Şimdi Ara

550-600 TL Arası Telefon Önerisi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 550-600 TL arası 2. el olabildiğince büyük ekranlı android işletim sistemli telefon önerebilirmisiniz benim aklımda bir kaç model var

    Sony Ericsson Neo v > Ekranı 3.7 olduğu için kararsızım daha önce Optimus Black kullandığım için küçük gelebilir (Pekte küçük değil aslında :) )

    Htc Desire HD > 600 TL 2. el bulabilirsem alabileceğim bir telefon (Kullanan varsa tavsiye edermisiniz ?)

    Lg Optimus Black > Eski telefonum ekranı tatmin edici GO Launcher EX ile menü geçişleri harikaydı (Menü geçişlerinde kasma oluyor diyenler için)

    Motorola Milestone 2 > Pek inceleyemedim ama çok güzel bir telefon işlemcisi üsteki telefonlardan iyi sanırım önerirmisiniz ?


    Şuan aklımda olan telefonlar bunlar bu telefonlar arasında tavsiye ettiğiniz varsa sebebini yazarak söylerseniz sevinirim.

    Bu arada biraz değişiklik yapıp qwerty klavyeli bir telefonda alabilirim önerdiğiniz varsa yazabilirsiniz.


    Telefonda en çok sosyal ağlarda dolaşırım, internette gezinirim, kamerayı pek kullanmam, Oyun oynarım ama 1 gün sonra sıkılır bırakırım, işimden dolayı navigasyonu devamlı değilde ara sıra kullanırım, evde telefonu sadece mesajlaşmak için kullanırım.

    En fazla verebileceğim para 600 liradır telefona çokta para vermek istemiyorum bilgisayar toplayacağım için en fazla bu kadar çıkıyor

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • bence huawei ideos x5 ama ekranı küçük gelebilir mükemmel bir telefondur f/p kralı
  • Tam ben de sizin fiyat aralığında benzer kararsızlığı yaşıyorum. Araştırdıkça işin içinden çıkamıyorum gerçekten. Lg Optimus Black ekran büyüklüğü ve parlaklığı ile; Neo v de GPU'sunun biraz daha iyi olması ile önde. Ayrıca galaxy w'yi de düşündüm garantili ikinci el fiyatı 700 civarında ama Arabistan'dan pasaport kaydı dahil 570 getirebilme durumum var ama bu sefer de garanti olayı can sıkabilir.

    Biri çıkıp Optimus black'in gpu'su düşük gibi olsa da hiç farketmezsiniz ya da sıkıntı çıkarmaz dese direk alacağım ama maalesef tam istediğim bilgilere ulaşamadım. Bir de aldıktan sonra düşük donanımlı, şu oyun çalışmıyor, şurada kasıyor diye düşünüp keşke demek de istemiyorum. Çok şey istiyorum sanki ama kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa seçim yapmak daha kolay olacak




  • Milestone 2 yi arıyorum bende . Hem sağlam hem çözünürlüğü iyi .
    Diğer telefonlarla falan kıyasladım çok iyi duruyor ama . Uygun bi milestone 2 de bulamadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.