Şimdi Ara

500 GB HDD WESTERN DIGITAL MYBOOK PREMIUM ES EDİTİON GELDİ.İZLENİMLERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
14.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180152086373&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=008

    Evet arkadaşlar linkteki ürün bugün itibariyle elime ulaştı.Yalnız üründen esata-esata kablo çıkmadı onun yerine esata-sata kablosu çıktı.Anakartımda 2 adet serial ata bağlantı birimi mevcut.

    Ürünü direk esata-sata kablosuyla bilgisayarın anakartındaki sata birimine bağladım.Bilgisayar WD yi otomatik olarak tanıdı.

    İlk işlemim WD ye divx flimleri atmak oldu.

    1,58 GB (1.706.049.024 bayt) veriyi 40 saniyede bilgisayardan Harici HDD ye veriyi gönderdi.

    İkinci işlemim internetten indirdiğim flv uzantılı klipleri atmak oldu.

    1,45 GB (1.567.618.141 bayt) veriyi 35 saniyede bilgisayardan Harici HDD ye veriyi gönderdi.

    ilk izlenimlerim bunlar şuan 2 adet esata-esata bağlantı kablosu siparişi vericem geldiğinde bu izlenimlerimide aktarırım.

    Sevgiler saygılar...
    ercanwins




  • hayırlı olsun arkadaşlar.
    ben de 3 hafta kadar önce aynı üründen almıştım bimeks'ten. o zaman 238 ytl'ye gelmişti. yannız kullanmaya başladıktan sonraki 3. günde arızalandı ve hard-disk gümledi. usbden takılınca bilgisayar onu tanıyordu ama "Bilgisayarım" içerisinde gözükmüyordu normalde olması gerektiği gibi. neyse teknik servise götürmüştüm, dün ithalatçı firma yenisini yollamış bimeks'e. ancak bu yolladıkları ürün tamamen aynı nitelikte ama yeni partiden. yani indirimlerin nedeni eski stokları eritmek (en azından bimeks için:)). yenisinin üstüne works with vista gibisinden bi etiket fln koymuşlar. inşallah bu da (sizinkiler de :)) gümlemez.
  • Öncelikle teşekkürler Geuqa geçmiş olsun.İnşallah böyle sorunlarla karşılaşmayız dvd den verilerimi kaybettim diye sinir olmuştum böyle bir durumda çıldırırım herhalde.
  • evet allahtan ben daha çok kullanmamıştım. bi de bozulmadan hemen önce format atmak için içindekileri de yedeklemiştim. bi kaybım olmadı yani :)
  • Güzel ürün Walla çoğu zamanda lazım oluyor...
  • Bende 500gb Maxtor var oda çok güzel...Isınma problemi vs. yok...
  • bu sitede fiyatı 238 YTL gözüküyor. Ama güvenebilir mi, değil mi hiçbir fikrim yok. Daha önce hiç duymadım. Bu siteden alışveriş yapan varmı daha önce?

    http://www.sanalbayim.com/asp/show_stock.asp?product=WDG1SU5000E&ref=akakce&v=0.69.5
  • hiç duymadım bu siteyi dikkat et derim...
  • Ben dün 2 tane WD Premium eSata aldım tanesi 207 YTL/6 Taksit'den, malum kampanya


    Ama eve geldim, birini arkadaşıma yolladım Ankara'ya, diğerini kendime almıştım, benimkinin adaptörü bozuk çıktı sanırım, taktım ışık yanmadı adaptörde...

    Yoksa bilmediğim bir şey mi var?
  • Öncelikle ürünün hayırlı olsun. Adaptörle elektrik prizi arasınki kabloyu yuvalarına tam yerleştirdin mi temassıslık olma ihtimali olabilir kontrol et.Durum değişmesse büyük olasılık adaptörde arıza olabilir normalde prize taktığın zaman adaptördeki ışık yanması lazım.Işıktada bi problem olabilir harddiski çalıştırmayı denedinmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 11 Eylül 2007; 8:53:34 >
  • Aynı üründen 1 ay önce bende aldim 230 Lira civarında bir fiyatı vardı. Şimdiye kadar hiç bir problem çıkmadı, ısınma sorunu gerçekten hiç yok aynı şekilde windowsun tanıma sorunu da. Benim karşılaştığım tek sorun içine windows xp yükleyememem ama onun da alet ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum.

    Almayı düşünen herkese tavsiye ederim.
  • esata olayı nedir yaw ? ne işe yarar her pc de çalışırmı çünkü aynı ürünün usb 2.0 ı 50 ytl daha ucuz değermi kullanmayacağımız bişeye 50 ytl vermeye..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: azrael_13

    @ thall
    lacie nasıldır diyer sormuşsun şöyle diyeyim süperdir bir tanedir. Prodüksiyon şirketlerinde kullanılan macintoshların yanında her zaman lacie disklerden görürsün. Bunun nedeni sağlam,sessiz ve güvenilir olmasıdır bana sorarsan. Ama son kullanıcılar için biraz pahalı kaçıyor fiyatları, yurtdışından getirtebiliyorsan kaçırma derim.


    ben biraz araştır lacie leri fakat içlerinde fujitsu samsun maxtor wd ve seagate gibi marka hdd ler kullanıyormuş bu bahsettiğin kalite farkı nereden kaynaklarınıyor
    ben 2.5 hdd almak istiyorumda şu an en ucuzu lacia kasasıda iyi ama güvenemedim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hami10

    esata olayı nedir yaw ? ne işe yarar her pc de çalışırmı çünkü aynı ürünün usb 2.0 ı 50 ytl daha ucuz değermi kullanmayacağımız bişeye 50 ytl vermeye..


    Merhaba esata olayı daha yeni olduğu için yeni çıkan anakartlarda mevcut, eski sürüm anakartlarda aparat veya onun cinsinde bağlantı birimiyle (dönüştürücü vs.) ile bu bağlantı birimini kullanabilirsin.Hakikaten çok fark var yukarıda verdiğim veri transferi ile ilgili verileri bilgisayarın harddiskinden harici harddiske veri transferinde sundu.Zaten anakartın sata destekliyorsa bağlayamamanda imkansız.Diğer sata olmayan anakartlar hakkında bilgi veremeyeceğim denemediğim için.benimki şuan satadan bağlı bilgisayar ürünü kendi otomatik görüyor sorunsuz ve veri akışı gayet hızlı.




  • aynı ürün var bende de ama anakartımda esata desteği yok ercan yazdığın esata-sata kablosunu nasıl kullanıyorsun, sata girşileri anakartın üzerinde olduğu için problem olur gibi geliyo bana. bi de bu kabloyu türkiyeden bulamaz mıyız?
  • asusp4 p800 X anakartım esatayı destekliyomudur ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hami10

    asusp4 p800 X anakartım esatayı destekliyomudur ?



    Anakartın kitapçığından görebilirsin...

    Eğer kitapçığı yoksa ürünün resmi sitesinden yada stokta olduğu herhangi bir mağazanın ürün açıklama kısmından teyit edebilirsin...

    Ama şu kadarını söyleyebilirim ki, ben araştırdığımda 250$+KDV altındaki anakartlarda eSATA göremedim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: furkan_

    aynı ürün var bende de ama anakartımda esata desteği yok ercan yazdığın esata-sata kablosunu nasıl kullanıyorsun, sata girşileri anakartın üzerinde olduğu için problem olur gibi geliyo bana. bi de bu kabloyu türkiyeden bulamaz mıyız?

    esata desteği benim anakartımdada yoktu.aşağıdaki aparatı esata desteğini kazandırayım diye aldım içinden ürün ile birlikte (esata-esata) kablosu yerine (esata-sata) kablosu çıktı, aparat anakarttaki sata girişlerini esata girişine çevirmekte

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180152086373&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=008

    Bende esata-esata kablosu çıkmadığı için çıkan kabloyu (esata-sata) direk anakarttaki sata girişine taktım herhangi bir sorun çıkmadı ve ürünü bilgisayar otomatik çalıştı.

    Bu yüzden bence anakartta sata girişleri olması yeterli.İstersen yukarıdaki ürünü temin edebilirsin.Hem anakartın esata desteğine kavuşur hemde (esata-sata) kablosuyla direk anakarttın sata girişlernden yararlanabilirsin.esata özelliğini kullanabilme için (esata-esata)kablo temin etmen gerekmekte

    http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=A2361

    Bence yukarıdakilere hiç ihtiyaç yok tek (esata-sata) kablo bu iş için yeterli

    (ESATA-SATA)KABLO
    http://cgi.ebay.com/1M-eSATA-SATA-Data-Cable-Shielded-3GB-Transfer-NEW_W0QQitemZ330165727042QQihZ014QQcategoryZ86540QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

    Bu ürünü türkiyede bulabilirmisin bilmiyorum


    quote:

    Orjinalden alıntı: Hami10

    asusp4 p800 X anakartım esatayı destekliyomudur ?

    Anakartında sata girişleri var.esata desteği yok, bunu aparatla esata destekli yapabilirsin ürünü linkte verdim yada direk sata girişinden bağlantı yapabilirsin (esata-sata)kablo ile.

    (ESATA-SATA)KABLO
    http://cgi.ebay.com/1M-eSATA-SATA-Data-Cable-Shielded-3GB-Transfer-NEW_W0QQitemZ330165727042QQihZ014QQcategoryZ86540QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem




  • ürün bende de war we de bende bu esata girişi için kartta war. ürünü alırken almıştım ama kablo yok işte
    bu vegaelelektroniğinde elinde kalmamış gözüküyor. gittigidiyorda da war ama orada da 30 ytl. 15 milyondan fazla fark war. şimdilik usb ile idare ediyorum
    üründen memnun kaldım. yani medal of honor'ı usb'den bağladığım hdd'ye attım we de hiç kasılma olmadan oynadım. onun dışında 160 gb'lık back-up yaptım. yani gece birde koymuştum, sabah 08:30'da kalktığım bitmişti. süre uzun biliyorum ama 160 gb'ta büyük işte

    ben memnunum açıkçası. hatta bir kere alıp elimde baktım. daha sonra iki tarafı we de ışığı tam ortada olduğu için ters koymuşum. yandaki yazıdan anladım sonra.

    yanlız esata-esata kablosu bulsam hiç fena olmicak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Bah -- 15 Eylül 2007; 21:27:13 >




  • ercan yardımcı olabilirmisn:( vista kullanıyorum ve Büyük Depolama Birimi Denetleyicisinde sarı ünlem işareti var bunu nasıl çözebilirim? Üreticiside bilinmeyen die yazıyor. Aygıt sürücüsü yüklenmemiş yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Bana yardımcı olurmusunuz? Ayrca bi sorum daha olucak dijital fotoğraf makinamın hafıza kartını notebooka takınca önceden calısıyordu şimdi okumuyor? Bunla bi alakası varmı:?) Büyük Depolama Birimi Deetleyicisinin ne oldğunu bilmediğim için soruyorum:) Bİkaç kez yazdım ama cevap alamadım ..Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.