Şimdi Ara

4gb usb bellek alacam yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar usb bellek alacam bir araştırma ile sandisk cruzer titanium 8gb yazma okuma hızı iyi ama piyasada bulamadım optimuma gittim orda yoktu acaba bu ürün türkiyede yokmu ya da neden yok?Birde yazma okuma hızı iyi olan titaniumdan daha kaliteli bir usb bellek varmı?Aradığım özellikler yazma okuması yüksek olsun birde sağlam olması fiyatı 50 lirayı geçmemeli önerileriniz?Bundan önce toshiba 4gb kingston 4gb vardı begenmedim..



  • 16 GB Titanium'u 45 TL'ye kargo dahil olarak Mymemory'den almıştım garantili olarak (hatta garantisinden faydalandım müşteri hizmetleri sayesinde). Boşa çıkan 4 GB Titanium'u da forumda satmıştım. Sonrasında bir sürü arkadaş sordu, ben de merak edip araştırdım ama yurtdışında dahi bulamadım doğru düzgün bir siteden Titanium'u. Üretimden kalktı mı acaba diyorum, SanDisk'in sitesinde ürün var. Fakat satış kısmında yok. Amazon'da var fakat onlar da bu tür ürünleri göndermiyorlar.

    Ömürlük bir disk. İstediğin kadar fırlat, üzerinde tepin, kırmaya, bükmeye çalış nafile :) Kaplama değil bildiğin titanyum. Sağlam ve hızlı bir flaş disk aranıyorsa alınabilecek yegane disk. Su geçirmezliği hariç tutarsak tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    16 GB Titanium'u 45 TL'ye kargo dahil olarak Mymemory'den almıştım garantili olarak (hatta garantisinden faydalandım müşteri hizmetleri sayesinde). Boşa çıkan 4 GB Titanium'u da forumda satmıştım. Sonrasında bir sürü arkadaş sordu, ben de merak edip araştırdım ama yurtdışında dahi bulamadım doğru düzgün bir siteden Titanium'u. Üretimden kalktı mı acaba diyorum, SanDisk'in sitesinde ürün var. Fakat satış kısmında yok. Amazon'da var fakat onlar da bu tür ürünleri göndermiyorlar.

    Ömürlük bir disk. İstediğin kadar fırlat, üzerinde tepin, kırmaya, bükmeye çalış nafile :) Kaplama değil bildiğin titanyum. Sağlam ve hızlı bir flaş disk aranıyorsa alınabilecek yegane disk. Su geçirmezliği hariç tutarsak tabi.

    güzel anlatmışsında nerden alacaz bu usb yi bilen satan yokmu?




  • Dedim ya, ürünün üretimden kalkıp kalkmadığı muamma. Göremiyorum hiçbir yerde. Böyle bir durum söz konusuysa alamayacaksın ya da bir yerlerde stoklarda kalmış bir ürünü bekleyeceksin ortaya çıksın diye. Ya da ikinci ele talim :)

    Bunlarla vakit kaybedemem dersen benim tavsiyem Corsair Survivor olur. Ne su geçirir, ne toz geçiriz ne başka bir şey. Uçaklarda kullanılan alüminyumdan imal edildiği için şu ana kadar üretilen en sağlam birkaç flaş diskten biri. Titanium'dan daha üstün bu konuda ve ondan daha hızlı. Tek eksisi biraz daha büyükçe bir ürün olması. 8 GB olanın fiyatı kargo dahil 45 TL civarında.

    http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Corsair/Corsair-Survivor-USB-Flash-Drive

    Burada da çok detaylı bir incelemesi mevcut:

    http://www.tomshardware.com/reviews/security-flash-storage,1804.html

    Türkiye'de bu modeli bulamazsın. Bunun bir de GT ve GTR versiyonları var ki, GTR'de 32 MB okuma, 28 MB yazma hızı söz konusu. Ayrıca yukarıdaki linkteki ürün de dahil hepsi 10 yıl garantili. Dediğim gibi, garantileri burada da geçerli.




  • @jay jay justified ; 16 GB Titanium'u 45 TL'ye kargo dahil olarak Mymemory'den iyi fiyata almışsın. Güle güle kullan.
    Ben de hep şu Mymemory sitesinden kulaklık, usb bellek gibi ürünler almak istiyorum ama fırsat bulamıyorum.
    Forumda yanılmıyorsam nasıl alışveriş edeceğimize ilişkin bir başlık var. Okuyup bilgi edinmek ve Mymemory sitesinden alışveriş yapmak isterim.
    Bu siteden bana önerebileceğin 16 GB USB Bellek modellerden fiyat performans ürünü olanlar var mı? Teşekkürler ...

    http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives?filters=size:16384
  • SANDİSK (bende de var) 4GB 10YTLile 15YTL fiyatları değişiyor hangi mağzada bilmiyorum... arkadaşım usbmi kaybedince almıştı bana 2sene garantili...
  • Kalıcı bir adrese geçince isterim artık ürünü yorumlar çok tskler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.