Şimdi Ara

5 günde 181ytl fatura (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ormanci dogru demis.. E oldugu gibi kalsin bi problem yok , ne zaman hemen yani basinda, halka donmeye baslarsa, o zaman iphone data transferi yapiyor demektir..

    Internete baglanan ugulamalari acmiycaksin..
    Konum belirlemeye izin vermiyeceksin..
    otomatik mail kontrolu yaptirmayacaksin...

    veyahut

    boss prefsten edgeyi koompilee kapatacaksin..

    turkcelde cok fahis fiyat uyguluyor bu edgeye.
  • 100 mb internet pakei10,91 ytlbu arada.paketi aştığınızda da 1 mb a 7 tl yerine 0.62 tl alıyor.
  • Ben de geçen hafta aldım. 2 günde 110 kontörüm gitti. Hemen Turkcell'i aradım. Edge'yi kapattırdım. E harfi gitmedi ama, wirelles'in olmadığı yerde de kontörlerimin uçmasını engelledim. Üstte E harfi olsa da edge bende artık devre dışı..........
  • 100 mb paketi oneririm arkadaslar, maila falan baktınızmı cok az kb harcıyor zaten.
  • interneti sadece wifi dan kullanıyorum.
    edge kapalı oldugu zaman swirly mms programı çalışmıyor....bunun çözümü ise telefonun özelliklerindeki APN kısmına rastgele karakterler girerek sorunu çözebilirsiniz edge e baglanmaya çalışacak ama başarılı olamayacaktır.

    not: boş bırakmayın yine bağlanıyor otomatik bulup :D
  • bana 5 günde 740 ytl fatura geldi turkcell bu kadar adi bir hareketle 35 milyonluk paketi almadık diye 22 kat daha fazla parayı alcak! şikayetvar'a bakarsınız turkcellin iphone yüzünden kestiği astronomik fiyatları görebilirsiniz.

  • Arkadaşlar,
    Şu anda elimde iphone yok o yüzden ne yapmanız gerektiğini bire bir anlatamıycam ama bağlantı seçeneklerinde edge ayarında bir yerde "internet" kelimesi vardı. Biz edgeden bağlantıyı kesmek için o kelimeyi değiştiriyorduk. Örneğin "internet" yerine "interne" yazılınca edge bağlantısını kapatıyordu. Daha sonra bulamazsanız adım adım yazarım ama şimdilik bu kadar yardımcı olabileceğim.
  • yukarıda aynısını anlattım zaten :D
  • Hadi yaaa.. Gözümden kaçmış. Neyse belki benim gibi seninkini kaçıranlar, benimkini okur.. ;)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: İşin Aslı

    Hadi yaaa.. Gözümden kaçmış. Neyse belki benim gibi seninkini kaçıranlar, benimkini okur.. ;)



  • quote:

    Orjinalden alıntı: geleneksellimonata

    bana 5 günde 740 ytl fatura geldi turkcell bu kadar adi bir hareketle 35 milyonluk paketi almadık diye 22 kat daha fazla parayı alcak! şikayetvar'a bakarsınız turkcellin iphone yüzünden kestiği astronomik fiyatları görebilirsiniz.




    Bence bütün suç Turkcell'in değil. Turkcell'in en büyük suçu fahiş fiyatları. Bu konuda önemli faktör kullanıcıların bilinçsizliği. iPhone'u azıcık araştıran insan kullanmaya başladıktan sonra ya paket alır yada EDGE'i kapatır, bu sorunları da yaşamaz. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.




  • bende 100 mb internet paketi olmasına rağmen 14,65 tl bilgisayaradan internet diye bir fatura gelmiş. bunun ne olduğunu bilen varmı. turkcell ile konuştum onlar da bir açıklama yapamayıp konuyu inceleyeceklerini söylediler. sizlerin başına geldimi göyle birşey.
  • geçmiş olsun
  • bendede E harfi var kontorlu hat kullanıyorum 3G değil benimki bi öncek iphone 16gb hep var bi sorunla karşılaşmadım başka birşey var bence adam onu E görünce bilmediğinden sallamış olabilir başka telefoncuya göstermeni tavsiye ederim
  • Gecen ay 295 ytl ınternet parası odedım.100mb ınternet paketım olmasına ragmen 70mb asım gerceklesmıs.Turkcell'den fatura detayımı ıstedım ve ıphone'un sabah'a karsı 40 sanıye arayla sureklı verı transferı yaptıgını gordum bılgısayar'dan ınternet yazıyordu yanında.Turkcell'ı aradıgımda bana ıphone'un sureklı verı transferı yapan bı alet oldugundan bahsettı durdu.Cozum olarak yenı kampanyasından yararlanıyorum.3gb'lık ınternet kullanımını 12 ay boyunca aylık 30 mılyona saglıyolar sadece ıphone ıcın gecerlıymıs.
  • Iphone sahibi olmayı düşünenler; bu konuyu mutlaka okusun ve telefonu ilk aldığında bu duruma düşmemek için mutlaka önlemini alsın. Çok can sıkıcı bir durum. Kullanmadığın bir hizmetten faturalandırılmak, kazıklanmakla eş anlamlıdır. Gemiş olsun.
  • Bir kaç kişi dışında herkes E harfi ekranda olunca internette işlem yapıldığını sanıyor.
    Gerçekten şaşırtıcı.
    Kullandığınız telefona bu kadar mı hakim değilsiniz ? Bende 1 senedir kullanıyorum daha bir kez olsun böyle bir sorunla karşılaşmadım.
    Ayrıntılı fatura iste sorun neymiş hem kendin gör hem de bizimle paylaş. Açıkcası bende merak ettim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dellino

    Iphone sahibi olmayı düşünenler; bu konuyu mutlaka okusun ve telefonu ilk aldığında bu duruma düşmemek için mutlaka önlemini alsın. Çok can sıkıcı bir durum. Kullanmadığın bir hizmetten faturalandırılmak, kazıklanmakla eş anlamlıdır. Gemiş olsun.



    Arkadaşım düşünülecek bir şey yok.
    E harfiyle bu olayın uzaktan yakından alakası yok.
    Iphone sahibi olmaya engel bir şey değil. Lütfen yanlış yönlendirmeyin insanları.
  • faturalı iphone kullanıyorsanız mutlaka 7-9tl gibi bir fiyata turkcell'de 100mb internet paketi var, yada ne olur olmaz çok daha ucuza 10mb'lık bir internet paketi almanızı tavsiye ederim. yoksa yüksek faturaların önüne geçemezsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dreampowder

    faturalı iphone kullanıyorsanız mutlaka 7-9tl gibi bir fiyata turkcell'de 100mb internet paketi var, yada ne olur olmaz çok daha ucuza 10mb'lık bir internet paketi almanızı tavsiye ederim. yoksa yüksek faturaların önüne geçemezsiniz.
    Bu sorun bende de var Turkcell ıle durumu konustumm bu kesınlıkle benım Telefon hattıma bır mudahale olarak goruyorum kı ben bu hızmetten yararlanmak ıcın kesınlıkle bır muracaat yapmıs degılım ve ben zaten ayfon(İphone)u wırelessden kullanıyorum neden ben bu uygulamayı kullanıyım haberım olmadan bu keyfı uygulamadır 2 ncı olarak benım Ayfon denılen cıhaza yerlestırılen (ınternet) GSM Operatorunun yanlıs uygulamasının Abone sıne yansıtmasıdır Reklamlarda hep abone sını yanında gozukuyor ama bu olay hıcde oyle gostermıyor olayı cesıtlı sıtelerde arastırdım magdur olanların hıc bırı olayın farkında degıl Haberınız olmadan GPRS kullanıdırtıyorsunuz hangı Turkcell Abonesı 9 TL secenek varken bu uygulamayı kullanabılır.Nasıl 9 tl ye sundugun hızmetı 300 400 Tl gıbı rakamlara aboneye gıydırmeye calısıyor ve bu olay kesınlıkle Abonenın bılgısı dısında gerceklesıyor.Bunda Turkcell GSM Operatorunun buyuk kusuru var...Bu konuda Magdur olan arkadasların konuyu her yerde dıle getırmelerını dılerım MESALA Dıger GSM operatorunde durum boyle degıl bu edge den yararlanmak ıcın bulunan kısma kendı ısmınızı ve sıfrenızı gırerek yararlanıyorsunuz ama maalesef Turkcell de kımın kullandıgı bıle bellı olmayan bır uygulama soz konusu yanı bu olay bızım sucumuz degıl bedelını bıze odetmeye calısıyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.