Şimdi Ara

5 aylık kedim çiftleşmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 aylık scottish kedim var sürekli çiftleşmek istiyor. İki gündür bu şekilde sırtını felan okşayınca hemen kuyruğunu kaldırıyor garip garip ses çıkarıyor. Ne yapmalıyım sizce daha yavru olan bi kedide böyle birşey normal mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • normal değil
  • Sokak kedilerinde erken kızışma olabildiğini söylemişti veterinerim ama cins ve ev kedisi için bir şey diyemeyeceğim.Veterinere danışıp kısırlaştırma operasyonu hakkında bilgi alabilirsiniz.Bende erkek kedimi çok geçmeden yaptırdım.Endişelenecek bir durum yok.
  • Teşekkürler cevapınız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim british shorthair erkek kedim de 5 aylıkken kızgınlık dönemine girmişti. Aynı şekilde arkadaşımın bsh erkek kedisi 5 aylıkken hareketlenmeye başlamıştı :)
    Olabilecek şeyler bunlar. Fakat erkek kedileri eğer tuvaletini de yapmıyorsa 1 yaşından önce kısırlaştırmamanızı tavsiye ediyorum. Henüz gelişimini tamamlamamış bir kediyi kısırlaştırdığınızda gelişimi durur. Biraz daha beklemekten birşey kaybetmezsiniz. İleride pişman olmaktan daha iyidir.
  • Hocam bekliyoruz biz veteriner bir yaşından önce kısırlaştımayın dedi. Ama kedimiz şimdi çok agrasifleşti ilk zamanlardaki gibi kendini sevdirmiyor bırakın sevdirmeyi yanımıza bile gelmiyor ona yaklaştığımızda bizden kaçıyor ilk Zaman'lar böyle değildi. Doktor normal diyor ama bu benim Can'ımı acayip sıkmıştı artık bu veterinerler güvenimde kalmadı herşeyi para için sallamasyon yapıyorlar kedimi ilk aldığımda Petshop daki veteriner aşılarını yaptım hiç bir sıkıntısı yok demişti eve geldiğinde hayvan sırtını hep yukarı doğru kaldırıyordu durup dururken başka bir veterinere götürdüm kulaklarında böcek yuvası çıktı resmen. Üç aydır bunla uğraşıyorduk şimdide bu çıktı acaba başka bir doktora mı göstersem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 2 tane sokak kedisi var dişi evde besliyorum bi süredir. 2si de aynı hareketler sergilemeye başladı. Veterinere götürdük. Göğsünü sevmeyin dedi. Meme uçlarından gelen uyartılar tetikliyormuş olayı. Bi süre deneyin derim. Biz denedik 2-3 günde geçti.
  • Hocam akşam tv seyrederken yanıma geliyor sırt üsttü yatıyor ben okşadıkça hırlıyor. Bi deneyim dediğinizi faydası olur inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pumass P kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bana da geliyor. Ellemiyorum yatıyor uyuyor kendi kendine. Inşallah düzelir sizinkisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.