:

    http://forum.donanimhaber.com/m_27842974/mpage_1/key_//tm.htm#27842974



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 23 Kasım 2008; 17:28:46 >
  • cesaret edemiyorum:)

    bu arada burası yeri değil ama 614c ile tomtom kullanmak istiyorum. velâkin yazılımı ve haritayı bulamıyorum bir türlü :( bana yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.