Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
380
Cevap
94
Favori
42.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

    SDP panel var. İyi bir paneldir. 12 COF kullanılmış, uzun ömürlü olur. Yansıma önleyici katmanın değeri %5 (rakiplerine göre iyi. Bu fiyatlardaki tvlerde %1 antiglare oranı görüyoruz.). Geniş açılı VA panel var. Siyah renk kalitesi iyidir. Yan açılardan bakıldığında diğer VA panellere kıyasla daha az bozulma olur.



    LG webOS işletim sistemi olduğu için Netflix, Disney gibi platformlarda lisans derdi olmadan en yüksek kalitede izlersiniz. Ama webOS'in uydu TV arayüzü ve ayarlar menüleri bana çok karmaşık geliyor. Uygulama çeşitliliği de Android'e göre çok zayıf. Temel uygulamalar ve popüler platformlar var ama daha fazla seçenek isterseniz yetersiz kalıyor.



    Yukarıda yazdığım eksiler görecelidir ama bir eksisi var ki bence herkes hemfikirdir. Onvo'ların ses kalitesi zayıf oluyor. Seste biraz boğukluk mevcut.


    Eğer ses kalitesi önemliyse ve Android olmasını isterseniz Vestel 70UA9630 modeline bakın derim. Dahili subwooferı var. Ses kalitesi iyi. https://www.hepsiburada.com/vestel-70ua9630-70-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBCV00004AA7NP?magaza=Demirhanlar%20Vestel%20Yetkili%20Online%20Bayi


    Şu an gördüğüm kadarıyla Hepsiburada'da Onvo'nun fiyatı artmış. Benzer fiyatlardaki diğer modellere de baktım. 20 bin liraya 70 inç boyutlarda daha iyi bir alternatif yok. Daha iyisi için bu tvnin üstüne en az 8-9 bin tl eklemek gerekiyor. Aynı fiyata düşmesini bekleyip satın alabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 22 Ocak 2024; 23:53:40 >




  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için dikkate alacağım.
  • Samsung 65qn90c şu an 64 bin TL alınır mı?
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

    Eğer OLED istemiyorsanız, canlı görüntü kalitesi isterseniz bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi TV’dir. Samsung’un amiral gemisi modeli olduğu için dolu dolu özellikleri var. Mağazada canlı şekilde görme fırsatım olmuştu. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi.


    Fiyat olarak da 1 ayın en düşük fiyatı 62.400 TL (5Ocak'ta düşmüş oda). 67.260 TL'den başlıyor şuan. 1 ayın en düşüğünden biraz fazla ama piyasaya göre bayağı iyi bir fiyat.

  • 65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]

    Dostlar vatandayim , 38.999 TL ,ye düşmüş , internet fiyatı ile aynı, ne dersiniz alınır mı ?
  • fozcann F kullanıcısına yanıt
    Ankarada 38k 6 taksit yapıyolar hocam
  • melole123 M kullanıcısına yanıt
    2 gün önce vatanda gece indirimiyle 34.500 dü
  • melole123 M kullanıcısına yanıt
    Nerede hocam oradan alayım , Nasıl bu TV sizce ?
  • melole123 M kullanıcısına yanıt
    O zmaan takip edelim yine düşer .
  • fozcann F kullanıcısına yanıt
    Takip etmekte fayda var hocam ben
    65qned756 lg
    65c745 tcl
    65q60c samsung
    Arasından tcl tercih ettim gayette memnunum hocam 2 gündür kullanıyorum
  • Philips Ambilight TV 65PUS8108/62 65''(164 cm) 4K UHD Dolby Vision, Dolby Atmos, Smart TV



    27.749 TL


    (Son 1 ayın en düşük fiyatı)


    Ambilight sevenler değerlendirebilir. Diğer sitelerde 31 bin TL ve üzerinde fiyatlara satılıyor.



    amazon
    Philips Ambilight TV 65PUS8108/62 65''(164 cm) 4K UHD Dolby Vision, Dolby Atmos, Smart TV
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBRVGJ4H



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 29 Ocak 2024; 17:9:12 >
  • takirti kullanıcısına yanıt

    Selamlar bu cihazı aldım ve iyice kullanmadan net yorum yapmayayım diye beklemiştim şuana kadar kullanımımdan gayet memnunum görüntü kalitesi gayet güzel apple tv 4k ve ps5 ile kullanıyorum kendi google tv olarak pek kullanmadım açıkçası biraz kurcaladım ama uygulamalarda sorun yoktu hepsi iyi calisiyor.Ses sistemi olarak da lg soundbar kullaniyorum tv yi sadece ekran olarak kullandim diyebilirim ama buyuklugu ve kalitesi bekledigimden güzel cikti benim gibi kullanicak olanlar icin gayet mantikli ve yeterli tavsiye ederim ama kendi ses sistemi ve google tv olarak kullanicaklar icin de yeterli olur diye dusunuyorum aldiktan bikac gun sonra tcl 75c645 samsung ve lg de 40 42 bandina da urunler vardi keske iptal edip onlari alsaydim diye dusundum sonra bosa 10 bin fark vermeye gerek yok 3 yilda garantisi diyerek kullanmaya mutlu bir sekilde devam ediyorum umarim sorunsuz sekilde devam ederim bakalim

  • WhatTheF5 kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun. umarım her bakığınızda oh be iyi ki aldım dersiniz :)

  • 65 inch DAEWOO ya da TECHWOOD alalım mı ? androidli mandroidli

  • unpop kullanıcısına yanıt

    Beklentiniz ölçüsünde memnuniyet durumunuz değişir. Her iki markayı kullanıp da memnun olan da var. Hoşuna gitmeyen de var. Android arayüzünde akıcılık problemleri olabiliyor. Ses kalitesi vasat. Fiyatına göre görüntü kalitesi var. Bütçeniz vestel, toshiba, sunny, onvo'ya yetmiyorsa tercih edilebilir. Televizyon kanalları izleyip arada bir dizi-film izlenecekse her türlü iş görür. Daewoo ve Techwood TV'ler Vestel garantili olarak satılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 1 Şubat 2024; 11:19:47 >
  • melole123 M kullanıcısına yanıt
    Tcl'i ne kadara almıştınız hocam ? TCL ürünleri yurtdışına göre pahalı geliyor bana.
  • 60 - 70 bin TL civarlarında tv arayışımdayım. Bir kaç gündür bakınıyorum mağazalarda. Tabi çok model var. Ama aklımda samsung yada LG alma düşüncesi var. Boyut olarakta 75 inç düşünüyoruz. Misal samsungda 75Q80C modelini gördüm. LG de gördüğüm bir kaç model var ama kalımda kalmadı.
    Sizlerede danışmak istedim. Bu fiyatlara çıkınca işin rengi değişiyor biraz, bu parayı vermişken değecek bir model almak istiyor insan. Tv kullanımımız, normal bir kullanıcı olarak düşünebiliriz. Netflix vb platformlar arada bir olur, ps5 vb kullanımlar ise şimdilik yok ama ilerde olabilir tabi.
    Bir çok modelde değişik teknoloji var. Oled , qled, nanocell vb gibi. Biraz araştırdım ama sanırım hepsinin birbirine göre üstünlükleri var.
    Fiyat performans olarak neleri önerebilirsiniz arkadaşlar. Gerçekten değecek fark olursa Ücrette 3 5 aşağı yukarı oynama olabilir. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim




  • teknosa da alacaklar link atarsa indirim çeki bakabilirim
  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam bende yeni tv aldim 75 inc grundig 75 ghu 9000 aldim nanocell 120 hz yenileme hizi var 3 yil garantili ve 32700 lirayken taksitle almistim 1 aya yakindir kullaniyorum apple tv ve ps5 ile goruntuler gayet guzel ve akici cok memnunum eger sizin gibi 70 80k butcelere cikiyor olabilseydim tcl 75c845 mini led modelini tercih edebilirdim kaliteyi hissetirir

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.