Şimdi Ara

600-800 TL ARALIĞINDA SİSTEM ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bütçem 600-800 tl arasında. Elimde 4 yıl önce aldığım Vestelin ev sinema sistemi var. Her hoparlörü tek tek ayarlamaktan sıkıldım. Yeni sistemlerde de durum bu şekilde mi? Yani iyi bir surround elde etmem için arkaların ve önlerin ses seviylereini her filimde tek tek ayarlamam gerekiyor. Ses kalitesi de çok kötü. Bu yüzden iyi bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Aslında ne alırsam alayım sanırım benim külüstürden kat kat iyi olacak galiba. Bana bu bütçe aralığında en iyi sistemi önerir misiniz?

    Not: Kablosuz arka hoparlör düşünmüyorum. Çünkü yerden kablo döşettim.
    Hoparlörlerin de kule olması tercihimdir.
    En çok incelediğim markalar Sony ve Samsung.
    Acil öerilerinizi bekliyorum.



  • Lg ht904ta aldım 700 tl çok memnunum
    ama dvd özellikleri vs ne istediğinde önemli tabiki. 1 adet composite + hdmi ve optic girişi mevcut. Benim için yeterli. dvd playerını kullanmadığım için o fonksiyonlarını çok kurcalamadım.
  • arkadasım ben senin yerinde olsam, gider tüm mağazaları gezerim. paran cebinde olduğu zaman, güzel sistem çok.ben sana pıoneer baslıyarak örneklerini veriyim,sıfır pıoneer DVD, Amfi,5+1, Subwofer yani kısacası ev sinema sisteminde olabilecek herşey toplam fiyatı 2500 TL civarında, ama pıoneer yetkili servislerini gez, dolaş, bi kontrol et. 2.el bulursan 1000 TL ye tamamını alabiliyorsun, temizinide bulursan süper olur. ben pıoneer yetkili servisinde çalışıyorum. bi ara bizede denk gelm,işti böyle bi sistem, 1000 TL ye komple verdik. anında satıldı zaten. böyle şeylerin denk gelmesi lazım, bi nevi şansın varsa yakalarsın, neyse. sony de pıoneerden geri kalmaz yani ev sinema sisteminde, dediğim gibi 2.ci el de olsa kaliteli ürün almanı tavsiye ederim. sıfır ürün alıpta markası kötü olacağına 2.ci el olsun markalı olsun. teknikhs ev sinema sistemi, mükemmel ötesi.ben senin yerinde olsam bu 3 marka başta olmak üzere markalara bakarım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.