Şimdi Ara

5 Litre AirFryer 835₺'ye Düştü YANIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
7
Favori
11.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fırsat paylaşımı için de teşekkürler ayrıca.

  • ser_kan55 kullanıcısına yanıt

    100 TL kupon nerede hocam, kod nedir ?

  • Etrafımda gözlemlediğim kadarıyla (özelliklede kadınların hevesinden dolayı) alındıktan bir sure sonra mutfagın bir köşesinde kullanılmadan duran, sonrasında da ikinci el siteletinde çingene pazarlığı ile elden çıkarılmaya çalışılan cihazlardan biride bu Airfryeler !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kriptoymus kullanıcısına yanıt

    2021 sonunda tam olarak herkesin birbirine eğişerek almadığı dönemde cosori 5.5 almıştım. Kısa süre içinde bahsettiğiniz teflon soyulması oluştu kabının içinde. Amazon Germany satıcılı olduğu için de Türkiye'de garantiye bakacak değişim/tamir yapacak servisi yok. Ya iade ya iade dendi. Ben de kullanmaya devam ettim çünkü sağlığa zararlı bir şey yok demişti Cosori merkezi. Ancak 2 yılın bitimine kısa bir süre kala ürün çalışmaz oldu. Amazon neyse ki mağdur etmedi ve tam ücret iadesiyle ürünü geri göndermemi söyledi.


    Bu süreçte anlattıklarınızı çok haklı ve doğru bulan birçok tecrübemiz oldu. Şu an evde bu alet yok ama yokluğunu aramıyor da değilim açıkçası. Temizliğinin zor oluşu, rezistans çevresinde oluşan yağ atıklarının herhangi bir kullanımda temizlenmemesi sonucunda bir sonraki kullanımda tekrar gıdaya damlaması, soyulan teflonun güvenirliği gibi birçok zorluk ve soru işareti var.


    Ancak pratik kullanımı, hızlı pişirmeyi az enerjiyle yapması bence en büyük artısı.


    Bu yüzden dediklerinize harfiyen katılıyorum. Bahsettiğiniz yüksek kalite parçalar keşke Türkiye'ye de gelse artık.





  • englishmannn kullanıcısına yanıt
    Amazondan almış olmanız ve üründe değer kaybı olması şansınıza olmuş iade edilen faturadaki tutarla benzer/muadil ürünü almanız mümkün. Ama ülkemizde artık çoğu firmada garantinin de bir anlamı kalmadı. Servis stok yok diyip değişim raporu veriyor, satın aldığın yer fatura bedeli kadar para iadesi yapıyor sonra thh ile uğraş dur.

    Daha bu yaz Ty satıcılı sata ssd aldım 3 ay sonra bozuldu ty aynı ürünü hala satıyor olmasına rağmen para iadesi yaptı arayıp sormadan. Thh değişim derse hakkımızı anca öyle alcaz. Hadi önemli bir ürün olsa yaklaşık 1 ay boşta kalcan çok acilse süreç devam ederken başka bir tane daha alman gerekecek.

    Ben konudaki ürünü aldım. Çizilince atarım, o süreçte güzel bir model çıkarsa/gelirse onu alırım buna verdiğim para üzülücek bir miktar değil 1000 tl nin altına geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 29 Aralık 2023; 21:54:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    benim de izmir depodan gönderilmiş ilk defa gördüm izmir depodan ürün gönderildiğini o yüzden sordum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 949 - 114 hediyesi 835-83 nays ile 750 gibi maloldu hemen de kargoya verildi. İnşallah memnun kalırız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Alamadik yukselmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Evet ben uyandırdım galiba mh ile görüşme esnasında oldu düzeltme ben 1448 den aldım iade talep ettim o sırada düzelttiler
    Muhtemelen haberleri yoktu tüh uyandırdım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Mh den açıklama :

    Kampanyalı stoklar tükendiğinden görüntülenmemektedir. Kontrol sağladığımda farklı bir satıcı da kampanyalı mevcuttur ancak tükendiğinden eski fiyatından satışa sunulmaktadır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Link açılıyor ama sepete eklenmiyor.

    5 Litre AirFryer 835₺'ye Düştü YANIYOR

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu makineler geldilde evde patates vs yapmaktan kutukduk
    Sadece aylık 1 lt yağ tasarrufu var başka sözüm yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?si=gCcnj-QLbsWKkdGo&v=oTswP0CA07E&feature=youtu.be muhammed hocayı dinledikten sonra airfryer almaktan vazgeçtim ben, ancak yine de alan arkadaşlar için sağlıklı kullanım önerilerinde bulunuyor. Kendisi kardiyoloji uzmanı, fikirlerine değer veriyorum şahsen ben.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

    yav kırk yılın başında büyük konuştuk hemen ağzımızın payını aldık 815 nedir,  

    gece 1599 luk balkabağına dönen at arabası sabah 815 lik çikita muz olmuş yaw.

     

    dğuzyüzdoğsan doğuzdan 3 tane aldım hediyelik de yaparız diye,

    ben başımı nere vuram bu farkı nasıl alırım amazon geri veriyordu aradaki parayı hb de verir mi?

    dağ başındayım bi şeyden haberim yok dostlar nooluyor yaw

  • İ m bad plastic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Litre AirFryer 835₺'ye Düştü YANIYOR
    5 Litre AirFryer 835₺'ye Düştü YANIYORwww.alibaba.com
    Yeni Oa5 Onemoon Hava Kızarmış 3.5l Çok Fonksiyonlu Yağsız Elektrikli Fritöz Ev Akıllı Sıcaklık Kontrolü Elektrikli Fritöz - Buy Oa5 Onemoon Hava Kızarmış 3.5l Çok Fonksiyonlu Yağ-ücretsiz Elektrikli Fritöz Ev Akıllı Sıcaklık Kontrol Elektrikli Fritöz,Oa5 Onemoon Hava Kızarmış,Çok Fonksiyonlu Hava Kızarmış Product on Alibaba.com
    https://turkish.alibaba.com/p-detail/new-1600164287239.html?spm=a2700.wholesale.0.0.38d344ccLwYqwL

    bundan 1 yıl önce airfryer ana konusuna da yazmıştım. bu konuda kendi argesi olan (philips, tefal, cosori, ninja, instant, xiaomi) markalar hariç neredeyse diğer tüm markalar çin sitelerinden ya da direk çinli tedarikçilerden sadece marka logosu basıp toplu satın alımlar yapıyorlar. bu ürün için minimum 30 dolara (belki de 25 dolar) mal etmek mümkün. geçen sene de 30 dolardı. asıl vurgunu zaten geçen sene yaptılar. dolar 18 tl iken 500 tl ye mal ettikleri malları en az 2000-3000 tl den sattılar geçtiler. şu an piyasa bir doyum noktasına ulaştığı için en azından alış fiyatından ya da ona yakın fiyatlardan elde kalan malları satmaya devam ediyorlar. seneye de buna yakın fiyatlardan satalacaklardır.(bu arada maliyetleri direk baz fiyattan hesaplıyorum. illa ki bunun bir vergilendirmesi vardır.)


    kullanımına gelirsek, bu tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. tek kişi yaşarsın, öğrenci evidir, iş yeridir ya da o evde sıklıkla hazır yiyecekler tüketilir, bu alet çok iş görür. dondurulmuş ürünler, hazır köfte, tavuk çeşitleri, balık çeşitleri, et çeşitleri... atarsın içine bi şekilde pişer. diğer taraftan geleneksel türk mutfağında sulu yemekler çok önemli bir yer kaplar. her akşam illa ki bir tencere yemeği olur. buna alışmış evlerde ise bu tarz ürünler ilk hevesler alındıktan sonra bir kenara konur. bir de bu ürünlerin pişirdiği ürün miktarı sınırlı. birinci postayı pişir, kenara koy, ikinci postayı pişir derken birinci posta soğur, bu sefer geriye dönüp birinci posta tekrar ısıtılır felan bu sirkülasyon bir kaç yere yapıldığında harcanan zaman kaybı ve üstüne yaşanan yemekler yetişecek mi stresi yerine koca fırın açılır ve tek seferde bütün ürünlerin aynı anda hazır olduğu görününce tüm o yaşanan hengamenin boşa yapıldığı farkedilir. çünkü insanoğlu bir şeye para verdi mi onu sonuna kadar kullanmak ister. çok basit bir örnek, çocuğa bir oyuncak aldığınızda onunla oynamasını istersiniz, oynamazsa oynattırmaya çalışırsınız, daha da oynamazsa sinir olursunuz, verdiğiniz paraya acırsınız gibi. bu da öyle.


    ayrıca bu tarz ürünler mutfakta ciddi yer kaplar. en küçüğü 30x30 cm. arkasından sıcak hava üflediği için bir şey koyamazsınız. ucuz ürünlerin (konudaki gibi) yalıtımı zayıf olur. çalışması esnasında dış plastiği ısınır. haliyle etrafına da az olsa ısı yayar. bu yüzden etrafına da çok bi şey konulamıyor. sağdan soldan 10-15 cm boşluk bırakılması önerilir.


    temizlik meselesi unutulmamalı. normalde teflon yüzeyi kolay temizlenebilir bir yüzey. ama yemek kalıntısı uzun süre kaldığı zaman üstüne sıcak su da koysanız çok zor temizlenebiliyor. konularda teflonum soyuldu diye şikayet eden çoğu kişinin yanlış ürünle temizleme değil de geç temizlemeden kaynaklandığını düşünüyorum. tavada kızartma ya da fırında pişirme kadar etrafı batırmasa da yine de temizliği titizlik gerektiren bir ürün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 30 Aralık 2023; 11:13:28 >




  • 1.198,00₺’ye temizlik seti hediyeli aldık haber verenlere teşekkürler. Az önce geldi çok şık görünüyor biraz kallavi ama zaten 2 hazneli olduğu için normal.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

    güzel yorum

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.