Şimdi Ara

500 GB HDD WESTERN DIGITAL MYBOOK PREMIUM ES EDİTİON GELDİ.İZLENİMLERİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
14.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ziw®o

    Dahili HDD'lere göre sağlamlıkları ne düzeyde ? Bu HDD'yi alıp depo alanımı genişletmek istiyorum fakat ileride sorun çıkarmasından korkuyorum. Sizce bu korku yersiz mi ? Ürünü kullanıp sorun yasayan arkadaşlarımız var mı ?

    kullanmasını bilirseniz korku yersiz oluyor...
    taşırken dikkat etmek lazım,çalışırken kapatmamak lazım,winde donanımı güvenli kaldırmak lazım...sonrasında kolay kolay birşey olmaz.
  • Arkadaşlar uzun zamandır foruma uğrayamamıştım.Üründe bilde devamlı takılı ve açık günün 24 saati bille beraber çalışıyorlar aldığım günden itibaren şuana kadar herhangi bir yamuğunu görmedim e-sata ile anakart üzerindeki soket üzerinden bağlı.Aparatını temin ettiğim halde e-sata kablosu almaya gerek görmedim hızından gayet memnunum ve sessiz oluşundanda..Kullanma klavuzunu dikkatli okuyun e-sata bağlı iken kesinlikle bil açık iken harici harddiski kapatmayın ürünü alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun..
  • dayanıklılık konusunda arkadaşlarla hem fikirim.bende uzun araştırmalarımdan snr western digital 500gb almaya kararverdim yani kısacası çk memnunum.ama geçen gün başımane geldi pc mde bulunan 8gb tek dosyayı wd kopyalamaya çalıştım fakat dosya çk büyük olduğu için kopyalama işlemi yapmadı.araştırma yaptım biraz wd fat32 sistemi kullandığında bir seferde 4 gb den fazla kopyalama yapmıyormuş.eğer wd NTFS sistemi olsaymış böle bir hata vermezmiş, bu konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır.birde ben wd notebook'a bağlıyorum usb yoluyla ama bildiğiniz gibi e-sata bağlantısıda var benim notebook ta e-sata girişi yok.yani notebookbir şekilde e-sata girişini kullanabilirmiyim.şimdiden teşekkürler.
  • Ya merak ettim, ben de bu diskin 250gblık olanı var... Acaba söküp bunu 500 yapmak mümkün değil midir? Tecrübe eden var mı ki?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.