Şimdi Ara

5’i 1 Yerde Platinum 25 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 24 ay taahhüt verdiğim "Turkcell 4 4 lük paket"im yarın bitiyor. İşin ilginç tarafı telefon ve internet ve TV+ tek faturada gelmesine rağmen yarın süresi taahhüt platinum 10 gb telefon taahhütü. Superonline fiber internet ve TV+'ın ise bitmesine tam 1 ay varmış, devam ediyormuş. herneyse, kullandığım internet ise 50 mbits 75 GB fiber. evde TV+ aile paketi ile birlikte hepsine toplam 146 TL ödüyordum.

    Taahhüt durumunu konuşmak için turkcell ve Superonline aradığımda birbirlerinden alakasız iki şirket gibi konuşup topu birbirine attılar. Turkcell dediki "2-3 gün içinde size özel tekliflerimiz ekrana düşecek, o zaman görüşelim." Superonline ise dedi ki "daha bizde 1 ay var, 1 ay sonra görüşelim, siz bu arada Turkcell ile görüşün" falan.

    eskiden hesabım uygulamasından verilen taahhüt otomatik uzatılabiliyordu diye hatırlıyorum ama onu da bulamadım, belki kalktı. bende hesabım uygulamasında gezerken 5'i bir yerde 25 gb platinum ve 24 mbits 75 gb kotalı ve evde tv+ olan paketi 200 TL olandan istedim. sizi arayacağız diye pop-up çıktı, öyle bekliyorum.

    size sorum bu paketi verirler mi? böyle bir paket fiyat olarak uygun mu? daha uygun fiyat alabilir miyim? başka operatör tercihim değil açıkçası. benzer durumda olan var mı?

    Not: hesabıma girdiğimde 4 4 lük paket uzatma falanda geliyor ama müşteri temsilcisi 4 4 lük ve 5'i bir yerde paketleri yeni kaldırıldı dedi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.