Şimdi Ara

5 maddede Google'ın yeni oyun servisi Stadia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık donanım toplama derdi, sürekli eskiyen cihazları güncelleme derdi bitmeli zaten. İnterneti iyi olan herkes istediği oyunu oynamalı. Oyun dünyasında bir devrim bu.

    Nasıl ki dizi film izlemek için belli platformlara aylık abonelik yapıyorsak bu da aynı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6- Elinde patlamayacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sürekli internet bağlantısı ve düşük ping değeri isteği daha uzun süre bu sistemin kullanım alanını kısıtlı tutacaktır.

  • ismi "skandal" ismini çağrıştırıyor !

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Asıl her şeyi çarpıtma uzmanı yetiştiriyor bu ülke belli bir okulu bile yokken. Herkesin ve her kesiminin olayı bir tarafından tutup abartarak çarpıtarak sözde bu ülkeye faydası mı oluyor yoksa sorunlara çözüm mü buluyor? Olaylara bütün olarak bakılmadan ve çözüm odaklı olmadan ve olumlu bakmadan ve el birliği yapmadan bir şey çözülmez. Yıllarca kaç tane tanıdığım Fizik bölümü bitirdi üst derecelerde ama hiç biri bir şey olamadı (Bu hükümetten önce de sonra da). Sonra zaten bu bölümler kapanma noktasına geldi. Cefa çekmeden sefa sürülmez ama çekilecek cefanın bir işe yaraması ve tekrar tekrar çekilmemesi lazım. Bunun için de en başta birlik lazım, doğru hedefler lazım, doğru işlerin yapılması lazım. Bunu nasıl sağlayacağız bilemiyorum. Sanırım akıllı birilerinin gelip koyun gibi gütmesinden başkasından anlamıyor ülkemiz de dünya da!





  • Siz imam mısınız? Değilseniz siz geliştirin bir teknoloji. Siz girişimde bulunun. Siz bir şirket açın. Çalışın birikimlerinizi verimli yolda harcayın. Akademik kariyer yapmak istediniz de herhangi bir "imam" mı engel oldu?

    Bazen gerçekten merak ediyorum, yağmurda dışardayken araba su sıçratsa üzerinize "imam yetiştirildi böyle oldu" mu diyorsunuz. Herhangi bir konuda başarısız olabilirsiniz ama "cehalet" konusunda çok başarılı olduğunuz kesin.

  • Bu Steam gibi bir şey mi yok oyun konsolu mu?
    Anlamadım olayı.
  • csh kullanıcısına yanıt
    O hızlar bir Türkiye'de artmadı. :D O yüzden bu servisi Türkiye'de kullanamıyoruz.
  • Sony ve Xbox varken Türkiye’de tutacağını sanmıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tutmaz bu, şimdiden belirtelim
  • Evet ben denemiştim Onlive'ı. Şuan Nvidia'da sundu bu sistemi. Şimdi Google'da sunacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    O hızlar bir Türkiye'de artmadı. :D O yüzden bu servisi Türkiye'de kullanamıyoruz.
    O hizlarin ulkemize gelmemesinin sebebi bence insanlarin verdigi paranin karsiligini talep etmesinin yerine bedava olani talep etmesi. Secim konusmalarinda daha cok bedava seyler sunuluyor cunku, hickimse demiyor "daha kaliteli ve daha uygun fiyata hizmet" gibi seyleri. Hep "bedava hizmet, bedaav Internet, bedava bilmemne" gibi seyler, parti ayirimi yapmiyorum bu arada. Cunku halkimiz bunu talep ediyor. Talep de arzi olusturuyor, bu her zaman boyledir.

    Ne zaman ki halkimiz bedavayi talep etmek yerine verdigi paranin karsiligini talep eder, o zaman hersey degisir.

    Halkimiz fiber Internet talep ediyor mu? Hayir. Bedavayi talep ettigi icin bu kadar kampanyalar var. Hersey bunun icin goz boyama hep. Kablonet alana kablo modem bedava, kablo tv bedava ama karsiliginda taahut var. Balon seyleri seviyor halkimiz, verdigi paranin karsiligini almayi degil. Yillardir AKN uygulandi, bir kisi cikip demedi o kadar para veriyorum neden limitsiz deyip insanlari kandiriyorsunuz diye. Herkes "ama bana 100 GB data yetiyor, hizim yuksek olsun yeter" gibi seyler dedi, hickimse ozgurlugu ve verdigi paranin karsiligini almayi dusunmedi. Almanya'da 2002 yilinda halk sokaklara dokuldu, herkes icin 100 megabit Internet istedi halk, 2002'den beri Almanya'da herkeste en dusuk 100 megabit hiz var. Bizde ise alavere dalavere ile yeni yeni 100 megabit hiz var, ozgurlugu kimse dusunmuyor. Arti, 100 megabit verecek altyapi da yok ulkemizde, nadir bolgelerde alinabiliyor yuksek hizlar. Bircok yerde ADSL zor bulunuyor. Cunku talep yok ulkemizde.

    100 megabit hizlar da astronomik fiyatlara alinabiliyor. Bazi istisna insanlar AKN kaldirilmasi doneminde sozlesme yenileyip AKN'li ucret odeyip AKN'siz Internet sahibi oldular, bu da alavere dalavere hep. Bir kisi de cikip demiyor neden 100 megabit hizlari herkes uygun fiyata alamiyor diye. Altyapi da talep edilmiyor ayrica. Hep gosteris, hep balon seyler talep ediliyor. Suclu aslinda halkimizdan baskasi degil. Bizleriz. Hepimiziz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 22 Mart 2019; 12:25:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    Bu Steam gibi bir şey mi yok oyun konsolu mu?
    Anlamadım olayı.
    İkisi de değil. Bu sistem sayesinde artık oyun oynamak için paralar döküp yüksek donanımlı bir bilgisayar almaya, oyunlar için tek tek para harcamaya gerek kalmıyor. Google sana kendi makinelerinde oyun oynatıyor sen sadece internet tarayıcıdan giriş yapıyorsun. Aynı video izler gibi. Gerekli olan tek şey iyi bir internet bağlantısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Pazarda yeterli sayıda rakip mevcut:
    Ps now
    Geforce now
    Vortex
    Microsoft xcloud

    Bu bir yana, google demek mutlak başarı değildir. Bir sürü başarısız projesi mevcut. Google+, gtalk, answers, checkout, orkut, lively, buzz vs. Waves vardı, millet sabah akşam davetiyesini kovalıyordu, çakıldı kaldı. Anasayfasında linkini vermesine rağmen video hizmeti tutmadığı için youtube’u satın aldı.

    Yani google ismi heyecan yaratır ama bu mutlak başarı demek değil.

    Bu hizmet aylık sabit gider demek. Hizmete ayrı oyuna ayrı para ödeyeceğiz. Oyunlara şimdi de para ödüyoruz ama ikinci el, farklı satın alma kanalları derken makul fiyatlara oyun oynuyoruz. Burada google’ın insafına kalıyoruz.

    Ben televizyonun yanında bir kutu bulunmasından ve 1080p çözünürlükten şikayetçi değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google'ın 10 hizmeti başarılı ise 100 hizmeti başarısızdır, geri kalan 10 hizmetten başarılı 4 tanesini de kullanıcılardan yeterince para kazanamıyor diye batırmıştır. Bkz. Panoramio.
  • Şu an için gereksiz çünkü tüm dünyada kabul görecek bir şey değil. Konsol her eve giriyor ama bu belli başlı ülkelerde belli başlı evlere girecek kısacası bizi ilgilendirmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csh kullanıcısına yanıt
    Devlet politikası gereği İnternet'in iyileştirilmemesi de var bu konuda. Başka yerlerde devlet politikası olarak İnternet geliştirilir, bizde ise geri bırakılıyor. Hala hangi daha iyi engelleme sistemini kurmalıyım derdindeler. Böyle olunca da Google vs. engellenecekleri yere gelmek istemiyor. Ülke içi hızın 100 Mbit de olsa Google sunucusuna hızın da 100 msm ise anlamı kalmıyor.
  • Güzel bir olay. Birçok oyun giriş yapmaya puan veriyor. Günlük giriş yapmak için bilei ş görür.

  • 720p yeter aslında fazlasına benim için gerek yok. Ne kadar internet gerekir acaba en fazla. Fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.