Şimdi Ara

50Mbit Superonline çeşitli yerlerde hız sorunları ve diğer durumlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şuan 50Mbit hızında Superonline fiber kullanıyorum ve yaşadığım sorunu kısaca özetlemek gerekirsem şöyle; Torrentlerde 5mb/sn görüyorum. Origin&Steam gibi yerlerde 2,5-4mb /sn görüyorum. Bunlarda hiç bir sorun yok. Ama normal internet üzerinden yapılan indirmelerde yüzde 90 ihtimelle 500kb/sn ve altında oluyor (birkaç site hariç). Tamam torrent vb. gayet tatmin edici ama diğer durumlarda eski 8mbitlik TTNET paketim kadar hızı görmek için dua eder oldum. Aşağıda farklı hostlar üzerinden yaptığım hız testlerinin sonuçlarını paylaştım gerçekten çok ilginç. Birde DNS Kullanıyorum OpenDNS veya Google DNS oluyor genelde bunun yüzünden olabileceğini söylemişti biri, kaldırdım bir süreliğini çok bir fark görememiştim. Yardımcı olabilecek veya sorunla ilgili bir bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.


    Istanbul/Türkiye Superonline hostu üzerinden 65-75mb/sn civarında download hızı geliyor. Ama upload hızını test ederken test bitmiyor takılıyor. Fotoğraf koyamadım.

    Istanbul/Türkiye TTNET hostu üzerinden;
     50Mbit Superonline çeşitli yerlerde hız sorunları ve diğer durumlar.


    Istanbul/Türkiye TurkNet hostu üzerinden;
     50Mbit Superonline çeşitli yerlerde hız sorunları ve diğer durumlar.


    Bursa/Türkiye Vital Teknoloji hostu üzerinden;
     50Mbit Superonline çeşitli yerlerde hız sorunları ve diğer durumlar.


    Frankfurt/Almanya Superonline hostu üzerinden 5-6mb/sn civarında download hızı geliyor. Ama upload hızını test ederken test bitmiyor takılıyor. Fotoğraf koyamadım.

    Münih/Almanya P3 Communication hostu üzerinden 1mb/sn civarında download hızı geliyor. Ama 3-4 mb/sn upload hızı geliyor ama upload testi bitmiyor.

    Lütfen yardım.







  • Benim lokasyonum istanbul ama ankaradan baglanti kuruyorum 50mbit anlasmam var ortalama ay baslarinda 90mbit e kadar goruyorum ekstra olarak ilerleyen gunlerde kota asimi sorunu yasadigim icin 2 mbit e kdr iniyor wifi ile test ettigim degerler bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.